שמעו משהו...

Shaaaki

New member
שמעו משהו...

מכירים את התרגיל עם המראה?? שמסתכלים במרכז המראה?? אז ידידה שלי עשתה אותו, אבל היא לא ראתה שום ערפל, אחרי דקה פתאום הפרצוף שלה התחיל להיעלם... בהתחלה היא ראתה את עצמה עם עיניים עצומות ואח"כ הוא התחיל להיעלם לאט לאט... מה זה אמור להביע???

RainBird

New member
מלח מים מלח מים איזה אתר נורא. אני מזהיר מניסיונות לימוד ממנו.

gwizard

New member
זה לחם מלח

ואני גם מזהיר מבעלי אותו אתר. אין לו שמץ של מושג במאגיה והדבר היחיד שהוא מחפש זה להעתיק מאמרים שאחרים כתבו ולמכור שטויות.

RainBird

New member
אני לא יודע על איזה תרגיל מדובר. או על מה מטרתו. אם יפרטו לי בשימחה אתן את כל המידע שברשותי.

Shaaaki

New member
נוו זה התרגיל שרשום בקישור שהבאתי..

להסתכל במראה במרכז שבין שתי העיניים ואם תוך פחות מחמש דקות מופיע ערפל כזה במרכז המראה אז זה אומר שיש לך יכולות על חושיות כלשיהן... יש מבין??

Rossi46 ®

New member
זה נראה לי בולשיט..

תראה לי אחד שזה קרה לו ואני מביא לך מה שאתה רוצה.

Shaaaki

New member
אממם...

א) תקרא את הקישור שהבאתי. ב) ערפל לא היה לי, כי אני לא מצליח להגיע לאפילו דקה בלי שמשהו יפריע לי... משהו כמו אור חזק שאני רואה מסביבי... וכו'... וכן, קראתי בפורום אחר הודעה של מישהו שראה ערפל בפחות מחמש דקות...

RainBird

New member
אוקי, זה דיוונציה בעזרת מראה? חיזוי וכדומה? כי לי זה היה ממש קשה, עד שלמדתי את הטריק. צריך להיות סופר רגוע. ואז רואים כמה סמלים, שאותם כותבים, וזהו זה. לא משהו, לפחות בהתחלה. ארדן.

Shaaaki

New member
איפה אתה מסתכל????

בין העיניים או במרכז המראה??

ToryMaster

New member
הא?

עם כל הכבוד, זה שומדבר מלבד תופעה ביולוגית נורמלית לחלוטין

ToryMaster

New member
זה מיליון אחוז כן...

כל אדם, אם הוא יביט באותה נקודה כמה דקות, העיניי םשלו יצאו מפוקוס והוא יראה מין "ערפל" כזה

RainBird

New member
אלא אם כן זה המקום... שבו אתה מתרכז. התרגיל, כמו האתר תסלחו לי על הצרפתית Marde' והמבין יבין.

ToryMaster

New member
ארדן!

איזו קללה נוראה!

shloמי

New member
../images/Emo45.gif צודק

באתר הזה מעתיקים אינפורמציה מאתרים אחרים בלי לשים דגש על סכנות ואיסורים לגוף ולנפש . במקור, התרגיל נקרא "טינטון" (באתר המדובר לא פירטו את שלבי התרגול) את התרגיל הזה עושים בשעות הערב ולאחר שחיזקנו את הגוף והנפש עם מדיטציות שונות מתחילת היום (לפני עלות השחר).
לא ממליץ לעשות את התרגיל למי שלא מוכן...
בברכת אור ואהבה שלומי

למעלה