אני לא ממש חברה פה
אבל אני אוהבת שאלונים אז..
שם הפרטי שלך: מעיין שם המשפחה שלך:טחח לא זוכרת
הכינוי שלך באיציק:kipod איך חבריך קוראים לך:מעיין, מעיינית,מעיונה וקיטי איך היית רוצה להיקרא:הוד מלכותה ארץ לידה: made in israel עיר:נתניה תאריך לידה: 4.12.89 זבל מי ששוכח
מזל: קשת בית ספר:..מסריח.. מגמה (אם יש):אין עדיין
צבע אהוב: שחור מאכל אהוב: פיצה שתיה מועדפת: שוקו שמפו/קונדישינר: לא זוכרת..נו..הבקבוק הכתום הזה.. סבון: לא זוכרת סרט: התפוז המכני סדרה: חברים וסיינפלד ערוץ: לוגי
תבלין אהוב:אמ...מלח?
בושם: me האם שחית פעם בעירום:באמבטיה(יאו אני מעתיקנית..סליחה..) האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:
אני מכחישה כל קשר לכל פשע האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כן
כמה כריות: בלי כריות יותר בריא
חיות מחמד: חברות שלי
מכונית אידאלית: טרקטור
מוזיקה בכלליות: רוק ישראלי להקה אהובה:היהודים זמר/ת אהוב/ה: anok להקה שנואה: זה לא יפה לשנוא
זמר/ת שנוא/ה: ^^ כמה אחים יש לך: 1 בן כמה האח הכי גדול:18 מאמין באהבה וירטואלית:פעם התאהבתי במקלדת שלי זה נחשב?
אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:הרבה, יותר מדי.. הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: לא מאמין באהבה ממבט ראשון: לא מהי אהבה בשבילך:צמר גפן...מאיפה אני יודעת!?? את בחורה של סטוצים: לא.. מה הקשר הכי ארוך שהיה לך:לא זוכרת
פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: לא... מה הדבר שעושה אותך מאושר:לשמוע מוזיקה,לבד,בחדר,בחושך.. מה הכי פוגע בך: לא יודעת אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך:אקסיות??! מה אתה אוהב לעשות: הרבה דברים..
מקומות בילוי מועדפים: אצל חברות
! מתקנים בגן שעשועים
ובבית אתה אוהב להיות בבית: יאפ מה המתנה הכי גדולה שקיבלת:לא זוכרת הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: אולי...4 שניות בערך.. שיש לך אהבה אתה נאמן לה: כנראה.. מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: עיניים,אף, פה.. אתה בתול: לא אני בתולה
האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:אמ..לא האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: לא
מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: טחח כלום מה זה סקס בשבילך: לא יודעת הגודל כן קובע: תלוי של מה
אתה אוהב ילדים:לא
אתה וותרן או עקשן: לא יודעת מהם התחביבים שלך: אין לי
אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:אמ..אמ...אמ..לא יודעת.. אתה חושב שאתה יודע לאהוב:לא יודעת.. המרחק הפיזי כן קובע: תלוי של מה אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?תלוי במה מה אתה אומר על סרטים כחולים: אני לא אומרת כלום, כל מי שאוהב...כאלו סרטים שיהנו חופשי לי לא איכפת.. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?:לא
איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:לא מכירה הרבה פתגמים מה המשפט שמאפיין אותך:"ששששש שתקי כבר שושנה!!" את בחורה קנאית:לא נראה לי.. אתה מעשן: אמ..אמ..אמ..לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:"בלעט" "סתובה" " האם אתה מאמין בה': לא, אבל אני מאמינה שיש איזושהי ישות עליונה ששולטת בנו האם אתה מאמין ברוחות רפאים:אמ..לא יודעת האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: טחח כמובן! מאיפה אני הגעתי? החיים הטובים לדעתך: אנא אערף, שאדע אני אומר היחסים עם ההורים טובים: כמובן! כל יום אחרי הביצפר אנחנו יושבים ומשוחחיפ, מזילים דמעה
טחח נראה לכם?! האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי:לא.. שיר אהוב:כל יום זה משתנה, אבל נכון לעכשיו זה-שחק אותה של היהודים הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: אמ..אני? טוב לא יודעת הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: לא מספרת
מכתב בדואר או אי מייל: דואר מקומות אהובים: אמ...הכיסא של המחשב? מקומות שנואים: המקום שלי בכיתה
אני אוהב: שוקלד ועוגות גבינה.. אני שונא: לא בריא לשנוא דברים מה הכי מגעיל אותך: אנשים דו פרצופיים
נעליים מועדפות: נעלי בובה מהי מידת הנעליים שלך: 39 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך:הודו, נראה לי מעניין מה אתה הכי רוצה כרגע: לישון הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע:סוף העולם הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: סוף העולם.. מה קורה: הכל כרמל ואצלך?
הרגלים מוזרים: לתת כאפה לאנשים שלידי כשאני רואה חיפושית(הרגל מגונה מהיסודי), להמציא חברים דמיונים
.. ידיד טוב:אין חבר טוב: אין כמה אקסים: ? חבר: מתי הצתרפתת לראשונה: חבר:לוחשוב איזה סטראוטיפ אתה: ? האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים:אמ..אמ.לא יודעת..יכול להיות שסיממו אותי
מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: נשק
את מי אתה אוהד בכדורגל: את הצהובים..נו..שכחתי איך קוראים להם.. תארי את עצמך ב-4 מילים: אין לי שום מושג תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה:לא יודעת..לא מכירה..אה..סחטיין על..השאלון? ספורט אהוב: לפתוח את המקרר לסגור את המקרר וכך חוזר חלילה ספורט למשחק: מחבואים עיניים: שלי? שיער: אה? גובה: של ג'ירפה
משקל:של עגבניות?