שמנמנים! סקר!

Moranus

New member
כמה פעמים אפשר לענות על הסקר הזה...

אמ....הרבה פעמים כל פעם מחדש... שם הפרטי שלך: מורן שם המשפחה שלך: **** (לא הכל צריך לדעת עליי) הכינוי שלך באיציק: מנטוס איך חבריך קוראים לך: הם קוראים לי בשם משפחה שלי איך היית רוצה להיקרא: לא הייתי משנה ת'שם ארץ לידה: ישראל עיר: אני לא גרה בעיר תאריך לידה: 20.07.87 מזל: סרטן בית ספר: ****** מגמה (אם יש): אין מגמה צבע אהוב: הכל חוץ מצבעים זוהרים ומבריקים מאכל אהוב: פסטה עם שמנת ופטריות שתיה מועדפת: מים שמפו/קונדישינר: מה שיש אני משתמש.... סבון: דאב, הכי טוב לעור סרט: ארמגדון סדרה: קחי אותי שרון....סתם אין משהו מיוחד ערוץ: ויוה תבלין אהוב: מלח בושם:קנזו עם הפרח (לא שיש לי אותו כרגע...התקציב מוגבל) האם שחית פעם בעירום: לא האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: לאהוב מישהו זה פשע אם כן אני אשמה האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא, אני אוהבת לצחוק עם אנשים כמה כריות: 1!!! חיות מחמד: חתול מכונית אידאלית: 4*4 משהו שסוחב בעליות פה מוזיקה בכלליות: כמעט הכל כמה אחים יש לך: 2 אחים בן כמה האח הכי גדול: 18 מאמין באהבה וירטואלית: אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:3 שנים הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: לא מאמין באהבה ממבט ראשון: אמ.....כן מהי אהבה בשבילך:. רגש שמקרב בין אנשים את בחורה של סטוצים: לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: שבועיים פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: לןא מה הדבר שעושה אותך מאושר: שאוהבים אותי, שחושבים עליי.. מה הכי פוגע בך: שמשקרים לי אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: לא מה אתה אוהב לעשות: לצייר לצחוק לבלות מקומות בילוי מועדפים: מסעדות פאבים בעיקר בים אתה אוהב להיות בבית: כן מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: אמ..בשבילי כל מתנה היא גדולה אבל הכי גדול בגודל פוף שחברה שלי קנתה לי (חולה עליה) הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: . לא יודעת שיש לך אהבה אתה נאמן לה: שתיהיה לי אני יהיה נאמנה מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: כנות, אופי טוב ועינייים יפות האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:לא מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים:שאני יגיע לזה אני יספר מה זה סקס בשבילך: הנאה ביטוי לאהבה בין אנשים הגודל כן קובע: שאני יגיע לזה נדבר אתה אוהב ילדים: לא!!! אתה וותרן או עקשן: עקשנית מהם התחביבים שלך: לצייר לגלוש באינטרנט לישון אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: אמון,משיכה,והשלישי שאני לא יודעת וכנראה בגלל זה אין לי אהבה עדיין אתה חושב שאתה יודע לאהוב: כן המרחק הפיזי כן קובע: כן אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? לא, צריך לאהוב אנשים כפי שהם לטוב ולרע מה אתה אומר על סרטים כחולים: לא משקפים את המציאות ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?: יכול להיות שכן איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: חייך והעולם יחייך אליך בחזרה מה המשפט שמאפיין אותך: גם י]ה וגם אופה (סתם...לא יודעת) את בחורה קנאית: כן אתה מעשן: נרגילות זה נחשב? מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אמ.....,לא יודעת האם אתה מאמין בה': כן האם אתה מאמין ברוחות רפאים: לא האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: לא החיים הטובים לדעתך: אין כזה דבר לא משנה כמה יהיה לך אתה תמיד תרצה עוד... היחסים עם ההורים טובים: כן די טובים האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: כן שיר אהוב: כרגע.....פמלה הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: אח שלי הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: היו הרבה מכתב בדואר או אי מייל: דואר אין כמו נוסטלגיה מקומות אהובים: ים,חוף הים, שפת הים מקומות שנואים: מדבר,דיונות,ומקומות חמים אני אוהב: שוקולד ועוגות גבינה אני שונא: שקרנים פרחות סנוביות ערסים מה הכי מגעיל אותך: אנשים שמחטטים בכל מיני מקומות נעליים מועדפות: משהו נוח יפה ולא מגושם ולא עם שפיץ מהי מידת הנעליים שלך: 38 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: על הירח מה אתה הכי רוצה כרגע: חברים הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: לא יודעת הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: שלא יהיה בית ספר מה קורה: הכל טוב, מה איתך? הרגלים מוזרים: להצמיד את הכיסא לשולחן ידיד טוב: אין כרגע חבר טוב: הרבה הרבה טובים אין הכי טוב כמה אקסים: עלוב עלוב אבל 1 חבר: אין איזה סטראוטיפ אתה: את "החדשה"? האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: לא מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: מכונית (בקרוב...) את מי אתה אוהד בכדורגל: מכבי חיפה תארי את עצמך ב-4 מילים: בעלת מצבי רוח משתנים תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: הוא העביר לי הרבה זמן פנוי ספורט אהוב: אופניים ספורט למשחק: תופסת עכברים עיניים: כמו דבש... שיער: עקשן שלא רוצה להסתדר גובה: בסביבות ה160 משקל:משתנה כל יום מחדש (בין 47-49) the end....

Mr Invisibilety

New member
תשובות

הפרטי שלך:ניר שם המשפחה שלך:סלינס..Salinas (ספרדי גאה
) הכינוי שלך באיציק:¥«´¯`·.N!R.·´¯`»¥ איך חבריך קוראים לך: גורי. איך היית רוצה להיקרא: יריב. ארץ לידה: ישראל עיר: ראשון לציון תאריך לידה:02/01/1989 מזל:גדי בית ספר: הנדסאים מגמה (אם יש): ביוטכנולוגיה צבע אהוב: הרבה... מאכל אהוב: צ'יפס שתיה מועדפת: דיאט קולה אבל לא לימון שמפו/קונדישינר:הארבל אסנסס. על תשאלו למה.. סבון: אני אלרגי לסבון..אז יש לי תחליף של דר פישר. סרט: הרבה סדרה: חברים אי אר מכושפות באפי ערוץ: 22?! תבלין אהוב:מה?! בושם: רגע אני הולך לבדוק : רלף לורן רומנס האם שחית פעם בעירום: כן... בל"ג בעומר שעבר... האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: כן, פרצתי למכונית חיפושית כחולה בהירה. האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא כי אני שונא שעושים לי את זה. כמה כריות:1..לפעמים בלי חיות מחמד: **** מכונית אידאלית: למי אכפת? מוזיקה בכלליות: הכל! להקה אהובה: להקת הנח"ל זמר/ת אהוב/ה: שכחתי?! להקה שנואה: להקות של בנות בעעעע וסאבלימינאל בעעעעע זמר/ת שנוא/ה: כל אלה שאני לא אוהב כמה אחים יש לך: 2 אחים בן כמה האח הכי גדול:18 מאמין באהבה וירטואלית: לצערי כן אתה גולש באינטרנט?כן אם כן, כמה זמן: ממש קצת...בגלל הבצפר הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה:לא מאמין באהבה ממבט ראשון: ממש לא מהי אהבה בשבילך: דבר שגורם לך להרבה צרות. את בחורה של סטוצים: לא...?! מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: לא היה פעם בגדת בחבר שלך: לא היה פעם חבר שלך בגד בך: נוופ מה הדבר שעושה אותך מאושר: דברים שמחים וכייפים?! מה הכי פוגע בך: שמעליבים אותי אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: לא אין... מה אתה אוהב לעשות:***** מקומות בילוי מועדפים: מיטה.. אתה אוהב להיות בבית: בזמן האחרון כן! מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: פסנתר?! הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: לא הייתה
. שיש לך אהבה אתה נאמן לה: שתהיה אז כן! מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: שתהיה בנאדם נחמד ומקסים ושאני יאהב אותה אתה בתול: יאפ האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני: לא האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: מתחרט על היום הזה מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: סקס לא עושה לי את זה... מה זה סקס בשבילך: לפעמיםן זה הדבר הכי מגעיל ומלוכלך בעולם הגודל כן קובע: מאיפה לי?! [ אתה אוהב ילדים: מאוד אתה וותרן או עקשן: אוווו עקשן מהם התחביבים שלך: מחשב טלויזיה פסנתר ספרים בעע אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: שאגיע לנהר אחצה אותו?! אתה חושב שאתה יודע לאהוב: אני מקווה המרחק הפיזי כן קובע:ברור!? אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?לא מי אתה בכלל? מה אתה אומר על סרטים כחולים: אתם באמת רוצים לדעת?! ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?: לא..?! איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: אין לי מושג כרגע מה המשפט שמאפיין אותך: כנ"ל את בחורה קנאית: מאוד אתה מעשן: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: בזמן האחרון: אויש נו.. האם אתה מאמין בה':לפעמים אני כועס עליו, יש לנו מערכת יחסים מורכבת. האם אתה מאמין ברוחות רפאים:לא האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים:ממש לא החיים הטובים לדעתך: יש צורך לפרט? היחסים עם ההורים טובים: בזמן האחרון הם עולים על העצבים האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: ממש אבל ממש לא!!! הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: אחי הגדול הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: אני לא רוצה להיזכר בזה מכתב בדואר או אי מייל: אימייל.. מקומות אהובים: בית של ידידה טובה שלי :) מקומות שנואים: בית כנסת אני אוהב: אותך! כן כן ! אותך! אני שונא: את עצמי מה הכי מגעיל אותך: איברים פנימיים כרגע נעליים מועדפות: הנעליים של לי קופר שלי :) מהי מידת הנעליים שלך:44-45 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: מיאמי מה אתה הכי רוצה כרגע: להיות בנאדם אחר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: למה לי לחשוב על זה? הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: כנ"ל מה קורה: כואבות לי האצבעות הרגלים מוזרים: לדחוף אצבעות לתחת ידיד טוב: שי חבר טוב: גרג (קיצור של גריגורי) כמה אקסים: אין חבר: חברה ואין מתי הצתרפתת לראשונה: עדיין לא איזה סטראוטיפ אתה: מעדיף לא לענות האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: לא מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: לא יודע?!!!! את מי אתה אוהד בכדורגל: כדורגל?1 חעעע את מכבי יריחו! תארי את עצמך ב-4 מילים: הבנאדם הכי ***** בעולם תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: מה?!?!?!? ספורט אהוב: ממש אין ספורט למשחק:מה?!?! עיניים: חומות צהובות שיער: חום בהיר גובה: 1.73-4 משקל:נחוץ כל כך?

kipodina

New member
אני לא ממש חברה פה

אבל אני אוהבת שאלונים אז..
שם הפרטי שלך: מעיין שם המשפחה שלך:טחח לא זוכרת
הכינוי שלך באיציק:kipod איך חבריך קוראים לך:מעיין, מעיינית,מעיונה וקיטי איך היית רוצה להיקרא:הוד מלכותה ארץ לידה: made in israel עיר:נתניה תאריך לידה: 4.12.89 זבל מי ששוכח
מזל: קשת בית ספר:..מסריח.. מגמה (אם יש):אין עדיין
צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: פיצה שתיה מועדפת: שוקו שמפו/קונדישינר: לא זוכרת..נו..הבקבוק הכתום הזה.. סבון: לא זוכרת סרט: התפוז המכני סדרה: חברים וסיינפלד ערוץ: לוגי
תבלין אהוב:אמ...מלח?
בושם: me האם שחית פעם בעירום:באמבטיה(יאו אני מעתיקנית..סליחה..) האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:
אני מכחישה כל קשר לכל פשע האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כן
כמה כריות: בלי כריות יותר בריא
חיות מחמד: חברות שלי
מכונית אידאלית: טרקטור
מוזיקה בכלליות: רוק ישראלי להקה אהובה:היהודים זמר/ת אהוב/ה: anok להקה שנואה: זה לא יפה לשנוא
זמר/ת שנוא/ה: ^^ כמה אחים יש לך: 1 בן כמה האח הכי גדול:18 מאמין באהבה וירטואלית:פעם התאהבתי במקלדת שלי זה נחשב?
אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:הרבה, יותר מדי.. הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: לא מאמין באהבה ממבט ראשון: לא מהי אהבה בשבילך:צמר גפן...מאיפה אני יודעת!?? את בחורה של סטוצים: לא.. מה הקשר הכי ארוך שהיה לך:לא זוכרת
פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: לא... מה הדבר שעושה אותך מאושר:לשמוע מוזיקה,לבד,בחדר,בחושך.. מה הכי פוגע בך: לא יודעת אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך:אקסיות??! מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים..
מקומות בילוי מועדפים: אצל חברות
! מתקנים בגן שעשועים
ובבית אתה אוהב להיות בבית: יאפ מה המתנה הכי גדולה שקיבלת:לא זוכרת הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: אולי...4 שניות בערך.. שיש לך אהבה אתה נאמן לה: כנראה.. מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: עיניים,אף, פה.. אתה בתול: לא אני בתולה
האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:אמ..לא האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: לא
מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: טחח כלום מה זה סקס בשבילך: לא יודעת הגודל כן קובע: תלוי של מה
אתה אוהב ילדים:לא
אתה וותרן או עקשן: לא יודעת מהם התחביבים שלך: אין לי
אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:אמ..אמ...אמ..לא יודעת.. אתה חושב שאתה יודע לאהוב:לא יודעת.. המרחק הפיזי כן קובע: תלוי של מה אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?תלוי במה מה אתה אומר על סרטים כחולים: אני לא אומרת כלום, כל מי שאוהב...כאלו סרטים שיהנו חופשי לי לא איכפת.. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?:לא
איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:לא מכירה הרבה פתגמים מה המשפט שמאפיין אותך:"ששששש שתקי כבר שושנה!!" את בחורה קנאית:לא נראה לי.. אתה מעשן: אמ..אמ..אמ..לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"בלעט" "סתובה" " האם אתה מאמין בה': לא, אבל אני מאמינה שיש איזושהי ישות עליונה ששולטת בנו האם אתה מאמין ברוחות רפאים:אמ..לא יודעת האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: טחח כמובן! מאיפה אני הגעתי? החיים הטובים לדעתך: אנא אערף, שאדע אני אומר היחסים עם ההורים טובים: כמובן! כל יום אחרי הביצפר אנחנו יושבים ומשוחחיפ, מזילים דמעה
טחח נראה לכם?! האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי:לא.. שיר אהוב:כל יום זה משתנה, אבל נכון לעכשיו זה-שחק אותה של היהודים הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: אמ..אני? טוב לא יודעת הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: לא מספרת
מכתב בדואר או אי מייל: דואר מקומות אהובים: אמ...הכיסא של המחשב? מקומות שנואים: המקום שלי בכיתה
אני אוהב: שוקלד ועוגות גבינה.. אני שונא: לא בריא לשנוא דברים מה הכי מגעיל אותך: אנשים דו פרצופיים
נעליים מועדפות: נעלי בובה מהי מידת הנעליים שלך: 39 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך:הודו, נראה לי מעניין מה אתה הכי רוצה כרגע: לישון הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע:סוף העולם הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: סוף העולם.. מה קורה: הכל כרמל ואצלך?
הרגלים מוזרים: לתת כאפה לאנשים שלידי כשאני רואה חיפושית(הרגל מגונה מהיסודי), להמציא חברים דמיונים
.. ידיד טוב:אין חבר טוב: אין כמה אקסים: ? חבר: מתי הצתרפתת לראשונה: חבר:לוחשוב איזה סטראוטיפ אתה: ? האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים:אמ..אמ.לא יודעת..יכול להיות שסיממו אותי
מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: נשק
את מי אתה אוהד בכדורגל: את הצהובים..נו..שכחתי איך קוראים להם.. תארי את עצמך ב-4 מילים: אין לי שום מושג תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה:לא יודעת..לא מכירה..אה..סחטיין על..השאלון? ספורט אהוב: לפתוח את המקרר לסגור את המקרר וכך חוזר חלילה ספורט למשחק: מחבואים עיניים: שלי? שיער: אה? גובה: של ג'ירפה
משקל:של עגבניות?

יו יו יווווווווו ספתע אין דה האוס!!

שם הפרטי שלך: מאיה שם המשפחה שלך:הס!! לא מגלים.. הכינוי שלך באיציק:super saiyanit איך חבריך קוראים לך:סין,סאיינית, דבורה..סטף כאלה.. איך היית רוצה להיקרא:מאיה לי ריי ארץ לידה: יזרעלללללל עיר: כפר סבא תאריך לידה: 18-1-87 מזל: גדי בית ספר:הייתי ץתיגון גלילי בכפר סבא..עכשיו תיכון ת"א כפר סבא מגמה (אם יש):הייתי אומנות..עכשיו גם..פות על רמה אבל.. צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: אוכלללללל שוקולטטטטט שתיה מועדפת: מאז התשכרות מוודקה וקולה לא שותה את זה..מממים קפואים שמפו/קונדישינר: מה לא..הוואי.. סבון: "דאב..נקה שבע..טה נהנהנהנהנהנה סרט: אמריקן פאי..וסרטי מכות.. סדרה: דרגון בול זי כבר שמונה שנים.. ערוץ: נו..פוללללללללל תבלין אהוב:בויה בויה בושם: בושם צרפתי חדש..לא זכור לי האם שחית פעם בעירום:כולל אמבטיה?! האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:?!!!!!!!! לא הבנתי...!!!!!!! האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: על זה מבוסס העולם לא?! כמה כריות: 2 חיות מחמד: כלב-מקס שמוווווווווו מכונית אידאלית: פיל ים.. מוזיקה בכלליות: רוק!!!!!!!! להקה אהובה:blink182 אני מעריצה כבר 4 שנים..מ1999.. זמר/ת אהוב/ה: ......שמור זה סיפור להקה שנואה: בלו..שונאאאאאת את בלו!! זמר/ת שנוא/ה: ריטה!! כמה אחים יש לך: 3 בן כמה האח הכי גדול: 15 וחצי מאמין באהבה וירטואלית: אולי אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן: פווווווול זמן..חח הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: החבר הראשון שלי מאמין באהבה ממבט ראשון: על הדלקות..אין אהבה ממבט ראשון..עד שאתה לא מכיר בן אדם אתה לא אוהב אותו..אתה פאקינג דלוק מהי אהבה בשבילך:.......... את בחורה של סטוצים: לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: 3 חודשים פעם בגדת בחבר שלך: הייתי מתאבדת אחרי זה.. פעם חבר שלך בגד בך:הוא היה מת כבר מה הדבר שעושה אותך מאושר: תשומת לב ואהדה מה הכי פוגע בך: יחס מסריח..יקבל בחזרה כפול.. אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: מה אתה אוהב לעשות: לחטט באף..לשחק במקרר..לשתות בטטות.. מקומות בילוי מועדפים: מסיבה ים ..בבצפר הקודם שלי.. אתה אוהב להיות בבית: במחזור..חחחחחחחחח מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: חברים..וגיטרה.. הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: חחחח דקה.. שיש לך אהבה אתה נאמן לה:מזל גדי..הכי נאמן מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: עם לא כוסון..שיהיה חמוד..חכם..עם טקט!! אבל שאוט בקצה.. אתה בתול: יאפ.. האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:הא? אוקיי..אני בתולה..אבל היו דברים.. האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: היית מת יו ביץ'!! מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: מקלחת..חחממש להריח.. מה זה סקס בשבילך: fun and love הגודל כן קובע: או שלא אתה אוהב ילדים:עד שהם בוכים אתה וותרן או עקשן: עקשנות לשמה!! מהם התחביבים שלך: גיטרה,חברים, מסיבות, שיחות נפש!! אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:אמון, כנות ותשומת לב אתה חושב שאתה יודע לאהוב:כמו שלא ראית בחיים שלך!! המרחק הפיזי כן קובע: הא?! אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? בהחלט לא!! מה אתה אומר על סרטים כחולים: צחוקים אחד אחד..חחחחחח ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?:יש מצב..תלוי באופי...בהחלט תלוי!! איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:אללה קבלו.."אם אני אני לי..אז תקפצי לי".. מה המשפט שמאפיין אותך:"save me god..i'm still praying" את בחורה קנאית:יס..לא מראה את זה.. אתה מעשן: לא קבוע מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"פאק" "זדייני מפה" "ברור" "דיסטורשן" "דרגון בול" "גיטרה" "תותח עולם!!!" האם אתה מאמין בה': ניסיתי?! האם אתה מאמין ברוחות רפאים:וואדי ובוואדי!! האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: בהחלט!! החיים הטובים לדעתך: דמאט לא!!!!!! היחסים עם ההורים טובים:רק כשאני לומדת..חחחח האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: אופקורס!! שיר אהוב:adam's song\blink182 הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: נפלתי ברחוב..לא צחקו..:) אנשים טובים..חח חוצמיזה הייתי עםן חברים.. מכתב בדואר או אי מייל: וואט דה פאק?! מקומות אהובים: ים..ומסיבות!! מקומות שנואים: ללכת לספתע..מה אני יעשה ..שונאת.. אני אוהב: את הגיטרות שלי אני שונא: לחיות..אבל אני אלמד להעריך אותם.. מה הכי מגעיל אותך: ערסים!! פאקינג ערסים ופריחות!! נעליים מועדפות: שקיות נילון..אין..זה תותחי!! מהי מידת הנעליים שלך: 41..בהמה אני נכון?! איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: טירה..או בית חוף בארה"ב.. מה אתה הכי רוצה כרגע: חבר..ואושר..וכסף.. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: חרם..פחד חיי!! רק שלא יקרה לי משהו כזה!!יחרב עלי עולמי!! הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: שמישהו שאני מכירה ורוצה ירצה אותי.. מה קורה: וואלה הכל טוב.. הרגלים מוזרים: לפני שינה לא תמיד..לשבת על המיטה ולשחק סצינה של מישהו שאנ רוצה להיות בסרט..פאק על החיים!! ידיד טוב:המון! חבר טוב: יש לי הרבה! כמה אקסים: 2..ואחד אני לא מחשיבה למשהו.. חבר: מתי הצתרפתת לראשונה: לפני שנתיים איזה סטראוטיפ אתה: וואט?! האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: גראס..פעם אחת ואחרונה..אפילו שלא מרגישים כלום.. מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: פורשששששה את מי אתה אוהד בכדורגל: ...תעשה לי טובה.. תארי את עצמך ב-4 מילים: מ-ש-הו תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: סחתיין אחי.. ספורט אהוב: שחייה ספורט למשחק: בייסבול עיניים: ירוק שיער:חום..לייק דההה גובה: 1.70 משקל:וואלה..אין מושג!!

SilentB

New member
מי שמנמן?

שם הפרטי שלך: שי שם המשפחה שלך: dunno הכינוי שלך באיציק:Silent-Bob איך חבריך קוראים לך: שי,מסומם איך היית רוצה להיקרא: לא הייתי רוצה שם ארץ לידה: בילארוסיה עיר: ויטיפסק תאריך לידה: 27/04/88 מזל: שור בית ספר: אורט דארסקי מגמה (אם יש): חשמל צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: מוקפץ תילאנדי שתיה מועדפת: מים שמפו/קונדישינר: שמפו סבון: נוזלי סרט: יש הרבה סדרה: אין ערוץ: אין תבלין אהוב: אין בושם: מה זה? האם שחית פעם בעירום: לא האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: כן האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: לא כמה כריות: 1 חיות מחמד: אח קטן מכונית אידאלית: סיויק 94 VTI משופרת מוזיקה בכלליות: מטאל זה בריא להקה אהובה: סיסטם וצילדרן אוף בודום זמר/ת אהוב/ה: אין להקה שנואה: אחת ששרה פופ זמר/ת שנוא/ה: אחת ששרה פופ כמה אחים יש לך: 1 בן כמה האח הכי גדול: 3וחצי מאמין באהבה וירטואלית: כן אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן: יותר מדי הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: לא מאמין באהבה ממבט ראשון: לא מהי אהבה בשבילך: אי אפשר לתאר אהבה במילים אתה בחור של סטוצים: בכיף אבל אכשיו לא יכול, תפוס מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: עדיין נמשך פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: כן מה הדבר שעושה אותך מאושר: לדבר ולשמוע את הקול של הילדה שאני אוהב מה הכי פוגע בך: שהיא תעזוב אותי אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: לא מה אתה אוהב לעשות: רייקי לישון וכושר מקומות בילוי מועדפים: כל מקום אתה אוהב להיות בבית: כן מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: מחשב וטלויזיה הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: לא זוכר שיש לך אהבה אתה נאמן לה: כן מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: בחור?! WTF? רק בחורה ובאחת שאני אוהב יש בא הכול היא מושלמת אתה בתול: כן האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני: הלואי האם הגעת למגע מיני עם בן מינך:לא ולא יגיע מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: כל זה ותוסיפו סקס במדרגות סקס במעלית סקס במלונה של הכלב סקס אצל הרופא שיניים סקס באוטובום סקס במונית סקס ברכבת סקס בטיסה סקס בכול מקום בכל שעה מה זה סקס בשבילך: הרבה דברים, קונדום בחורה ערומה עוד בחורה ערומה הגודל כן קובע: ציצי גדול זה טוב אתה אוהב ילדים: אוהב להרביץ להם אתה וותרן או עקשן:עקשן מהם התחביבים שלך: רייקי אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: אין לי מושג זה בא מביפנים אתה חושב שאתה יודע לאהוב: אין לי מושג המרחק הפיזי כן קובע: לא קובע אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? מה אכפת לי ממך לך קיבינימט מה אתה אומר על סרטים כחולים: יש לי הרבה במחשב ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?: WTF? איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: פתגם סיני עתיק אומר שמי שמכיר פתגם סיני עתיק הוא מטומתם מה המשפט שמאפיין אותך: זיג הייל את בחורה קנאית: אני בחורה מאוד קנאית ROTFLMAO אתה מעשן: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: קיבינימט האם אתה מאמין בה': לא,שילך קיבינימט האם אתה מאמין ברוחות רפאים: כן האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: כן החיים הטובים לדעתך: כן היחסים עם ההורים טובים: הם בוכים בגללי האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: לא שיר אהוב: אין הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: חברים שלי הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: לא זוכר מכתב בדואר או אי מייל: לא שולח מכתבים מקומות אהובים: המיטה מקומות שנואים: אין אני אוהב: אותך אני שונא: אף אחד מה הכי מגעיל אותך: שום דבר נעליים מועדפות: גדולות מהי מידת הנעליים שלך:45 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: מקום בלי אנשים מה אתה הכי רוצה כרגע: להיות איתה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: מוות הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: אין לי מושג מה קורה: כלום הרגלים מוזרים: להרביץ לקירות ידיד טוב: יש ידידות חבר טוב:יש לי חברים כמה אקסים: אקסים WTF? חבר: חברה, אני חושב מתי הצתרפתת לראשונה: לא זוכר איזה סטראוטיפ אתה: מסטול האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: כן מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון:אופנוע בגיל 16 את מי אתה אוהד בכדורגל: מכבי חיפה תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: מי אתה? ספורט אהוב: כושר ספורט למשחק: פיינטבול עיניים: יש שיער: עם קוצים גובה: 1.74 או 5 משקל: 57 או 8 לא יודע

../images/Emo9.gif אנשימממ..

אני אוהפת אתכם.. החלטתי שאני חוזרת. למה? סתם ככה. בא לי. התגעגעתי אליכם.. זו סיבה מספקת כדי לגרום לי לחזור להיות חלק מכם.
*סנובה* וסתם כי משעמם לי ולכולם יש..
קבלו
ועכשיו, השאלון.

ועכשיו.. השאלון. ../images/Emo13.gif

אני מכורה לשאלונים [קיבינימט].
. שם פרטי: מארי. שם משפחה:
מדלגת על זה. הכינוי שלך באיציק: °•° MarGo °•° איך חברים שלך קוראים לך: אני באה לבד. חע. מרגו, מר. כשרוצים להרגיז אותי קוראים לי מרים. oO איך היית רוצה להקרא: No name. ארץ לידה: הונלולו. עיר: באת ים.
תאריך לידה: 88\12\26 מזל: גדי. ביצפר: חשמונאים.
מגמה: מחשבים\פסיכולוגיה וסוציאולוגיה. צבע אהוב: שחור\סגול. מאכל אהוב: אוכל של סבתא
שתיה מועדפת: מים. שמפו\קונדישינר: הוואי קידס [
] ומסכת פרפקט. סבון: *הולכת לבדוק* Luxury body liquid soap
פירות יער. סרט: הרבה. סדרה: אהבה אסורה.
אצ'ארי תעשה לי י-ל-ד
ערוץ: No TV. תבלין אהוב: למי 'כפת?
בושם: א'עע. הרבה. האם שחית פעם בעירום? ברור. בגיל 3.
האם נמצאת באיזשהו מקום פשע? לוחושבת. oO האם אתה אוהב לצחוק על אנשים? לא.
כמה כריות? 1+מיקי. [
המבין יבין] חיות מחמד: אחותי\אמא\מיקי. מכונית אידאלית: כל מכונית שהוא יושב בתוכה. מוזיקה בכלליות: מטאל. לועזית, ספרדית, רוסית, שירי ילדים. להקה אהובה: סונטע ארקטיקע\ווסטלייף
זמר\ת אהוב\ה: ס'עמק. יש המון..
להקה שנואה: הממ..
כל מה שקשור בראפ. שונאת ראפ. זמר\ת שנוא\ה: כמו שכבר אמרתי
כל מה שקשור בראפ. כמה אחים יש לך? 2. בן כמה האח הכי גדול? 11. מאמין באהבה וירטואלית? ועוד איך. אתה גולש בנט'? אם כן, כמה זמן? 25 וחצי שעות ביממה. הכרת פעם מישו דרך הנט' ונפגשת איתו? יאפ. מאמין באהבה ממבט ראשון? לא. אין חיה כזאת. מהי אהבה בשבילך? No words. אתה בחור של סטוצים? אני בחור ולא ידעתי על זה?
יאאיי. בלע. לא. אני לא סטוצניקית. מה הקשר הכי ארוך שהיה לך? ממ.. 8 חודשים קיבינמט.
פעם בגדת בחבר\ה שלך? מעולם לא. חבר\ה שלך בגד בך? יותר מדי.
כאילו שיש להם סיבות שלא לעשות את זה. מה הדבר שעושה אותך מאושר? לדעת שהוא חי, בריא ושלם. לשמוע ת'קול הכל כך מושלם שלו אומר שהוא אוהב אותי.. [
] מה הכי פוגע בך? המחשבה על זה שיום יבוא והוא כבר לא יהיה שם בשבילי. אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך? *סנילית בכוח*
אקסים? מה את הכי אוהבת לעשות? לישון, מחשב, לנגן, לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: כל מקום שבו נמצאים האנשים שאני אוהבת. אתה אוהב להיות בבית? כן. מה המתנה הכי גדולה שקיבלת? חיים. הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן? לכו תדחפו ת'אף שלכם למקום אחר. כשיש לך אהבה אתה נאמן לה? מן הסתם. מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך? אין לי דרישות. הוא מושלם. את בתולה? לא. אני גדי. האם הגעת למגע מיני עם בן המין השני? לא. האם הגעת למגע מיני עם בן מינך?
לא. *מקבלת חלחלה* סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים? אני אימפוטנטית. קיבינימט, מה אכפת לכם מההעדפות המיניות שלי?! מה זה סקס בשבילך? הממ.. הגודל כן קובע? לא. תלוי.. אם מדובר בגובה.. אז כן. אתה אוהב ילדים?
מטורפת עליהם. אתה וותרן או עקשן? עקשנית. אבל בסופו של דבר תמיד נוצר מצב שבו אני מוצאת את עצמי מוותרת. oO מהם התחביבים שלך? לא עניתי על זה כבר למעלה?
אהבה בנויה על שלושה מרכיבים בסיסיים. מהם? אם לחשוב על כל המרכיבים שעליהם בנויה אהבה, אנחנו מגיעים למעל 1000...
אתה חושב שאתה יודע לאהוב? אתה חושב שכן? המרחק הפיזי כן קובע: לא. לא תמיד. אני שונה ממך. תנסה לשנות אותי? זה שאתה שונה ממני אומר שאתה לא טוב מספיק? מה אתה אומר על סרטים כחולים? מה שאתה אומר על סרטים ורודים. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך. תתני לו צ'אנס? א- אם הוא לא מוצא חן בעיני, למה אני מסתכלת עליו קיבינימט? ב- אין לי זכות לשפוט אנשים שלא מוצאים חן בעיני חיצונית לפני שאני מסתכלת במראה. איזה פתגם אומר לך הכי הרבה? וואו.. יש המון. כנסו לכרטיסישי. משפט שמאפיין אותך: גם אני ניסוי מעבדה לא מוצלח. את בחורה קנאית? לא. ממש לא. אתה מעשן? אני לא להיות מעשן. מילים או משפטים שאת מרבה להגיד: פאק. בלאט. קיבינימט. א'עלללה. מי פיצָח פה גרעינים? [עזבו.
.] האם את מאמינה ב-ה'? לא. האם את מאמינה ברוחות רפאים? יאפ. האם את מאמינה בחייזרים ועבמ"ים? תלוי. החיים הטובים לדעתך: החיים באיטליה\פינלנד בשיא החורף. היחסים עם ההורים טובים? מישו אמר הורים ולא קיבל כף? את מחשיבה את עצמך כסקסית?
לא סקסית. שקסית. חעע. NOT. שיר אהוב: יש המונים. הבנאדם הכי משוגע שאתה מכיר: שייצ'ו. הרגע הכי משפיל\מביך בחייך: וואו. היו יותר מדי.
מכתב בדואר או מייל? תלוי למי. מקומות אהובים: המיטה שלי, המרפסת, אמבטיה. מקומות שנואים: ביצפר. אני אוהבת: את הוא. אני שונאת: את עדן וטלי כהן. מה הכי מגעיל אותך? אביב. מהי מידת הנעליים שלך? 9-38. נעליים מועדפות: ספורט. איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך? באי בודד. מה את הכי רוצה כרגע? אותו. מה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך השבוע? התאבדות. מה הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך השבוע? דונט נואו. מה קורה? אני קורא. הרגלים מוזרים: למצוץ חוטי טלפון. לבכות. להריח ת'ביתשחי. לצרוח. לקחת את המפתחות לכל מקום. אמבטיה. וכו'.. ידיד טוב: מיקי\דויד. חברה טובה: אין כזה דבר. כמה אקסים? *סנילית בכוח* איזה Xים? חבר? מה איתו? מתי הצתרפתת לראשונה?
לכו קיבינימט. איזה סטריאוטיפ אתה?
שתקו. האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים?
ברור. מים ואויר. מה הדבר הראשון שתעשי עליו רישיון? עשיתי. על העצבים של אמא. את מי אתה אוהב בכדורגל?
פיכס. תגיד משו טוב על מי ששלח לך את זה בלע בלע בלע: צ'וח. אתה חמוד. [
אני יודעת שאתה שונא את זה.. חע.] ספורט אהוב: שחיה. ספורט למשחק: טניס.
עיניים: מגעילות. שיער: ג'ינג'י.. ^_^ גובה: 5-1.64 משקל: 102.
זהו. בעעע. סיימתי..

™baMba

New member
שיער ג'ינג'י../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

כנ"ל
תעשי לי ילללללללללללללללללד

zvozda4ka

New member
מרי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאששששששששש!!!! חזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התגעגענו אלייך ילדה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חולה עלייך, רוני.

לא משו

New member
...

שם הפרטי שלך: מיכל שם המשפחה שלך: הכינוי שלך באיציק: מי זה איציק??? איך חבריך קוראים לך: מיקי, מיכלי איך היית רוצה להיקרא: מיקי ארץ לידה: ישראל עיר: ב"ש- עיר האורות... תאריך לידה: 30.9.85 מזל: נאחס... סתם, מאזניים בית ספר: הבשור מגמה (אם יש): תקשורת צבע אהוב: שחור, גוונים של כחול מאכל אהוב: קוסקוס שתיה מועדפת: מיקס שמפו/קונדישינר: זה החדש הזה מהפרסומות, נו, איך קוראים לו... סבון: רגיל סרט: ריקוד מושחת סדרה: מכושפות ערוץ: 3, axn תבלין אהוב: פפריקה האם שחית פעם בעירום: לא יצא לי האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: לא,ואם כן אז אני מכחישה!!! כמה כריות: מה? אה... לא יודעת, כמה חלב נשאר? חיות מחמד: אין ולא יהיה מכונית אידאלית: מרצדס בן כמה האח הכי גדול: 22 מאמין באהבה וירטואלית: סורי, ממש לא אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן: יותר מדיי הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: לא, אבל הכרתי דרך הטלפון מאמין באהבה ממבט ראשון: לא את בחורה של סטוצים: לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: חודש פחות או יותר פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: מקווה שלא מה הדבר שעושה אותך מאושרת: אין כזה דבר אתה וותרן או עקשן: עקשן אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?: לא אני נגד לשנות אנשיםלפי רצונות של אנשים אחרים איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: סוס טוב לא מחליפים לפני המרוץ מה המשפט שמאפיין אותך: החתימה שלי את בחורה קנאית: ממש לא האם אתה מאמין בה': לא האם אתה מאמין ברוחות רפאים: בווווווווו ווווווו, חחח האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: כן, אבל אני לא מאמינה שהם הגיעו לכדור הארץ שיר אהוב: bring me to life הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: אני!!! מקומות אהובים: שדה בוקר הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: לעבור בכביש להידרס ולהישאר נכה לחיים מה קורה: אני קורא מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: על אופניים,טנק,חללית... את מי אתה אוהד בכדורגל: הפועל ב"ש תארי את עצמך ב-4 מילים: הפוך ממך תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו): משהו טוב גובה:1.59 משקל:48

למעלה