שמעו קטע

dw drum

New member
שמעו קטע

אני מוכר את הרייד שלי כמו שאתם בטח יודעים.. אז התקשר אלי אחד והציע לי על הרייד סוני פליסטיישן 2 כולל 2 משחקים ו200 ש"ח מה אתם אומרים כדאי לי? חח אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל סתם אני שואל כי לאנשים פה יש עצות טובות בד"כ.. יום טוב!

Sickman

New member
אני מציע

שתחכה עד שמישהו יציע לך 4 עזים ואשכול בננה... זה יותר מפתה.. סתם.. תראה.. אתה צריך את הכסף? אתה צריך את הפלייסטיישן? זה שתי השאלות שאתה צריך לשאול את עצמך.. וקבל החלטה.. אם אתה רוצה פלייסטיישן 2 (כשכבר יש 3) אז לך על זה.. אם אתה לא רוצה ואין לך עניין גדול בזה.. עזוב..

ringo rulz

New member
לא עדיף כסף/ מצילה במקום?

הפלייסטיישן סתם, תשחק בו שבוע ואז הוא ישב על המדף יצבור אבק וישחקו בו רק שיבואו ילדים קטנים של אורחים... לדעתי חבל על הרייד, זה כמו להחליף אותה ב200 שקל

הוליסטי

New member
נגיד תיקח את הPS

ותהנה מאוד לשחק איתו. אז מה, תתופף פחות, לא? לא חראם ?

dw drum

New member
אתם בעיקרון צודקים..

אבל מה שטוב בזה שאפשר למכור אותו ולקנות בזה רייד חדשה אבל אין לי כוח להתחיל למכור אז זה חיסרון.. כן הוא עם צ'יפ קורא צרובים עם שתי משחקים שהוא הציע לי לבחור..

SaintJohn

New member
אני לא הייתי הולך על דיל כזה.

אם אתה יודע שאתה תצטרך למכור את הפלייסטיישן, וגם ככה לא תקבל עליו מי-יודע-מה הרבה בגלל שהוא משומש, אז עדיף לדעתי לחכות קצת למישהו שיבוא ויתן לך כסף או רייד בתמורה שיכול להיות שיש לו ושתמצא חן בעיניך. לפי דעתי בדיל כזה אתה סתם לוקח על עצמך עול שאתה יכול להימנע ממנו מלכתחילה.

dw drum

New member
עכשיו הוא הציע לי עוד משהו..

הוא אמר שיש לו רייד מסדרת A בגודל 21 אבל עדיין היא לא שווה כמו הרייד שלי..

H A J Y

New member
לא הייתי בונה על זה עכשיו אחרי שיצא הps3 וה

xbox 360 .

offry13

New member
איזה רייד?

ואני בחיים לא הייתי הולך על זה.. ובכלל, בכמה אתה מוכר?

dw drum

New member
Zildjian A Ping Ride 22

מצילת רייד מקצועית! Zildjian A Ping Ride 22 מסדרת A המפורסמת במצב מעולה! מתאימה לכל סוגי המוזיקה ,על מצילה זו מנגנים: ניל פירט,מורגן רוז , טרה קול, ועוד.. אפשר לשמוע הדגמת סאונד באתר של זילדג'אן.הקונה יקבל משחה לניקוי המצילה ! בחנות עולה 1800 אני דורש 900 בלבד! (הנחות לחברי הפורום..) לפרטים:029978195 0547686690 [email protected] [email protected] או במסרים. יום טוב!

offry13

New member
לפי מה שידוע לי ניל פירט לא מנגן על זילדג'ייא

אבל כנראה אני טועה? יכול להיות שאני אדבר איתך..

dw drum

New member
../images/Emo45.gif

כיום הוא מנגן על סביאן רק משום שסביאן התמסחרו איתו והציעו דגם על שמו וזה בכדי שיפרסם אותם, אבל בעבר הוא ניגן על זילדג'אן וזו הייתה הרייד שלו .. הייתי צריך לרשום ניגן בעבר אבל זה לא מה שמשנה העיקר שאוהבים את הסאונד..

WinterZ

New member
מה קשור התמסחרו ?

הוא הלך על דיל מעולה, ו-Paragon היא הסדרה היחידה ששופכת אור לפי דעתי על כל סאביאן.

dw drum

New member
זה קשור

החברה רוצה לקחת מתופף מפורסם (כמו ניל פירת' , מייק פורטנוי , פיל קולינס ועוד..) בכדי שיפרסם את מוצריה בכך שהוא ישתמש בהם ולכן מעריצים שלהם יקנו את המצילות של אותה סדרה וככה סביאן ירוויחו כנ"ל שאר החברות שעשו את זה קח את טאמה לדוגמא לא סתם פורטנוי הלך על סט שלה .. הכל היה מסוכם בין שתי הצדדים בכדי ליצור רושם על הקונים שאם מייק פורטנוי משתמש בזה אז זה בטח מעולה והם ילכו ויקנו טאמה..ככה היום זה עובד. בעבר ניל פירת ניגן על טאמה , סנר של סינגרלנד ומצילות של זילדג'אן(הרייד שלי) הנה התמונה :

WinterZ

New member
אתה מספר לי איך זה עובד היום?

תגיד לי נראה לך שנולדתי אתמול? גם השימוש של פורטנוי ב-TAMA וב-Pro Mark והשימוש של ג'ורדיסון ב-Pearl וב-Ahead המסויים שלו - זה כמובן בשביל מכירות. אבל אתה מציג את זה בצורה שלילית, אם אני הייתי מגיע לרמה שהיו מציעים לי דיל עם חברת מצילות, עם סדרה משלי - למה לא ? חוצמזה ש-Paragon סדרה מצויינת, הסנר של ג'ורדיסון מעולה, אבל רק כל הציוד של פורטנוי (לפי דעתי) מגעיל. מה לעשות יש דילים, ויש דילים. ככה או ככה, זה לא פוגע בך אז מה אתה מתלונן ?

GhostDrummer

New member
מה אתה צוחק? הסטארקלאסיק מייפל זה החלום

שלי. ולא בגלל שלפורטנוי יש אותו אלא בגלל ששמעתי אותו והוא פשוט חלומי. חוץ מזה, לצעירון רז (קוראים לך רז, נכון?)- עצם העובדה שכל חברה מספנסרת אמנים מפורסמים זו עובדה, אבל זה בהחלט לא חד צדדי. החברות האלו עובדות מאוד קשה בשביל לספק מוצרים שנשמעים טוב ללקוחות שלהם, ואם לא יעזבו את החברה בסופו של דבר. גם למתופפים מפורסמים יש טעם ועצם הספינסור לא גורם לזה להשתנות. אם המוצרים לא נשמעים להם טוב, הם יעזבו ברגע שהחוזה נגמר. החברות האלו עובדות מאוד קשה בשביל לספק את הרצונות של האמנים האלו. אם כבר טאמה ומייק פורטנוי- מייק משגע להם את הצורה כל שנתיים עם מערכת חדשה, גדלים מטורפים וציוד שהם צריכים לבנות לו במיוחד כמו הראקים שעליהם התופים מונחים- הם שינו אותם ובנו אותם מחדש בשבילו. אז כנראה שאם אמן עובר לחברה מסוימת זה לא רק בשביל שהם מציעים לו מסחור הרבה כסף ומצילות על שמו, כי לניל פירט היה את זה בזילדג'יאן והוא בכל זאת החליט לעבור, לא?

WinterZ

New member
המקרה של פירט כנ"ל ווקל.

סאביאן משקיעים בדגמים טובים לאמנים שלהם. ו.......אני לא הייתי רוצה להיות הספונסר של פורטנוי :p המטורף הזה החליף 3 מערכות בשנה האחרונה.

למעלה