שמעו שמעו...

MULAN30

New member
שמעו שמעו...

כנסו לפה.. זה שירשור חיזוק אהבה ושימחה. גלי בואי...לכאן.. לכתוב פה רק דברים נעימים.. ספרו קצת מה עשיתם היום? אני אספר שהלכתי לבאולינג עם הילדה שלי... שיחקנו במשחקיים של האסימונים.. היה נחמד מאד... אאה... וראיתי "בת הים הקטנה".. מומלץ יאללה מי זורם איתי הלאה??

RN2

New member
לא מכיר..תפרטי

עבר בצ'יק כמו כל החיים האלה.

MULAN30

New member
"בניין המאה" .. איפה שסטודיו סי...

רק שלסטודיו אני לא הולכת חחח

TRANCE ADDICT

New member
נועם כנס..

עכשיו צא..ולך תאכל סביח...חח סתם לילה טוב אנשים פורום תפוז ואני מקווה שגלי תעשה את ההחלטה הנכונה ותשאר פה ולא תלך בגלל איזה חולה נפש וקנאי מסריח...יאאלה לילה טוב חברים שלי...

MULAN30

New member
תראו

איך אלי מגיב... שעה וחצי אחריי שהוא מודיע שהוא הולך לישון.. חח תראו תכיף הוא יחזור.

TRANCE ADDICT

New member
וואלה צדקת..

להגיד תאמת אני מכור ולא יכול להתנתק מאנשים יפים כמוכם...אפילו שאני יוצא מחוץ לבית אני חושב על הפורום..אני חושב לפנות לפסיכולוג...

RN2

New member
אחויה במה אתה עוסק תזכיר לי?

חוץ מהמורה לחינוך מיני :)

xofer

New member
הדבר הכי נעים שהיה לי היום הוא

שהזמנתי את כרטיסי הטיסה שלי!! כן כן, עוד שלושה שבועות אני טס לברצלונה ששם אני אהיה אצל חבר, משם ברכבת לאמסטרדם למשפחה לשבועיים (עם אוטו צמוד ככה שגם אטייל בסביבה) ומשם לבלגיה לכמה ימים. ומה שעוד יותר משמח זה שחשבתי שהכרטיס יעלה 500 ומשהו דולר ובסוף זה 370.

orberman

New member
......

היום זה כמו אתמול כי מאתמול ב12 בלילה נהיה היום ואני אומר את זה כדי שזה יראה היום עוד מלפני 12 בלילה גיא השפיצון פתח את הבלוג שלו והיה נחמד והכל עם הזמן השעות עוברות ונהיה כבר אחרי 1 אחרי 2 בלה בלה בין לבין גילגולי הצחוקים והשיחות בבלוג האנשים שם הפכו אותי לצוות בידור כן כן כל פעם שמתחשק למישהו גיא מכריח ומאיים עלי לעלות לשידור ואני צריך לרקוד בומבה ולטינוס לכבוד אריק לקפץ ולרקוד מקרנה לשיר היי פייב ולדגמן עם בוקסר וכד'... כן אז היה מצחיק עד איזה 5 בבוקר ואז הצלצול המעיר של ההורים שלי מהטלפון הנייד שלהם העיר אותם בשנייה עפתי למיטה ולא נרדמתי עד 7 וחצי בבוקר אחרי זה קמתי ב3 בצהריים בערך ועד שהתאוששתי והכל קצת טלוויזיה דברים לא יודע, ראיתי שוב את הסרט של דאפט פאנק, ואז נזכרתי שיש להם באתר הרשמי בובות למכירה ורק אז הבנתי מזה הבובות האלה שהם מוכרים מאז בערך אני עד עכשיו לא עזבתי את המחשב גולש מהפורום פה לפסייהב וגם שמחתי היום מהשידור והכל היה נחמד. ועכשיו אל תגיעו למסקנה סופית שאני ילד מחשב פשוט עכשיו בזמן האחרון בחופש די נדבקתי לפורום פה ועכשיו גם לפסייהב ואני כבר לא הולך לבריכה לים יוצא החוצה פעם אחרונה שראיתי חבר היה ביום שישי ישנתי אצלו לפני בקיצור שכחתי בכלל מה רצית מירב שנכתוב פה אבל הרבה פעמים אחרי שאני כותב את ההודעות האלה שלי אני לא רוצה למחוק חבל עד שכתבתי במיוחד זאתי ארוכה וגם ככה זה יהיה היסטוריה אז יאללה וואט אבר לא יודע אז כתבתי משהו חח

למעלה