שמעו אנשים!

MichalDepp

New member
שמעו אנשים!

הורדתי בקאזה סרטון קצר באיכות דיי טובה עם התחת של ג'וני! יש מצב שאני יכולה להעלות את זה לאתר? תענו לי טוף? כי אתם חייבים לראות את זה!!! ג'וני שולטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמנצלשת../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ערוץ E! 18:20 שם התכנית: 101 הפדיחות הגדולות של כוכבי הוליווד. מיקומים מקום #99 - Johnny Depp and the Winona Tattoo ומקום #26 - Things They Shouldn't Have Said שידורים + מחר, יום חמישי, 3 ביוני, בשעה 18:20 + מחרתיים, יום שישי, 4 ביוני, בשעה 13:40 ; 21:55 + ביום שבת, 5 ביוני, בשעה 15:15 + ביום ראשון, 6 ביוני, בשעה 23:50

Johnnit

New member
אההה

אני גם ראיתי לפני כמה ימים תוכנית על חיי האהבה של וינונה ריידר והראו הרבה על ג'וני. טוב לא כל כך הרבה אבל יחסית. והצחיק אותי שאמרו שלא רק וינונה לקחה קשה את הפרידה, גם ג'וני כי הוא נשאר עם הקעקוע (חחח כאילו לו לא איכפת מהפרידה אלא רק מהקעקוע).

הנוא שינה את זה לwino

והוא אמר כבר בכתבה מאוג ישנה שהוא לא רצה להוריד את זה הקעקוע כי למחוק את זה זה להכחיש שזה מעולם לא קרה ושהוא ישנה את זה למשהו מצחיק כמו "וינונה והחבר העתידי שלה לנצח" ובהסוף הוא שינה לwino שזה שתיין

Johnnit

New member
כן יודעת את זה

אמרו את זה בהמשך התוכנית וגם ידעתי לפני זה אבל זה לא היה כבר מצחיק ואני סיפרתי משהו שהצחיק אותי

אוךך....תיקון..../images/Emo41.gif

היום, 3 ביוני, בשעה 18:20. מחר,יום שישי, 4 ביוני, בשעה 13:40. מחרתיים,5 ביוני, בשעה 15:15. וביום ראשון, 6 ביוני, בשעה 23:50.

Johnnit

New member
צ'ה...

משהיא יודעת מתי ישודר טקס פרסי הקולנוע של mtv בארץ? ואם ג'וני יבוא? כי הוא מועמד...אני הצבעתי לו!

ההימור שלי הוא שהוא לא יבוא

הוא בא רק פעם אחת כסליפי הולו יצא אני זוכרת את זה
בכל מקרה אני הולכת לצפות בגלל ש זה כיף למרות שהבחירות שם דפוקות וזה הכל פופיש ודבילי כזה אבל זה נחמד ומצחיק והפארודיות שלהם ענקיות

WallFlower

New member
ראית את זה עם ג'ק בלק

ולורד אוף דה פירסינגס? או משהו כזה...אני אל זוכרת איך קראו לזה אבל זה היה קורע...

אוי כן!!! חחחחחחח

עם שרה מישל גלר והפריסינג בשווינקי זה היה כל כך טוב!!! גאד מסתבר שייש אלף אחד יותר מכוער מעורלנדו אחריי הכל....

למעלה