נ ניקול (גין גריי) New member 4/6/04 #28 היא עשתה הגדלת חזה והיא אפילו לא בת 18... רגע זה לא טובי מגוויר והאלי בארי?
W WallFlower New member 5/6/04 #30 באמת שאין לי מושג אבל אני לא אתנגד אם טובי יהיה במקום לינדסי המוזרה...
נ ניקול (גין גריי) New member 5/6/04 #31 יש אתר אחד שמראים בו כל מיני ניתוחים פלסטים של מפורסמים משהו טוב כזה אז מצאתי תמונה שלה מפרימריה עם צלקות מתחת לחזה משהו כל כך דוחה!!!
יש אתר אחד שמראים בו כל מיני ניתוחים פלסטים של מפורסמים משהו טוב כזה אז מצאתי תמונה שלה מפרימריה עם צלקות מתחת לחזה משהו כל כך דוחה!!!
W WallFlower New member 5/6/04 #32 אוווווו...אני חושבת שראיתי את זה... חוצמזה פעם היא הייתה ממש שטוחה...לא הגיוני שבשנה האחרונה היא עלתה מקאפ B לקאפ D+...איכס זה דוחה...כמו בריטני כמעט...
אוווווו...אני חושבת שראיתי את זה... חוצמזה פעם היא הייתה ממש שטוחה...לא הגיוני שבשנה האחרונה היא עלתה מקאפ B לקאפ D+...איכס זה דוחה...כמו בריטני כמעט...
נ ניקול (גין גריי) New member 5/6/04 #33 חחחחח כן רק שאצל בריטני זה עולה ו ויורד באופן ביזארי לחלוטין
W WallFlower New member 6/6/04 #38 אבל בתדירות שהחזה של בריטני עולה ויורד זה אומר ניתוח כל שני וחמישי...
נ ניקול (גין גריי) New member 4/6/04 #29 הוא בסדר אבל הכי קורע אותי זה ויל פארל! הייתי מוכנה להנשא לקוף הזה מרוב שהוא מצחיק
M moran14h New member 5/6/04 #34 ניקול, אני פונה אלייך, כי קיבלתי את הרושם שאת מעריצה את טים ברטון ורציתי לשאול אם את יודעת מהם בדיוק הספרים הבאים: "burton on buron" "tim burton-a Child's Garden of Nightmares" כאילו על מה הם, אם הם ספרים על החיים שלו או סתם סיפורים שהוא כתב או משהו..
ניקול, אני פונה אלייך, כי קיבלתי את הרושם שאת מעריצה את טים ברטון ורציתי לשאול אם את יודעת מהם בדיוק הספרים הבאים: "burton on buron" "tim burton-a Child's Garden of Nightmares" כאילו על מה הם, אם הם ספרים על החיים שלו או סתם סיפורים שהוא כתב או משהו..
נ ניקול (גין גריי) New member 6/6/04 #36 שניהם ספרים ביוגרפים אבל הוא גם כתב ספרים כמו: Melancholy Death of Oyster Boy שזה ספר עם אוסף סיפורים קצרים
שניהם ספרים ביוגרפים אבל הוא גם כתב ספרים כמו: Melancholy Death of Oyster Boy שזה ספר עם אוסף סיפורים קצרים