שמעו קטע נחמד

adii1201

New member
אוי אני שונאת שאומרים את זה!!!! ../images/Emo46.gif

קודם כל אנחנו סיכמנו כאן שאנחנו לא מדברים על זמרים אחרים כי זה פורום אנסטסיה וזה עובד גם לגבי קלי או בריטני או לא יודעת מי! ואת לא יכולה בכלל להגיד דבר כזה! קלי והילארי לצורך העניין הן זמרות מעולות תרצי או לא תרצי הן הרבה יותר מוצלחות מאנסטסיה, וגם בריטני למרות שהיא כבר כמעט ולא שרה... בכל מקרה את לא יכולה הלשוות אז מה אם את מעריצה את אנסטסיה?! אז היא בשבילך הזמרת הכי טובה אבל אין דבר כזה שאי אפשר להעריך אותן באמת!!! זה ממש בולשיט!!!!!

טוב תראי...קודם כל לא להתעצבן!

אני לא הבנתי מה ניסית להגיד לי אם זה פורום של אנסטסיה אז אסור לדבר על זמרות אחרות?או להגיד שהן לא טובות כמו אנסטסיה?או שהן יותר טובות ממנה? ולגבי ה"להעריך אותן באמת" הכוונה שלי היא שכשאני שומעת את אנה במקום ציבורי זה לא אותו דבר כמו לשמוע את בריטני קלי או הילארי (אני לא מזלזלת בהם ואני אמרתי גם בהודעה שאין לי משהו נגדם ולהפך..) ואז אני לא מעריכה את השיר שלהם כמו השיר של אנה...וככה גם יגאל אמר..שברגע שאתה מעריץ מישהו אז אתה שומע את השירים שלו כל הזמן וכשאתה שומע אותו במקום ציבורי אז זה כייף ואני לא יודעת איך להסביר את ההרגשה..

adii1201

New member
אבל לא כתבת את זה ככה ../images/Emo4.gif

ולא, זה שזה פורום אנסטסיה לא אומר שאסור לדבר על זמרים/ות אחרים/ות זה אומר שאנחנו בזמנו היה לנו כאן ויכוח מאוד סוער ובסופו של הויכוח החלטנו פה אחד שלא משמיצים פה זמרים/ות אחרים/ות שידוע שיש אנשים שאוהבים אותם בפורום... ז"א את בריטני למשל אנחנו כן לפעמים משמציים (אבל אז זה לצורך השוואות למיניהן) וזה בגלל שאנחנו יודעים שאין פה מישו שאוהב את בריטני ושההשמצות האלה מפריעות לו... בכל מקרה מה שהבנתי ממה שאת כתבת זה שאי אפשר להעריך את קלי וכל אלה שהזכרת בגלל שאנה הרבה הרבה יותר טובה מהן והן לא מגיעות לקרסוליים שלה והן זמרות גרועות... זה מה שאני הבנתי בכל אופן.. וזה לא שאני לא חושבת שאנה הרבה יותר טובה מהן אבל עדיין אי אפשר להשוות כי זה כמו שתגידי עכשיו לשרית שמלאני סי לא מגיעה לקרסוליים של אנה, זה מה שאת חושבת אבל זה לא מה שהיא.. הבנת כאילו את מה שאני מנסה להגיד?

תראי..

אל תכניסי לי מילים לפה כי אני לא אמרתי ואני לא אמר אפעם שקלי והילארי ובריטני לא מגיעות לקרסוליים שלה..ושהם גרועות וכל מה שאמרת.. אני לא אמרתי כזה דבר!!! את בעצם לוקחת משפט שאמרתי "אי אפשר להעריך אותן באמת" ומדביקה לו נושא ומשמעות אחרת.. טוב אין לי זמן כרגע להעמיק אני אכתוב מאוחר יותר יום טוב

adii1201

New member
לא אמרתי שזה מה שאמרת

אמרתי שזה מה שאני הבנתי ממה שאמרת....

היא התבלבלה בכלל?!

גם לי זה נראה מוזר..אחרי הכל למה להכפיש את שמה של אנה אם זה הפורום מעריצים(שרופים)שלה..

FreakOfNature

New member
נ"ש../images/Emo26.gifאתמול הייתי במועדון

בהרצליה. אבל צ'מעו מה קרה: הגענו להרצליה, ואני עם הפה הגדול שלי הודעתי לכולם שלשלם על חניה בהרצליה זה פשע ואני בחיים לא אכנס לחניון ובלה בלה בלה. אחרי חצי שעה שילמתי 10 ש"ח כמו גדול
ואז חיפשנו מה לעשות. אני הייתי בטוח שאנחנו נלך לאיזה פאב, אז לבשתי חולצת כפתורים בצבע לבן-תלכת-ירוק-כאמל בהיר, כי הגעתי למסקנה שלא קניתי אותה בארון כדי ללבוש אותה פעם אחת (לבשתי אותה בפסח ולא מסתמן איזה אירוע בקרוב אצלנו. אז עם מכנסיים אלגנטיים זה ממש ממש חגיגי אבל עם ג'ינס זה דווקא סבבה לפאב). ואז הגענו ואמרו לי שהם רוצים ללכת למועדון. הודעתי להם שזה ערסי מצידי לבוא למועדון בהרצליה פיתוח עם חולצת כפתורים לבנה ונעלי עור שחורות (שהן אגב הכי לא נוחות בארץ לריקודים אבל אין מה לעשות) והם אמרו לי שהם יודעים שאני לא ערס...
אבל בפנים אחרי חצי שעה כבר היה לי חם, אז פתחתי כפתור בחולצה, וכבר אי אפשר היה לטעות - נראיתי כמו ערס מהשורה. אבל דווקא הייתה מוזיקה ממש ממש נחמדה - היה שאקירה (גם la tortura וגם hips dont lie), מדונה (la isla bonita, שאגב רגע לפני שהוא התחיל אמרתי לעצמי איך בא לי מדונה. ו- la isla bonita זה השיר שאני הכי אוהב שלה), היה את i need a hero מ"שרק 2", היה רמיקס של because of you ושל women in love והיה את החדש של סאבלימינאל עם מירי בן ארי. וגם המחיר היה ממש טוב - 50 ש"ח לכניסה + בריזר. לא שווה? ב-4:45 יצאנו מהמועדון, ב-5:00 הגעתי לר"ג (כי החזרתי חבר שלי הביתה) וב-5:10 הייתי כבר בפ"ת. ודווקא לא עברתי את ה-100 קמ"ש כך שיצא לי סבבה. ועדידוש (הגדולה) - חשבתי עליך אתמול. נראה לי אנחנו צריכים לצאת לרקוד יחד מתישהו.

מישהי 111

New member
אם חשבת עליי אז באמת צריך לעשות

את זה מתישהו... למרות שאני לא בטוחה שנאי רוצה לדעת איך אתה רוקד... חחחח... טל מחכה לי כבר שנה... נדבר היום. ביי

adii1201

New member
כן הנה../images/Emo26.gif

Adesso no, non voglio più difendermi, supererò dentro di me gli ostacoli… i miei momenti più difficili, per te. There is no reason, there’s no rhyme: it’s crystal clear. I hear your voice and all the darkness disappears. Every time I look into your eyes you make me love you Questo inverno finirà I do truly love you Fuori e dentro me How you make me love you con le sue difficoltà I do truly love you I belong to you, you belong to me forever Want you, baby I want you and I thought that you should know that I believe. You’re the wind that’s underneath my wings, I belong to you, you belong to me. Ho camminato su pensieri ripidi You are my fantasy per solitudini e deserti aridi You are my gentle breeze al ritmo della tua passione ora io vivrò and I’ll never let you go l’amore attraverserò you’re the piece that makes me whole le onde dei suoi attimi I can feel you in my soul profondi come oceani Vincerò per te le paure che io sento, quanto bruciano dentro le parole che non ho più detto, sai… Want you, baby I want you and I thought that you should know that I believe. Lampi nel silenzio siamo noi I belong to you, you belong to me you’re the wind that’s underneath my wings, I belong to you, you belong to me. Adesso io ti sento I will belong forever to you.

FreakOfNature

New member
תאמיני לי שכדאי לך לראות אותי רוקד

ככה תוכלי להסתלבט עליי שנה מהפדיחות שאני עושה לעצמי...

FreakOfNature

New member
לא ערס,

"ערס צעצוע", זו המילה לתאר אותי כשאני לובש חולצת כפתורים לבנה למועדון בהרצליה פיתוח. "ערס צעצוע", קאפיש?

FreakOfNature

New member
מנשנש שנית../images/Emo26.gif

היה עכשיו פרק גדול(!!!!!) במכושפות. הוא גם היה טוב כפרק, אבל המהות של כ"כ טובה, שלפי דעתי הוא עוד יהפוך לקלאסיקה...

...........

יגאל ערס...... פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חנון שלי!

FreakOfNature

New member
מה זה העניין הזה?

מה אתם חושבים שאני לא יכול להיות ערס?! אז רק שתדעו שכבר יש לי תלתל בחזה! ואני שחור! מה שמקנה לי זכות אוטומטית להיות ערס אם אני רוצה! אבל אני לא רוצה

למעלה