......
היום זה כמו אתמול כי מאתמול ב12 בלילה נהיה היום ואני אומר את זה כדי שזה יראה היום עוד מלפני 12 בלילה גיא השפיצון פתח את הבלוג שלו והיה נחמד והכל עם הזמן השעות עוברות ונהיה כבר אחרי 1 אחרי 2 בלה בלה בין לבין גילגולי הצחוקים והשיחות בבלוג האנשים שם הפכו אותי לצוות בידור כן כן כל פעם שמתחשק למישהו גיא מכריח ומאיים עלי לעלות לשידור ואני צריך לרקוד בומבה ולטינוס לכבוד אריק לקפץ ולרקוד מקרנה לשיר היי פייב ולדגמן עם בוקסר וכד'... כן אז היה מצחיק עד איזה 5 בבוקר ואז הצלצול המעיר של ההורים שלי מהטלפון הנייד שלהם העיר אותם בשנייה עפתי למיטה ולא נרדמתי עד 7 וחצי בבוקר אחרי זה קמתי ב3 בצהריים בערך ועד שהתאוששתי והכל קצת טלוויזיה דברים לא יודע, ראיתי שוב את הסרט של דאפט פאנק, ואז נזכרתי שיש להם באתר הרשמי בובות למכירה ורק אז הבנתי מזה הבובות האלה שהם מוכרים מאז בערך אני עד עכשיו לא עזבתי את המחשב גולש מהפורום פה לפסייהב וגם שמחתי היום מהשידור והכל היה נחמד. ועכשיו אל תגיעו למסקנה סופית שאני ילד מחשב פשוט עכשיו בזמן האחרון בחופש די נדבקתי לפורום פה ועכשיו גם לפסייהב ואני כבר לא הולך לבריכה לים יוצא החוצה פעם אחרונה שראיתי חבר היה ביום שישי ישנתי אצלו לפני בקיצור שכחתי בכלל מה רצית מירב שנכתוב פה אבל הרבה פעמים אחרי שאני כותב את ההודעות האלה שלי אני לא רוצה למחוק חבל עד שכתבתי במיוחד זאתי ארוכה וגם ככה זה יהיה היסטוריה אז יאללה וואט אבר לא יודע אז כתבתי משהו חח