שמעון גרשון.... שמעון גרשון + פופיקית!!! ומכל זה אפשר בלה בלה בלה בלה יומנעימ!
ד דוקטור לא שולט New member 11/7/02 #1 שמעון גרשון.... שמעון גרשון + פופיקית!!! ומכל זה אפשר בלה בלה בלה בלה יומנעימ!
ד דוקטור לא שולט New member 12/7/02 #3 לפופיקית החמודה פופיקית יש לך עתיד בלהיות שחקנית כדורגל של הבנות בליגה ג´!!!
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 12/7/02 #4 ../images/Emo6.gif האמת....אני לא מהאנשים שמשחקים כדורגל....אני ממש לא זה בכל מה שקשור לספורט (חוץ מהתעמלות קרקע), ככה שזה לא בדיוק העתיד שלי, אבל תודה שהקדשת לזה מחשבה... *נקרעת מצחוק*
../images/Emo6.gif האמת....אני לא מהאנשים שמשחקים כדורגל....אני ממש לא זה בכל מה שקשור לספורט (חוץ מהתעמלות קרקע), ככה שזה לא בדיוק העתיד שלי, אבל תודה שהקדשת לזה מחשבה... *נקרעת מצחוק*
ד דוקטור לא שולט New member 12/7/02 #5 ../images/Emo4.gifלפופיקית ת´אמת...לא מפריע לך לכתוב כל הזמן ת´שורה המעצבנת הזאת: ומכל זה אפשר להסיק חפש בלה בלה???
../images/Emo4.gifלפופיקית ת´אמת...לא מפריע לך לכתוב כל הזמן ת´שורה המעצבנת הזאת: ומכל זה אפשר להסיק חפש בלה בלה???
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 12/7/02 #6 זה החתימה שלי.... יש בתפוז אפשרות לעשות חתימה קבועה שתצטרף לכל הודעה שלך... תעדכן את הכרטיס האישי שלך ותראה...
זה החתימה שלי.... יש בתפוז אפשרות לעשות חתימה קבועה שתצטרף לכל הודעה שלך... תעדכן את הכרטיס האישי שלך ותראה...