שמעו השמועה אומרת ש...

• פותח הנושא abs7
  • פורסם בתאריך

abs7

New member
שמעו השמועה אומרת ש...

יש שביתה מסוף החופש חודש שלם זאת אומרת חוזרים ללימודים רק בעוד חודש. חברה שלי היום אמרה לי שדודה שלי (מורה) קיבלה אסאמאס על זה היום וזה רשמי... שמעתם על זה משהו ?

Sunshine41

New member
ואוווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

הלוואי הלוואי הלוואי אמן אמן אמן פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifהיום הייתה לנו חזרה

והמנהלת המוזיקאלית, שהיא מורה מארגון המורים, רמזה לנו משהו כזה! וואי, כ''כ בא לי שביתהההההההההההההההההה הכי טוב שיהייה שביתות עכשיו, כשהבגרויות עוד רחוקות מאיתנו!!! עוד שמועה ששמעתי אגב, זה שהשביתה תתחיל או ב7.10 או ב14.10, מהסיבה ש7-13.10 זה השבוע האחרון של הרמאדן, ומורים ערביים עובדים באותם ימים של הרמאדן חצי יום עבודה=חצי משכורת. במידה ויש שביתה, גם הם שובתים, וזה יחשב להם כאילו הם עבדו יום עבודה שלם=משכורת מלאה=בזבוז כסף. מה שכן- הפעם לא נראה לי שארגון המורים הולך לוותר!!!

Ogakor

New member
מה שאני שמעתי

שהשביתה לא תתחיל ישר ביום ראשון אלא יחכו כמה ימים 1, 2 3.. ואז יתחילו את השביתה. וזאת תהיה שביתה של שבועיים.. כי המורים לא יכולים להרשות לעצם משהו בסדר גודל יותר גדול מזה. מקווה שיהיה משהו. אני צריך את השביתה הזאת ממש

../images/Emo13.gif../images/Emo110.gif

בטח יודיעו על זה בסופ"ש.. ואגב גם לי נראה שהם יחכו כמה ימים ואז יתחילו תשביתה.. נראה כבר:) הלוואי שתהיה.. איך מתאים לי עוד חודש חופש..:p

DelbariX

New member
יש סיבה לזה שהשביתה לא מתחילה ישר

משהו שהמורים חייבים לבוא ללמד לפחות יום אחד אחרי החופש כדי לקבל את המשכורת על הימים של החופשה ככה הבנתי:X

וואייי........

אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן אמן!!!!!!!!!!1111

מיכווש

New member
מה אמן מה;[

אתם לא מיבנים שאם תיהיה שביתה זה ידפוק אותנו? יש לנו בגרות בלשון ואנחנו נצטרך ללמוד חלק מהחומר ל-ב-ד! וישלנו בגרות בהיסטוריה על מלא חומר שאנחנו אמורים ללמוד ולמי יש זין לשבת אחרכך עם מורים פרטייים? דיי להיות ראש קטן כבר תתבגרו

DEANC

New member
אלו הן הגרויות היותר קלות

לבגרויות הללו אפשר ללמוד בקלות לבד עם ספר, זה לא כמו בגרות במטמטיקה שהחומרים באמת מסובכים.

B R A Y E R

New member
מנהל
../images/Emo153.gif../images/Emo174.gifנבחן על לשון והיסטוריה ביוני

שזה עוד 8 חודשים... עשי טובה, גם אם לא הייתה מתוכננת שביתה, לא היינו לומדים בחודש הזה אפילו עשירית מהחומר לבגרות.

מיכווש

New member
בטח שהיינו לומדים.

וזה לא משנה מה היינו מספיקים בזמן הזה ללמוד זה משנה שאחרכך מה שלא הספקנו ללמוד נצטרך להשלים לבד.

אח, ימי י' העליזים.

4 בגרויות, בקושי. חכוחכו, תגיעו ליב' עם 14 בגרויות
[טוב, אני מקרה קיצוני, יש לי 100 בגרויות בערך בביולוגיה.] בתכלס, התנאים של המורים הם די חרא. בתור בת של מורה [כרגע היא לא עוסקת בזה, אבל.] אני יכולה להגיד שהשכר נמוךנמוךנמוך [גם השעות שהם מלמדים לא להיט, וכדי שיעלו את השכר צריך לעלות גם את מספר שעות הלימוד, אבל זה כבר נושא אחר ^^], והשביתה הזו מגיעה להם. היא לא תחזיק מעמד חודש, ובסופו של דבר הם לא ירוויחו ממנה כלום, כרגיל, אבל שבועיים שביתה זה לא מה שיגרום לך ללמוד לבד בבית. שנה שעברה, בשיא הבגרויות, המורים התחילו לשבות- פה יומיים, שם יום, ואם אז הצלחנו להתגבר ולעבור את הבגרויות- גם השנה, כשהשביתה במרחק שנות אור מהבגרויות, נצליח להתמודד, לא?

כן ../images/Emo13.gif

3 יח"ל עיוני (שאלון 01, 02, 03) 2 יח"ל מעשי (1 יח"ל ביוטופ, 1 יח"ל מעבדות)

למעלה