שמעו קטע נחמד

שמעו קטע נחמד../images/Emo9.gif

הלכתי עם חברות לבית קפה.. ופתאום אני שומעת איזה מוזיקה מוכרת...ואז אני שומעת גם קול מוכר.. ואז מסתבר לי שזה YNBA ולמרות שהוא ישן יחסית השמיעו אותו... וזה היה נחמד

FreakOfNature

New member
איזה יופי!

אני כל פעם כשאני שומע אנסטסיה במקום ציבורי, לא משנה אם זה בית קפה/פאב או סתם ברדיו אני כולי נכנס לאקסטזה... ביום של החצי גבר בפיינל פור הייתי באיזה מקום בראשון, והשמיעו שם את IOL וחברים שלי אמרו שנראיתי כאילו אני באיזה טריפ מרוב אושר...

adii1201

New member
../images/Emo6.gif אני חלמתי שמישו אצלנו

בביצפר קנה את הדיסק של אנסטסיה והוא אמר שהרימיקסים שם מעולים והוא כל הזמן השמיע אותו בביצפר

גמאני כ"כ שמחתי!!!

באמת כי זה היה היה ישר שהתיישבנו אז זאת הייתה התחלה נחמדה..ז"א אין שיר שיכול להיות יותר התחלה נחמדה מאנה ככה שבאמת שמחתי!!! רק באסה שחברות שלי לא אוהבות אותה.. רק את בריטני קלי הילארי וכל החרטה הזאת........ איו לי משהו נגד הילארי אבל אי אפשר להעריך אותם באמת... כי אחרי שאני רואה את אנה שומדבר לא משנה את זה..

מישהי 111

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif המצב שלי חרבנה....

יגאל, איתך בעיקר אני צריכה לדבר.... כ"כ אופייני לי להיכנס למצבים הכי קריטיים... אני מסוג האנשים שנכנסים ב"אין כניסה" אוכלים מ"הפרי האסור" ומסבכים את עצמם כל פעם מחדש... רק לי זה יכול לקרות שדברים שלא אמורים לקרות יקרו. אני חיייבת עזרה מכולם... יש לי משהו כמו 16 יום עד למועד מסויים שבו אני צריכה להחליט. אני לא יודעת מה לעשות... הנושא לא קשור לצבא, לא משפחה ולא דברים בסגנון הזה... יש לזה קשר חברתי אבל משהו שהוא ממש אסור ואני מפחדת להיכנע לו... נקלעתי למצב שאני לא מאחלת אותו לאף אחד. ברגע זה אפשר להגיד ששברתי שיא! רוצה לצייין שנתקלתי בזה בעבר אבל נמענתי ממנו והמצב היום פי מליון יותר מסובך. קיצר, חייבת הלפ!

FreakOfNature

New member
תתקשרי אליי כשתרצי לדבר!

יש לך את המספר בבית, נכון? (כי זו נראה לי הולכת להיות שיחה ארוכה...)

מישהי 111

New member
אתה זריז...

בעיקרון אני נפגשת עם חברה שלי.. תבינו שהנאשים שהיכ קרובים אליי עדיין לא יודעים מזה. עכשיו אני נפגשת עם החברה הכי טובה שלי. אני חייבת להוציא את זה החוצה, אם לא אני אחנק. רמז- זה מתקשר לאותו יום שאני ואתה התראנו בהרצליה. תעשה אחד ועוד אחד... תיזכר מה אמרתי לך לגביי אותו בחור... אני מבקשת ממך לא לדבר על הנושא הזה בפורום הזה. תתפלא, מסתבר שיותר מדיי אנשים קוראים בפורום הזה ולא הייתי רוצה שידעו מזה. אז אני סומכת עליך...

FreakOfNature

New member
טוב אני רגוע... הבהרת לי

שזה לא מה שאני חושב אז זה כבר טוב. דברי איתי בערב ותעדכני אותי, סבבה? ותדעי שאת יכולה לסמוך עליי אם קורה לך משהו, בסדר?

מישהי 111

New member
אתה נשמה טהורה.. אני רצינית...

אולי אני באמת עושה מזה יותר בגי דיל ממה שזה.. אז אל תיכנסו ללחץ... פשוט אני בנאדם שחשוב לו מיותר מדיי אנשים ולהגיד את האמת? הסיפור הזה יכול לפגוע ב-3 נפשות וזה הפחד שלי.... אבל באמת שזה לא כזה ביג דיל.. ויגאלון, לא הסתכלתי על זה בצורה כזאת... כלומר, לא חשבתי על זה עד ששאלת אותי בטלפון, כי זה באמת יכל להישתמע ככה. האמת? שביחס למה שחשבת, זה כלום. אני צריכה להתחיל לקחת דברים בפרופרציות. אני באמת מעריכה את הדאגה שלכם. ובעיקר את שלך. אתה חבר טוב. תודה מותק. וגם אחיך שלא ממש מכיר אותי. תודה גם לך ארז!

adii1201

New member
לא הבנתי רגע!

את מצד אחד אומרת שלא ידבר על זה פה בפורום ולא יודעת מה ומצד שני את מכניסה אותנו למין מצב כזה שכולנו רוצים לדעת מה קרה... תראי אפחד פה לא לוחץ עלייך לספר וכולנו כאן- טוב אני אדבר בשם עצמי- אני רוצה שתצליחי לצאת מהמצב הזה שנכנסת אליו אבל את סתם משאירה אותנו במתח

adii1201

New member
תראי אני לא יודעת מה הנושא

ואני לא יודעת מה קרה, אבל אם את לא רוצה שיגאל ידבר על זה בפורום למה העלת את הנושא הזה מההתחלה?

אני מסכימה עם עדי...

בשביל זה יש מסרים..עכשיו גם אני במתח כי אמרת שזה כ"כ נורא... ובכלל-חברי פורום יקרים, תזכרו שפורום זה מקום שכולם מדברים בו וצריך לזכור שכולם קוראים וכל הודעה שאתה כותב היא לכולם,אז אפשר לכתוב במכוון למישהו אבל כולם יכולים לקרוא אותה..כשזה מגיע לדברים אישיים תעשו את החשבון שלכם-או שתערבו את כולם או שלא תערבו בכלל... כי זה ממש מעצבן..ועדי אני מבינה שזה אישי כן? אבל עכשיו זה ממש מותח ואי אפשר להבין כלום.. אז להבא אל תכתבו דברים שאתם לא מוכנים לשתף את כולם

מישהי 111

New member
וואי לא הבנתן אותי נכון...

אתן מוזמנות לדבר איתי בלי קשר אבל לא בפורום... עדי, את מכירה אותי כבר.. אני הייתי מספרת לך בעברי חוויות.. זה לא אומר שהיום את לא יכולה... אני אספר בכייף.. אבל האמת שאני דיי ממהרת היום.. מבטיחה לכם שעד עוד 16 יום תדעו מזה...

adii1201

New member
אין לי בעיה גם אם זה אישי ואת לא

רוצה לספר אבל כפרע תביני שכשאת כותבת הודעה כזו על גבי הפורום את מדאיגה ומכניסה למתח את כל אלה שקוראים אותה ואז כשאת אומרת לא לדבר על זה...
כאילו זה סתם מבאס כזה כי את מתחילה עם משו ומפסיקה באמצע... ואמרתי לך אין לי בעיה גם אם את לא רוצה לספר אפחד לא מכריח אותך, אבל אם את רוצה אני פה כדי לשמוע

מה קרה???../images/Emo2.gif

גם אם יש לך איזה בעיה..אני יכולה להגיד לך למרות שאני לא ממש יודעת מהי יותר נכון אני לא יודעת כלום זה יפתר ויסתדר ויגמר והסוף יהיה טוב!!! ותסתכלי על זה בעוד כמה שנים ולא תחשבי אותו דבר... ממש הפחדת אותי,אם את לא מאחלת את זה לאף אחד אז זה לא משהו פשוט.. אז אני מקווה שזה יפתר,והיה לזה סוף טוב כמו שאמרתי

למעלה