שמעו בדיחה

OrEl74

Well-known member
מנהל
שמעו בדיחה

שיקאגו בולס מהווה איום על הקאבס

נכון שזה מצחיק?

קבוצה פח!!!
*הודעה של אוהד מתוסכל

fatnoam

Active member
הפסידו אתמול לשארלוט

לפי הלך הרוח הנוכחי בליגה, לדעתי הויברג הולך הביתה בקרוב.

rkoron

New member
אין מה לעשות

כשלא עושים שינויים בסגל כבר כמה עונות, והשחקנים החשובים שלך לאט לאט נפצעים, אלה התוצאות.
כולי תקווה שאחרי פגרת האולסטאר המצב ישתפר, למרות שזה נראה רע בינתיים.
&nbsp
אבל היי, בלאט פנוי לא? :)
&nbsp

Nirwood

New member
הלוואי

שיקגו בולס היא במקור קבוצת הNBA שהכי אהבתי.

זה יהיה חלומי אם בלאט יוכל לאמן שם.

Anfield

New member
ניצחנו את פיניקס

היה מהלך אחד מה"אהובים" עלי לקראת סיום המשחק, דוראנט לקח שלשה עמוקה ושני שחקנים קפצו לחסום אותו כבר וזה עדיין נכנס. פסיכי השחקן הזה.
המשחק היה אולי צמוד מכפי שהייתם מצפים, פיניקס הובילה 81-75 או משהו כזה ואז אוקלהומה התעוררה עם 20-0 בערך ומשם זה כבר היה בסדר עד הסיום.
ווסטברוק ודוראנט כרגיל שרפו את הפרקט, אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה היה לאחד מהם משחק חלש, אולי נגד ברוקלין.
איבקה קיבל סוג של מכה על האף מדונובן, הוא יצא אחרי דקה בפתיחת המחצית ה-2. ההגנה שלו הייתה די רשלנית אולי זה בגלל זה אולי פציעה קלה לא יודע, בכל מקרה הוא חזר מאוחר יותר וכבר נראה הרבה יותר דומיננטי בצבע.
סינגלר 19 דקות. למה?
יאללה עכשיו יש נגד ניו אורלינס ואז פגרה של שבוע וקצת.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
לומדים מחדש להעריך את ת'יבס

מאמן שהיה מסוגל לנצח 50 משחקים בעונה עם פחות כישרון ממה שיש בבולס כרגע.
&nbsp
יש לי תחושה הולכת ומתגברת שהבולס צריכים לבנות מחדש סביב ג'ימי ובובי פורטיס. לתת כמה עונות בלוטרי ולנסות מחדש כי הסגל הנוכחי פשוט לא בנוי בצורה נכונה. טווח הגילאים רחב מדי, היתרונות והחסרונות חופפים מדי ולא נראה שיש לבולס הרבה לאן לצמוח.
&nbsp
כנראה שעם דאנליבי זה יראה קצת יותר טוב אבל לא מספיק.

rapgamer4ever

New member
לבולס גם אין סגל לאליפות

תשמע- זה לא שהתנגדתי לפיטורין של ת'יבודו. לדעתי הוא מיצה את עצמו בבולס. ההיגיון היה לחפש מאמן שהוא offense oriented ובינתיים עם הויברג זה נראה מזעזע.
בינתיים אין ספק שהויברג נכשל אבל בנוסף לכך הולכת ומתחזקת אצלי התחושה שהחתיכות בבולס לא מתאימות זו לזו. אני מדבר על זה כבר הרבה זמן. כששיקאגו משחקת עם שני ביג מן מסורתיים הם לא מצליחים להשאיר חותם (ע"ע הדיון על פאו לא מזמן) וכשהיא משחקת עם מירוטיץ'... הוא פשוט לא שחקן כזה טוב. תוסיף את אי ההתאמה של רוז ובאטלר ותקבל קבוצה שיש לה סגל מעניין אבל שחקן אחד דורך על השני.
&nbsp
באטלר עדיין צעיר וחתום לעוד הרבה שנים. פורטיס ומקדרמוט פרוספקטים לא רעים. אם אני שיקאגו אני עושה מכירת חיסול על כל שאר השחקנים ובונה מחדש. עדיף לעשות את זה היום מאשר בעוד שנה או שנתיים של בינוניות. כרגע הקבוצה בשלב שאין לה לאן לצמוח.

כולנו יודעים מה אחת הבעיות המרכזיות - החוזה של רוז

אי אפשר פשוט להיפטר ממנו

בכנות - זה סתם תירוץ

החוזה שלו נגמר בקיץ הבא. בעונה הבאה הוא כבר יהיה נכס לטרייד לכל קבוצה שמחפשת סאלארי דאמפ. וגם לפילי, שבעצמם אין להם מושג מה הם עושים

בכל אופן - הבולס צריכים לחשוב קדימה, כמו שיובל כתב - יש להם סגל שעל פניו נראה טוב אבל בפועל הוא לא באמת. רוז ובאטלר לא ממש משלימים זה את זה, מירוטיץ' לא מספיק טוב, פאו מזדקן ויש סיכוי טוב שיעזוב בקיץ, נואה רק התקפה, גיבסון אפור.
&nbsp
הם צריכים לחשוב על היום שאחרי רוז כי הוא מגיע ממש מהר. אם הם מחליטים שהם רוצים להמשיך עם רוז אז לדעתי כבר עכשיו אפשר להוריד אותו לשחקן ושיעלה כשחקן שישי - יותר מזה הוא כבר לא יכול לעשות בקונטנדרית ממילא (למרבה הצער). גיבסון ונואה שניהם מבוגרים כבר, אם הם חושבים על עונת 2017-2018, הם צריכים להתחיל לחשוב איך הם מביאים שחקנים שיגדלו לייד או יצטרפו אל באטלר ופורטיס, לנסות לשים ידיים על כשרונות צעירים או בחירות דראפט (עובדתית שיקגו בוחרת בדרך כלל לא רע בדראפט), ולחשוב איך משתמשים בכסף שיתפנה כדי להחתים שחקן ברמה גבוהה.
&nbsp
בינתיים זה יותר נראה כאילו הם רוצים למצות את הסגל הזה - שהיה אובר אצ'יבר עם ת'יבודו ועכשיו הוא כנראה קצת פחות טוב מהפוטינציאל שלו, אבל לא בהרבה.
&nbsp
וכפי הנראה גם הויברג לא מתאים... קשה לאמן בליגה הזו.

התקרה קופצת בעשרות מיליונים בשנתיים הקרובות,

מה שגורם לכך שסאלארי דאמפ נהיה דבר זול במיוחד. חוזה נגמר של 20 מיל' הוא לא נכס. זה לא קילר, אפשר להעביר את זה אבל זה לא נכס.

rapgamer4ever

New member
אורלנדו משלימים דאבל על אטלנטה

ביומיים רצופים ניצחו אחד על הבאזר ואת השני אחרי הארכה.
ההוקס במאזן 30-24 וזה רק ממחיש כמה מטורפת הייתה העונה הקודמת שלהם.

billc

New member
אני חושב שלא הערכתי מספיק את קרול

אני חושב שאם הוא היה באטלנטה (ובריא) זאת היתה עונה יותר טובה (גם הגנה וגם התקפה)
בנתיים הוא פצוע כרוני בטורנטו, אז יכול להיות שזה לא היה טעות לא להחתים אותו
בכל מקרה קבוצות אחרות במזרח השתפרו, ואטלנטה מזייפת כל העונה,
אבל המרחק להצלחה (יחסית) לא כזה רחוק, צריך ביג מן הגנתי (הכי חשוב גבוה)
ואיזה עוד סמול יציב מהספסל(יש לאטלנטה כמה כאלה, אבל הם לא יציבים נקווה שזה בגלל שהם צעירים)

Nirwood

New member
בתקווה שטורנטו לא תכנס לשוק בפלייאוף

יש מצב טוב שהיא תיתן את הפייט הכי טוב לקאבס.

ע"פ קצב הניצחונות של 2 המובילות במזרח, כנראה הן יפגשו גם בגמר.

billc

New member
לא פח ולא נעליים, הם סובלים כל העונה מפציעות

ניצחו פעמיים את קלבלנד העונה, באטלר פצוע ולא משחק, לוקח זמן להכניס את הבריאים שהיו פצועים לקצב משחק,

אז מי לא שיחק אתמול? דירק רוז, באטלר , מירוטיץ׳ שלושה שחקנים שהיו חזק ברוטציה, אז ברור שהם לא יהיו במיטבם

אם מדברים על קבוצת פח, אטלנטה עם סגל מלא מפסידים לכל קבוצה שהיא לא פילי

מצב קשה אצל הבולס

זה לא רק הפציעות, אני חושב שבאמת העסק גדול על המאמן

OrEl74

Well-known member
מנהל
ג'ימי באטלר יעדר כחודש

סובל ממתיחה ברצועה בברך.
אגב, לא ראיתי שמישהו נתן את דעתו לנושא אבל באטלר כשלוש העונות האחרונות (כולל העונה) מחמיץ בין 15 ל-20 משחקים לעונהץ
פאו גאסול יחליף אותו באולסטאר כך שלבולס יש נציג בכל זאת.
&nbsp
אגב, יודעים כבר מי יחליף את בלייק גריפין?
&nbsp

billc

New member
אומרים שהשחקן הכי בריא העונה בבולס זה דירק רוז

rapgamer4ever

New member
מכה קשה לעונה של שיקאגו

הם עומדים בפני לו"ז לא קל בחודש הקרוב.
הם במרחק של משחק וחצי בלבד משארלוט שבמקום התשיעי וגם וושינגטון (4 משחקים מאחור) פוזלים לכיוון. נכון לעכשיו הפלייאוף של הבולס בסכנה.

למעלה