שמעו!

PURE AS ANGEL

New member
שמעו!

יש לי חוש מפותח בטלקינזיס אבל יש בעיה שהתחילה להדאיג אותי אני מסוגל לגרום לחפץ לזוז על ידי כך שאני מצביע ומיסתכל בו טוב טוב אבל ליפעמים זה מצליח וליפעמים לא מה שעוד יותר מדאיג שזה קורה לי ליפעמים בזמנים שאני אפילו לא מנסה טלקינזיס. פעם אחת הייתי ליד פנס כל פעם שהיסתכלתי עליו הוא נכבה אחר כך בסוף לפני שהלכתי אמרתי פנס טיפש!ובעטתי בו והוא שוב נכבה אבל הבעיטה הייתה חלשה מאוד היא בקושי הייתה גורמת לילד בן 6 לבכות ואני רוצה לדעת לנצל את היכולת המפותחת שלי לטובה. היום ניסיתי וגם אתמול והצלחתי על ידי הנפת היד והחשיבה אבל המטוטלת בקושי זזה היא היתנדנדה לאט אבל זה הייתי אני כל הבית היה סגור מבחינת חלונות וכל השאר.יש לכם דרכים יותר טובות וקלות בישבילי לחיזוק כוח הטלקינזיס שלי חוץ מכל מה שכתוב באתרים?

ToryMaster

New member
לא

כי אין כאלה: 1. אלה הדרכים המוכרות והכי יעילות (אני אל מנוסה בתחום, תקנו אותי אם אני טועה) לפיתוח היכולת. 2. בכל מה שקשור למאגיה, אין דבר כזה דרך קלה לפתח את היכולת... כל הדברים דורשים השקעה ועבודה קשה, מצטערת

undervision

New member
מה שאני מציע לך

כאילו לא יודע עד כמה זה יעזור. אבל תנסה להתפתח באופן כללי: כשבהמשך זה יכול לעזור לך, למשל מדיטציות,תרגילים למיקוד מחשבה,יש באתרים הרבה דברים כאלה, תפתח את היכולות הבסיסיות שדורשות לכל העיסוקים האלה, וזה יכול לשפר/לחזק, את מה שכבר מפותח אצלך גם ככה.

gray peopel

New member
עצה טובה שקיבלתי לא מזמן...

כשתלויה לך מוטטלת ככה סתם ואתה מניף את היד או נושם קרוב מדי היא יכולה לזוז, וזה נרוא עיצבן אותי שאני לא יודע אם זה הטלקניז שלי או האווויר שהזיז אותה אז דיברתי עם מישהי והיא אמרה לי לקחת כלי מזכוכיות ולשים בו את המטוטלת בתוכו ואז לעבוד. וזה עבד לי הטלקניז:)

jbu

New member
מה רע במה שכתוב בשאר האתרים?

מה רע במה שכתוב בשאר האתרים? הינה משהוא שכתבתי פעם והינה עוד תוספת קטנה: תתלה מחט תפירה על חוט ותחבר אותה על פקק ואז תסגור את הפקק בבקבוק ותנסה להזיז אותו.

Ryuu Akuma

New member
סוף סוף !!

עוד מישהו בפורום עם חוש מפותח של טליקנזיס..אז שלום לך !! ומהנסיון הרחב שלי ( בונא אני חייב להפסיק להשוויץ !) אז מדיטציות ותרגילי חשיבה עוזרים מאד.. אבל.. יוגות ותרגול ( המון המון המון המון המון המון המון תרגול) עוזרים יותר.. וזה מפתח את החשיבה יותר... תאמין לי יוגות ותרגול.. וכמובן אתה גם יכול לחיות חיים רגילים
האא ו.. תרגול כבר אמרתי ?

THE gray

New member
איך יוגה?

עוזרת בכזה מקרה? יוגה זה לא בשביל לפתח שרירים בגוף בשביל שהגוף יהיה בריא יותר משהו כזה?

Ryuu Akuma

New member
לא יוגה.... חח.. סנילי שכמוני...

התבלבלתי בין יוגה למדיטציה...כי יוגות עוזרות למודעות עצמית..

jbu

New member
יש כול מיני סוגים של יוגה אבל יש

יש כול מיני סוגים של יוגה אבל יש פורום לזה ששם ישמחו לענות לכם.

למעלה