שמעו השמועה אומרת ש...

• פותח הנושא abs7
  • פורסם בתאריך
כן ../images/Emo13.gif סתם, לא כזה.

צריך לאהוב את זה ולהשקיע, אבל לא קשה ברמות היסטריות.

amiti860

New member
../images/Emo221.gif אבל אם תיהיה שביתה

אז היא לא תיהיה רק לחודש :-| אין מצב שבעולם

../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

היום מישי מהמשפחה [היא מורה] אמרה שלומדים יומיים שלושה אחרי החופש ואחרי זה מתחילה שביתה ארוכה.. ושבארגון כבר ממש מוכנים לזה וזה..:)

abs7

New member
יאו איזה כיףף !

אוף אבל לא בא לי ללמוד יומיים שלושה... יש לי עבודה באנגלית להגיש :/

Ogakor

New member
תכלס. ה-3 ימים הראשונים יוצאים חרא

שאין בהם שביתה יש לי מלא שיעורים בהיסטוריה, ומבחן ענקי בלשון שאני עדיין לא יודע אם להתכונן אליו או לא.

אולי זה יהיה יומיים או יום..../images/Emo110.gif

עוד מעט נדע..

DelbariX

New member
אנא, שיהיה יומיים

יש לי יום שלישי מבחן במתמטיקה ולא מתאים לי

כן!!!

דודה שלי מורה באירגון והיא אמרה לי שהולכת להיות שביתה ענקית!!....והיא תיהיה יותר מחודש.... והיא מורה שמלמדצ י'....אז זה וודאי!!!!

abs7

New member
יששששששששששששששששששש ../images/Emo3.gif

אבל טיפה מאוכזבת שזה לא מתחילת השבוע :/

Miss Naama

New member
חרא.

אין לי מה לעשות עם עצמי! ומוסיקה! מגמת מוסיקה ;______;. אני רוצה בחזרה לבית הספר. ]:

זה טוב שאין מה לעשות ../images/Emo7.gif

באמת!! לחזור לבצפר? לעע! זה קקי! קקי! לאאאא! (נו מה יום ראשון. ויש לי כ"כ הרבה שעורים אוף!)

Miss Naama

New member
לא טוב >:

אני מודאגת מכל שעות הלימודים שנפספס. אם השביתה באמת תארך כל-כך הרבה זמן הם ידחסו לנו מלא חומר בקצת זמן או שנלמד בעצמנו או קקי. ]: ממש חבל ששביתות הן ה"נשק" היחיד של ארגוני המורים [ומרכאות כי גם זה לא עוזר להם].

מסכימה.

אבל משעי זה בחיים לא ייצא חודש.. זה במקרה הכי קיצוני. אבל כן.. הקצב הוא מהיר נורא גם עכשיו אז אחרי פער ששביתה תיצור זה יהיה רע. יהיה לנו מלא לחץ.. קיצר- שביתה----------------------------> אנחנו נדפקים ... |: אבל (!!!) אם כבר, ואנחנו לא יכולים לשנות... אני הולכת להנות ולא להיות סתם בלחץ.. זה לא ישנה כלום..

DEANC

New member
אל תדאגי

אני בטוח שאם השביתה תהיה ארוכה החומר לבגרות יקוצץ, משרד החינוך לא ידפוק אותנו בגלל המורים.

למעלה