שמעו כולם חובה לקרוא

ohav2

New member
שמעו כולם חובה לקרוא

ראיתי תוכנית טלוויזיה על משולש ברמודה...... הדבר גרם לי להכיר בעובדה שיש שם שני פתחים למימדים אחרים האחד בשמיים והשני בקרקעית הים. באזור קיימים מטעני אנרגיה הרסניים ומסוכנים שבני אדם לא מסוגלים לקלוט מכיוון שרמת הרוחניות שלהם והמודעות שלהם ממש נמוכה זה מה שמסכן את חייהם..... יש המון סיפורים על אנשים שלא חזרו משם למשל צבא שיצא לאימונים באזור ואיבד קשר אם הבסיס והם פשוט נעלמו אחר כך חיפשו אותם אבל לא היה זכר להם לא בתוך הים ולא מחוצה לו!!!!!!! המקום הזה הוא פתח למימדים אחרים פשוט מאוד....... אחר כך חשבתי על המקום הזה והלכתי לישון וחלמתי שיש גובה מסוים שאפשר לטוס בוא אבל מסוכן מאוד כי אם מאבדים את הגובה הזה אתה יכול להעלם אז לנו זה נשמע להעלם אבל זה פשוט להגיע למימד אחר...... ועוד משו אני מרגיש בתוכי שיש סיבה מסוימת שזה משולש ברמודה ולא משו אחר, שזה משתרע על שטח של משולש ולא של צורה אחרת מכיוון שבחלום שלי המשולש הודגש ופתאום ראיתי מדי פעם כמו צורה של משולש שהייתה ברקע שחור וכל פעם היא הבהבה בצבעים של אדום וצהוב..... האם יש קשר לדעתכם שזה משולש האם המשולש מסמל איזה משו שקשור לאנרגיה או משו בנושא זה מוזר אבל אני מרגיש שאם בני אדם ידעו להגיע למקום הזה ולהשתמש בו בצורה הנכונה אז נוכל להגיע למקומות שלא ידענו שהם קיימים בכלל.!!!! משהוא עוד חושב כמוני??? משהוא יכול להסביר לי על המשולש אולי???? אשמח אם תענו לי

גריני

New member
מאוד מעניין

הלכתי לחפש עבורך בספר סמלים שלי על המשולש, ומצאתי שם שהמשולש מסמל את האש (אחד מ- 4 היסודות) - בשל דמיונו לצורת הלהבה. בחלום שלך המשולש הבהב בצבעים של אדום וצהוב - שגם הם צבעי האש... בהמשך להסברים על המשולש בספר שלי כתוב הרבה על צורות נוספות, שמורכבות מ- 2 משולשים (למשל: המגן דוד = משולש אחד שפונה כלפי מעלה והשני כלפי מטה), כתוב גם על צורה אחרת של שני משולשים המונחים אחד לצד השני, וצורה נוספת בה משולש נמצא בתוך עיגול... בקיצור, מה שאני מנסה להגיד - זה שיחסית, כתוב מעט מאוד על משולש בודד. ואז עלה לי רעיון- שאולי משולש ברמודה (משולש בודד) זה משהו בעל אנרגיה לא כ"כ יציבה, ועל כן אנשים נעלמים שם.... אולי כדי שמשולש יהיה משהו יציב יותר - צריך שיהיה לידו עוד "משהו".... אני לא יודעת אם אני מצליחה להעביר את מחשבותי בצורה ברורה, אבל נדמה לי שאתה עולה על משהו מאוד מעניין - ואני מציעה לך להמשיך ולשאול את שאלותיך לפני השינה (כאילו לדבר עם עצמך) ולהכין דף ועט ליד המיטה
וואו, ממש מעניין הסיפור שלך,

ohav2

New member
תגובה..... תסתכלי דחוףף

אני אקשיב לעצתך ואעשה זאת אני אנסה להרגיש את אותה תחושה שמרגישים כשנמצאים במשולש ברמודה אני גם ישאל את השאלות לפני השינה ואולי אקבל תשובה בחלום אגב אני חושב שבמקום הזה נמצאים כמו שאמרת מטעני אנרגיה לא יציבים ואף מסוכנים מאוד אבל למה דווקא שם??? חייבת להיות תשובה הגיונית ולמה?!? לא יודע.....
אבל אני בטוח שאם נפקח יותר את העיניים שלנו לדברים שונים ונחשוב קצת על המקום הזה לדעתי זה מקום שמכיוון שהאנרגיות בוא לא יציבות זה מה שגורם לאנשים לעבור למימדים אחרים או יש לזה קשר אם השבכה הקוסמית סביר להניח שזה מקום "פגום" בשבכה הקוסמית או אולי מקום אנרגיה שמספק את כוחה בכוכב הזה האם זה יכול להיות לדעתך טליה?????????? אני מרגיש שכן שזה מקור כוח בלתי נתפס או פגם בשבכה הקוסמית שבוא יש יותר מידי אנרגיה וזה מקצר וגורם לכל התופעות האלה..... טליה אם תוכלי להגיב על זה אשמח מאוד.....

גריני

New member
מנסה להעלות השערה

אומרים שמה שמוכר לנו בשם אטלנטיס - היה באזור ההוא של משולש ברמודה... אומרים גם שבאטלנטיס היו קריסטלים עצומים - המון אנרגיה... אולי משהו מהתקופה ההיא - בגלל הקריסטלים... אולי האנרגיות נמצאות עדיין שם.

ohav2

New member
חיבב לספר לך משו

הגיוני מה שאתה אומר.... שמע אני חיפשתי בגוגל BERMUDA TRIANGLE ומצאתי המון מפות המון המון מפעם וגם מהיום לא התיחסתי כל כך למפות של פעם אבל שמע זה יכול להיות מקום בעל אנרגיות שאם בני האדם יאתרו את מקורם אז זה יהיה אדיר הגיוני לא??? אבל אני חושב שמה שקורה כאן זה שרובנו(בני האדם) עוד לא מוכנים לקבל אנרגיה שכזאת רק מעטים מתוכנו זה קצת מוזר אבל כשיגיע הזמן נגלה את כל מקור הכוח הזה... תשמע עשיתי מדיטציה וחשבתי על המקום הזה ופתאום הרגשתי אנרגיה בעוצמה שלא חשתי מעולם זה היה מזה מוזר בשלב מסוים הרגשתי שכל הגוף שלי מלא בזרמים שעוקצים אותה חזק חזק עכשיו יש לי כמו נקודות דם קטנות על הבטן שלי ובאזור הגב.. זה קצת הפחיד אותי אבל אני מרגיש בתוכי אנרגיה שונה כאילו אני שונה ממה שהייתי כל פעם שאני נוגע בנקודת דם שנהייתה לי אחרי המדיטציה כואב לי קצת אבל זה עובד מהר מאוד האם יש לך הסבר לזה??? מה קרה לי במדיטציה????

Tal_Ya_Tal

New member
היי אוהב../images/Emo99.gifא-כ-ןזהירות|משולש

ברמודה, ידוע מאד בתופעות האלקטרו מגנטיות המתרחשות בו. וא-כ-ן כפי שאמרה לך גריני, אחת ההשערות היא שיבשת אטלנטיס שכנה שם. וכפי שהיא הוסיפה, האטלנטיים קבלו את אנרגיית השמש באמצעות גביש עצום ונתבו אותה ליישומים טכנולוגיים שלנו אין עדיין מושג עליהם בכלל. זה מה שגרם לשקיעתה מלכתחילה. ואני בהחלט נוטה לקבל את התיאוריה שאטלנטיס מצוייה שם(על פי תחושתי זהו המיקום+-הזכור לי)ולא היכן שטוען אותו חוקר אמריקני שחושב שהיא מצויה על יד קפריסין. בכל מקרה לגבי המשולש. המשולש מופיע בכל המיתולוגיות כמשולש הקדוש. אנסה להסביר זאת כך: האנרגיה האלוהית שהיא אחדות מוחלטת=אחד, בהתגלמותה בעולם המוחשי מתפצלת לשניים:אהבה מוחלטת=יצירה,הבורא ותודעה מוחלטת=הנברא. זהו השילוש הקדוש, שבנצרות למשל מגדירים אותו כ: האב(אחדות מוחלטת) הבן(הנברא) ורוח הקודש(אנרגיית האם,השכינה,היצירה) ובהינדואיזם הוא מוגדר כברהמה וישנו ושיוה. ברהמה מייצג את האיחוד של שלושת הגונות, הוא סמל הבריאה. וישנו הוא ראש פנתיאון האלים ההודיים. הוא סמל של שלווה ונרוונה ומקושר עם צ'אקרת הכתר (סהסררה צ'אקרה) ושיווה הוא ההורס והמקים מחדש הוא מקושר עם צ'אקרת השורש,הצ'אקרה הראשונה(מולדהרה צ'אקרה). בקצרה, ראינו שהמשולש הוא צורה שנחשבת למקודשת. א-כ-ן המשולש מייצג את יסוד האש שהוא היסוד הראשון בבריאה. א-ב-ל, למשולש יש שתי צורות כשהוא מתממש בתלת מימד. הצורה הראשונית שלו היא הטטרהדרון(פירמידה משולשת). זוהי צורה הרסנית מאד. אפשר למצוא את הצורה הזאת בהילה של רוצחים, של חולי איידס ושל אנשים בדכאון.(כמובן שהמינונים והצבעים הם המגדירים מי הוא מי) הצורה השנייה הנובעת מן המשולש, היא הפירמידה שאנו מכירים. פירמידה עם בסיס ריבועי. הפירמידה הזאת היא בעלת תכונות משמרות.בפירמידות במצריים נמצאו גרעיני חיטה בני אלפיים שנה, שהצליחו להנביט אותם. וכך גם נשתמרו גופותיהם של המלכים החנוטים
לפי דעתי, משולש ברמודה הוא טטרהדרון אחד גדול
L&L TALYA

משלוש יוצא אחד

לידיעתי, ברהמה וישנו שיווה הם שילוש בריאה, שימור, הריסה ברהמן הוא האחד (לא ברהמה) מעניין גם הדמיון בין ברהמה ל"ברא" הפועל, לא? התנ"ך מתחיל ב"ברא", ביצירה...

Tal_Ya_Tal

New member
../images/Emo45.gifמה שנכון../images/Emo127.gifנכון../images/Emo51.gifעל התיקון

א-כ-ן צודק, יוגי מן זמאאאן לא עסקתי בחומר הזה
משהו כנראה השתבש
ומה דעתך על הדמיון בין ברהמה לאברהם????
L&L TALYA

ובכן

משולש ברמודה אינו המקום היחיד על כדור הארץ בו מתרחשות תופעות מהסוג הזה. ישנם אזורים נוספים כמו לדוגמא "ים השטן" מדרום ליפן שנחשב אזור מסוכן יותר ממשולש ברמודה. ראיתי מיפוי של מקומות כאלה על המפה של כדור הארץ וזה יצר דפוס מעניין, משהו שנראה ככה- . . . . . . . . . . . . . . . . . . כשכל נקודה כזאת מייצגת אזור שמתרחשות בו העלמויות. לגבי משולש ברמודה עצמו, זה אזור שמתרחשות בו כמה תופעות פיזיקליות יוצאות דופן, לדוגמא, המחט של המצפן מצביעה שם על הצפון האמיתי ולא על הצפון המגנטי, יש שם השתוללויות של שדות מגנטיים, וסערות פתאומיות ולא צפויות בים. ערפל מוזר מופיע פתאום משום מקום, או מים לבנים משונים. היו דיוחים על ספינות שעברו שם, ולפתע המים הסתערו על הסיפון מכל הכיוונים כאילו הם מנסים למשוך את הספינה אל הקרקעית. היו גם הרבה הופעות של עב"מים באזור הנ"ל. בהקלטה מפורסמת של מספר מטוסים שטסו מעל המשולש ונעלמו, הוקלטו התשדורות האחרונות שעברו בקשר עם המטוסים לפני שנעלמו, והטייס המוביל אמר משפטים שבהם נאמר שהוא נכנס לערפל מוזר, הוא לא מצליח לשלוט במערכות של המטוס, הוא נכנס במים לבנים, הכל אבוד. לפי גרסאות לא רשמיות, ישנה המשך להקלטה, המשך שצונזר ובו הוא אומר "אל תבואו אחרי" וגם, "הם נראים כמו אנשי חלל". בקיצור, אחת התעלומות הגדולות על כדור הארץ.

עוד אנקדוטה מעניינת

בזמן מלחמת העולם השנייה, נערך ניסוי בו ניסו בעזרת שדות אלקטרומגנטיים חזקים להפוך ספינה לבלתי נראת. התאוריה היתה שמכיוון שאור נראה הוא סך הכל סוג של גלים אלקטרומגנטיים, שדה אלקטרומגנטי חזק יכול להסיט אותם כך שהם "יעקפו" את הספינה שתעלם מהעין. על הספינת קרב של הצי האמריקאי הועמסו גנרטורים ושנאים חזקים. גם המלחים ששירתו על הספינה לא ידעו מה בדיוק הניסוי. כשהם היו בים, המכשירים הופעלו ויצרו את השדה. ואכן, ערפל ירקרק מוזר כיסה את הספינה. הוא התפזר די מהר והיא נעלמה מהעין. אלא שקרו כמה דברים לא צפויים. הספינה לא רק נעלמה מהעין, היא נעלמה ממש, ונצפתה לפתע במקום די מרוחק משם. לאחר מכן היא שוב נעלמה וחזרה לנקודה המקורית שלה. ההשפעה של הניסוי על המלחים היתה טרגית. חלקם נעלמו ולא נראו יותר, חלקם היו במצב של "חצי התהוות" כשהם הולכים שקופים ועוברים דרך חפצים מוצקים, או מופיעים ונעלמים לסרוגין. היו כאלה שהתחברו עם חלקים מהספינה, כשחלקי גוף שלהם נקברו בתוך הקירות או המעקות ואי אפשר היה להפריד בניהם. רבים מהם איבדו את שפיותם, ורבים אחרים גססו מסרטן או ממחלות לא ידועות. הניסוי הזה מוגדר עד היום כסודי ביותר וקיימת הכחשה מוחלטת לגביו, או כך לפחות טוענים. בקיצור, שדות אלקטרומגנטיים הם לא דבר שכדאי לשחק בו אם לא יודעים את ההשפעה שלהם על הגוף.

ohav2

New member
מאיפה כל המידע הזה אש בשמיים???

תגיד מאיפה כל המידע הזה ואגב אם זה קרה איך זה שזה לא דלף לעיתונות או משו כזה אתה ראית את כל זה בטלוויזיה?? ספר עוד מאיפה אתה יודע את זה אה??????

Tal_Ya_Tal

New member
יש../images/Emo63.gifמשולש ברמודה../images/Emo18.gif

שכתב צ'ארלס ברליץ. עד כמה שידוע לי הוא קשה להשגה בחנויות הספרים. הוא פשוט ישן. בטח כבר בן עשרים או יותר. תוכל למצוא אותו בספריות בעקר. אך אני בטוחה שיש המון מידע באינטרנט. L&L TALYA

ohav2

New member
אני אגלה.......

אני אגלה את סודו של המקום הזה אני עוד אגלה אני מרגיש את זה אני יודע בדיוק איפה לראות את כל הדברים שאני צריך אני אולי יכול לאבד את הפיות אחרי מה שאני יעשה אבל אני מקווה שזה לא יקרה אם הלילה אני יצליח לראות משו בחלום אז אני ממשיך הלאה

ohav2

New member
עכשיו הפחדת אותי לגמרי.....

אוףףף יש לי הרגשה שהולך להיות לי חלום לא כל כך טוב הלילה.... אני מרגיש את זה!!!!!

אין ממה לפחד

אלה תופעות שמתרחשות בצד השני של העולם. מאיפה כל הידע? כל מני מקומות, עם השנים. אני אפילו לא זוכר מאיפה חלקו הגיע. אבל יש מספר מפתיע של תוכניות על נושאי הנסתר בערוצים כמו "ערוץ ההיסטוריה" או "דיסקאברי" וערוצי מדע דומים (אם תסנן את כל התוכניות על החייזרים שיש שם לאחרונה) ואפשר למצוא גם מידע באינטרנט.

ohav2

New member
תקרא

את מה שכתבתי לגריני.... "אני חייב לספר לך משו"

קראתי

ואין לי מושג מה לומר. אם אתה מרגיש שזה מעל לכוחותך כרגע, או שאתה קופץ למים עמוקים בלי להבין מה קורה, אני מציע שתמנע מזה בשלב זה.

גב

New member
סליחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

מה קרה לכם עם כל ההפחדות האלה? אוהב, תנסה לצנזר את המידע ולא להכניס לעצמך פחדים מיותרים לשכל. עשה מה שאתה מרגיש שהוא נכון. וטליה
: מה זאת אומרת שלפירמידה משולשת יש אנרגיות מסוכנות??! סליחה???! מעבר לכך שקשה לי להאמין באופן הכי הגיוני ואינטואיטיבי לכך, כיוון שהיא בנויה מארבעה משולשים - כל משולש מייצג שילוש אלוהי כפי שכתבת, 4 הוא מספר התגלמות בחומר. אולי ניתן לטעון שהיא עוצמתית במיוחד ויכולה לשרת אנשים למטרות לא מיטיבות, כמו הרבה דברים עוצמתיים אחרים, אבל לשייכה לכוחות הרשע??! נו, באמת. ומה גם שפירמידה משולשת היא הבסיס למרבה שבנויה משתי פירמידות משולשות - כשהשנייה הפוכה (מגן דוד תלת מימדי). ונראה אם מישהו יגיד שלמרכבה אין אנרגיות טובות
אז מה אתם אומרים?

Tal_Ya_Tal

New member
גב יקירתי../images/Emo6.gifלא להתעצ'בן../images/Emo92.gif

אני לא אמרתי בשום מקום שלפירמידה משולשת יש אנרגיות 'מסוכנות'! אינני משתמשת במילה הזאת. המילה 'סכנה'לא מצוייה בכלל בווקביולרי שלי
השתמשתי באמוטיקן של
(זהירות) וא-כ-ן יש להשתמש בה בזהירות שכן היא הרסנית.גם להרס יש מטרות בונות לעתים. אני לא הבעתי שיפוטיות. פשוט מסרתי את הידע של שפת האור לגבי הצורה הזאת. זוהי אחת מן הצורות שמשתמשים בה בשפת האור א-ב-ל בזהירות רבה. בשל התדר שלה שחוצה כל דבר ומפלח אותו. נכון שהפירמידה המשולשת היא הבסיס לבניית המרכבה שהיא אחת מן הטכניקות לבניית גוף האור. ויחד עם זאת, בניית גוף האור בטכניקת המרכבה נוצר על ידי הריסת המבנה האמוציונלי הקיים ולכן לא מתאים לכל אחד, אלא למי שהגיע לבגרות רגשית.זהו המידע שקבלה שאמן אמנה ויראני מחוקרת ההשפעה של הטטרהדרה בהילה, לאחר ששאלתי ב-ד-י-ו-ק את אותה שאלה והיא הלכה לבדוק. ולמלכיצדק ו-144 אלף חילות צבאותיו פתרונים
L&L TALYA

למעלה