שמעו קטע

dw drum

New member
תשובה לאביב ואבירם

אביב תרגע אחי לא אמרתי שזה רע בסך הכל הצגתי את שיטות השיווק רק כדי להסביר לכל מי ששאל למה רשמתי שניל פירט מנגן על זילדג'אן ולא סביאן.. במצב של ניל זה לא רע להפך סדרת הפרגון מעולה לטעמי פשוט שיש חברות שלוקחות מתופפים מפורסמים כדי שישווקו מוצרים ברמה נמוכה לדוגמא טרה קול מופיע על סדרת מצילות של zbt בכדי להשפיע על אנשים לקנות את המוצר וזה מבחינתי התמסחרות וזה מגעיל! נכון שמבחינה מסויימת זה דבר טוב להוציא למתופף ותיק סדרת מצילות על שמו זה בהחלט מגיע לניל פירט אך יש מקרים שצורת ההתמסחרות של החברה מרחיקה את הלקוחות מהמוצרים ולא צריך לתת לכל מתופף סדרת מצילות על שמו עם כל הכבוד למייק פורטנוי אני לא חושב שזה היה טוב שסביאן הוציאו את maxstax מייק פורטנוי לא מתופף ותיק כמו ניל פירט וזה שהוא מתופף מפורסם לא הופך אותו (לדעתי) למתופף טוב שראוי לסדרה על שמו. ועכשיו נעבור לאבירם (המבוגר..אחי אתה גדול ממני בשנתיים אתה כולה בן 17 וכבר אתה הופך אותי לצעירון? חח) אני יודע ששני הצדדים מרווחים מזה אחרת לאומנים זה לא היה משתלם זה ברור אך ישנם מקרים שהמתופפים לא הולכים על הסאונד שהם אוהבים אלא על הכסף שהם יקבלו על הפירסום כדוגמת טרה קול אשר הזכרתי למעלה.. במקרה הזה כפי שאתה שם לב טרה קול הרוויח מזה שהוא מופיע על העטיפה למרות שהמצילות נשמעות חרא וככה שני הצדדים הרוויחו. זה שמייק פורטנוי מטורף לא הופך את צורת ההתמסחרות (שלפעמים קיימת כמו שכבר הזכרתי) לטובה יותר ובמקרה הזה טאמה משועבדים לרצונותיו בכדי שימשיך לפרסם אותם , תאמין לי שאם טאמה היו מפסיקים להעתר לדרישותיו הוא היה עוזב אותם ממזמן..אני לא יכול להגיד לך למה ניל פירט עזב את זילדג'אן יש הרבה סיבות למה אומנים מסויימים מפסיקים לשווק חברה מסוימת במקרה של ניל אפשר לשער שבגלל שסביאן חתמו איתו על חוזה חלק מן הסיכומים היו שהוא רק שלהם מן הסתם.. יום טוב ידידי!

GhostDrummer

New member
חח יש לי קטע עכשיו במיוחד לפני צבא

עם כל הקטע של ה"צעירות" ו"פעירות". תסלח לי. אתה חושב שטרה קול (אני לא יודע מי זה בכלל) באמת מתופף עם זיביטי? בחיים לא. הוא רק מפרסם אותם כי זילדג'יאן הספונסרים שלו. אתה חושב שוויני פול מתופף על אקספורט? אתה חושב שמורגן רוז מתופף על אקספורט? אתה חושב שטומי לי מתופף על פסיפיק? בחיים לא. זה לא עניין של "בגלל שהמתופפים האלו על העטיפות של המצילות אז זה אומר שהמצילות מקצועיות". ממש לא, אף פעם לא תמצא רשום על קופסה של מצילה או של חבילת מצילות של זיביטי משהו כמו "Profesional Cymbal Set". הם לא משקרים לקהל שלהם. זה פשוט יחצון של האמנים. לגבי העניין של לא לתת לפורטנוי מצילה על שמו. איזה שטויות אתה מדבר? זה לא נמדד על וותק כמתופף. במקרה של מייק, הוא כנראה היה אחד הראשונים שהשתמש בפטנט של צ'יינה על ספלאש וכדומה אצל סאביאן, אז סאביאן רשמה את הפטנט על שמו. וכן מגיע לו, למה לא? סטיב גאד 30 שנה עם זילדג'יאן ואין לו מצילה על שמו (נראה לי). למה? כי הוא כבר אוהב את הסאונד שיש למצילות הקיימות והוא לא צריך סאונד אחר משלו.

GhostDrummer

New member
אהה פשש הוא תותח..

g d r

New member
טרה קול לא כזה מדהים לדעתי..

אני כמובן לא זה שישפוט אותו אבל הוא קיבל מזילדג'יאן ספונסר רק בגלל שהוא בלהקה מצליחה.. שכבר נהיו גרועים דרך אגב.. פעם היו טובים..

FunkyDonkey

New member
אני לא חושב שהוא כזה גרוע..

ללא ספק טרה קול לא ייכנס להיכל התהילה של מתופים, ובטח שלא ישאיר סימן בהיסטוריית המתופפים.. אבל בסגנון שלו הוא סביר. אמנם גרין דיי הם להקה פאנק-פופ מאוד שטחית, אבל למען האמת, עד כמה לא שיטחית להקה בגנון כזה יכולה להיות? ואת מה שהוא עושה במסגרת הלהקה שלו, הוא עושה די בסדר. אולי אם הוא היה מתבטא קצת בסגנון יותר מורכב, כמו פרוגרסיב מטאל, הוא היה מוציא כמה כישורים נסתרים...

dw drum

New member
גם לדעתי הוא סתם גימיק שיווקי ותו לא..

אבל נתתי אותו בתור דוגמא .. גרין דיי אף פעם לא היו טובים ...

dw drum

New member
אחי ממש לא נעלבתי צחקנו קצת זה הכל..חח../images/Emo8.gif

לא אמרתי שהוא משתמש בזיביטי אבל עצם העובדה שהוא מפרסם את המצילות האלה הופכת את זה לגימיק שיווקי של החברה , עצם זה שמתופף מלהקה ידועה יחסית מופיע על סט מצילות של זילדג'אן גורם למתופפים מתחילים לקנות את המצילות משום שהם לא מסתכלים על האיכות אלא על המתופף שמבחינתם גורם למצילות להראות טובות יותר . קח לדוגמא את חברת נייק ,החברה לוקחת אנשים ידועים לפרסם את מוצריה בכדי ליצור רושם ראשוני על הלקוח כי אדם שבא לחנות לקנות נעלי כדורסל ורואה שמייקל ג'ורדן לובש כאלה נעלים יחשוק בנעליים במידה רבה יותר מאשר אם שיטת הפירסום הייתה ללא ידוענים , עצם זה שטרה קול מופיע על הקופסא מעיד על כך שזילדג'אן לא השתמשה בו סתם אלא כדי שהסדרה תהיה בעיני הקונה כמשהו טוב "אם טרה קול מופיע על המצילות האלה הוא בטח משתמש בהם" כמובן שיש עוד מספר היבטים על שיטות המכירה של החברות השונות אבל את זה נשאיר לפעם אחרת.. לא אמרתי שהם משקרים לקהל היעד שלהם אך הם לא חוסכים בשיטות שיווק מתוחכמות בכדי למכור את הסחורה שלהם ובמקרה הזה זה משפיע בהחלט! לגבי פורטנוי אמרתי שזו דעתי האישית בלבד אבל אם בכל זאת אתה רוצה להתעמק בזה אני אסביר לך את עמדתי. כוונתי הייתה שאין סיבה לתת למתופף מפורסם סדרה על שמו בלי שום סיבה מיוחדת ויכול להיות שבמקרה של פורטנוי אתה צודק ועצם הפטנט קידם את שני הצדדים אך יש מקרים שמתופפים קיבלו סידרה על שמם ולא משנה אם זה מצילות , סנרים או מקלות , וזה היה רק בשביל המכירות ולא בשביל הוקרה על מפעל חיים מכובד כדוגמת ניל פירט וכ'ו.. נכון שיש מקרים שלא תמיד מתופפים ותיקים קיבלו ליין של מצילות , אבל בכל זאת אין סיבה להוציא סדרה עם שמו של מתופף מלהקה מפורסמת שלא בהכרח הופכת אותו למתופף על..אם אתה מבין את כוונתי.. יום טוב אחי!

dw drum

New member
עוד הוכחה לאבירם

זה מראה לך עד כמה אני צודק (סליחה על היוהרה) גם לסטיב גאד יש ליין של מצילות וגם שקד תיקן את טעותך בכך שאמר שדייב וואקל הוא זה שהתחיל עם הפטנט של צ'יינה על ספלאש..לכן אין שום טענה מספקת מדוע פורטנוי זכה בכך שיוציאו את max stax ...

WinterZ

New member
עד עכשיו חשבתי שאתה צוחק..

מה עובר עליך ?! פורטנוי הוא אחד המתופפים המשפיעים ביותר בעשר שנים האחרונות (לפחות מאז יציאת AWAKE והסט המפלצתי הסגול). הוא אחד הגדולים ברוק ב-15 שנה האחרונות, למה לא ? אתה לא יכול להשוות אותו למתופף של גרין דיי, או ללארס אולריך - כי הם מתופפים שהצליחו בזכות השם של ההרכב שלהם. פורטנוי כבר ממזמן הוא מותג בפני עצמו, מתופף ענק, כישרוני והוא יודע את זה.... מה שנתן לו שכל לחתום בחברה שתקדם אותו.

GhostDrummer

New member
אוי נו בנאדם אתה נכנס איתי לקטנות?

זה כבר ממש מתחיל לעצבן. מיילא אם היית אומר שלמתופף כמו טרה קול לא מגיע סט מצילות אם יש לו אז אוקיי. אבל אתה מדבר פה על אגדה בפרוגרסיב מטאל ופרוגרסיב רוק בכלל. נכנס Hall of fame, זכה בפרסים מפה עד הודעה חדשה ואתה רוצה להגיד לי שהמפעל חיים הזה לא מספיק בשבילך?

GhostDrummer

New member
לא אמרתי שהוא התחיל עם זה. אמרתי שהוא

בין הראשונים שהתחילו עם זה.

למעלה