שמנמנים! סקר!

AcesHigh

New member
שמנמנים! סקר!

אמממ.. חלק משאלות פה כתובות בלשון נקבה וחלק בלשון זכר.. זה פשוט חיבור של כמה סקרים ביחד.. שם הפרטי שלך: שם המשפחה שלך: הכינוי שלך באיציק: איך חבריך קוראים לך: איך היית רוצה להיקרא: ארץ לידה: עיר: תאריך לידה: מזל: בית ספר: מגמה (אם יש): צבע אהוב: מאכל אהוב: שתיה מועדפת: שמפו/קונדישינר: סבון: סרט: סדרה: ערוץ: תבלין אהוב: בושם: האם שחית פעם בעירום: האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כמה כריות: חיות מחמד: מכונית אידאלית: מוזיקה בכלליות: להקה אהובה: זמר/ת אהוב/ה: להקה שנואה: זמר/ת שנוא/ה: כמה אחים יש לך: בן כמה האח הכי גדול: מאמין באהבה וירטואלית: אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן: הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: מאמין באהבה ממבט ראשון: מהי אהבה בשבילך:. את בחורה של סטוצים: מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: פעם בגדת בחבר שלך: פעם חבר שלך בגד בך: מה הדבר שעושה אותך מאושר: מה הכי פוגע בך: אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: מה אתה אוהב לעשות: מקומות בילוי מועדפים: אתה אוהב להיות בבית: מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: . שיש לך אהבה אתה נאמן לה: מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: אתה בתול: האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני: האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: מה זה סקס בשבילך: הגודל כן קובע: אתה אוהב ילדים: אתה וותרן או עקשן: מהם התחביבים שלך: אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: אתה חושב שאתה יודע לאהוב: המרחק הפיזי כן קובע: אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? מה אתה אומר על סרטים כחולים: ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?: איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: מה המשפט שמאפיין אותך: את בחורה קנאית: אתה מעשן: מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: האם אתה מאמין בה': האם אתה מאמין ברוחות רפאים: האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: החיים הטובים לדעתך: היחסים עם ההורים טובים: האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: שיר אהוב: הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: מכתב בדואר או אי מייל: מקומות אהובים: מקומות שנואים: אני אוהב: אני שונא: מה הכי מגעיל אותך: נעליים מועדפות: מהי מידת הנעליים שלך: איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: מה אתה הכי רוצה כרגע: הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: מה קורה: הרגלים מוזרים: ידיד טוב: חבר טוב: כמה אקסים: חבר: מתי הצתרפתת לראשונה: איזה סטראוטיפ אתה: האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: את מי אתה אוהד בכדורגל: תארי את עצמך ב-4 מילים: תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: ספורט אהוב: ספורט למשחק: עיניים: שיער: גובה: משקל:.

אמנם אני לא ממש חבר פה

אבל אני בכל מקרה אענה. שם הפרטי שלך: רביד שם המשפחה שלך: לא משנה הכינוי שלך באיציק: Eggplant איך חבריך קוראים לך: המממ... אידיוט :) איך היית רוצה להיקרא: חצילי ארץ לידה: ניו זילנד עיר: אוקלנד תאריך לידה: 8.12.1989 מזל: קשת בית ספר: על יסודי ע"ש יצחק רבין מגמה (אם יש): אין צבע אהוב: כחול מאכל אהוב: פירות ים שתיה מועדפת: קולה/מים שמפו/קונדישינר: לא קבוע ולא משנה לי סבון: ראה למעלה סרט: גברים בגטקעס, מופע הקולנוע של רוקי, ועוד הרבה סדרה: של מי השורה זאת בכלל? ערוץ: 3, ביפ, אגו תבלין אהוב: מלח בושם: אין האם שחית פעם בעירום: לא ממש האם נמצאת את באיזה שהוא פשע: Nope האם אתה אוהב לצחוק על אנשים: כן! :) כמה כריות: 1 חיות מחמד: כלב! כלב! כלב! מכונית אידאלית: מרצדס בנץ, זי 3 ועוד מוזיקה בכלליות: רוק/מטאל/דאנס להקה אהובה: רד הוט צ'ילי פפרס, הדג נחש זמר/ת אהוב/ה: אין להקה שנואה: ווסלייף, היי פייב ז"ל וכל החארות האלה זמר/ת שנוא/ה: בריטני, שאקירה, כריסטינה וכו' כמה אחים יש לך: אחת בן כמה האח הכי גדול: 7 מאמין באהבה וירטואלית: לא נראה לי אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן: גולש, והרבה הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה: עוד לא מאמין באהבה ממבט ראשון: תלוי במי מהי אהבה בשבילך: כיף חיים את בחורה של סטוצים: אני אענה על זה כבן- כן מה הקשר הכי ארוך שהיה לך: לא יודע פעם בגדת בחבר שלך: לא פעם חבר שלך בגד בך: לא מה הדבר שעושה אותך מאושר: כסף :), אהבה מה הכי פוגע בך: לא יודע אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך: נופ מה אתה אוהב לעשות: הרבהההה דברים מקומות בילוי מועדפים: בית, חברים אתה אוהב להיות בבית: כן מה המתנה הכי גדולה שקיבלת: הרבה כסף :) הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן:לא סופר שיש לך אהבה אתה נאמן לה: כ-מ-ו-ב-ן מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך: נענה על זה בתור בן- כל מה שאני אוהב אתה בתול: מה לעשות, כן... האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני: אני בתול, לא? האם הגעת למגע מיני עם בן מינך: בעעע לא מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים: כל מקום, העיקר סקס. אבל במקלחת זה מגניב מה זה סקס בשבילך: כיף הגודל כן קובע: לחלוטין אתה אוהב ילדים: בעיירך אתה וותרן או עקשן: תלוי מתי ועל מה מהם התחביבים שלך: מ"ת, מחשב, אינטרנט, טלוויזיה, חברים, ספרים אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם: כימיה, כימיה וכימיה אתה חושב שאתה יודע לאהוב: נראה לי המרחק הפיזי כן קובע: כן אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? לא נראה לי מה אתה אומר על סרטים כחולים: מ-ע-ו-ל-ה ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס? ננסה איזה פתגם אומר לך הכי הרבה: הרבה מהם מה המשפט שמאפיין אותך: לא יודע את בחורה קנאית: לא, אני לא קנאי אתה מעשן: יאק! לעשן זה גועל נפש מרוכז ומסרטן! מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אידיוט! האם אתה מאמין בה': ממש לא. מממממממש לא. האם אתה מאמין ברוחות רפאים: לא. האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: אני מאמין שיש עוד חיים, אבל כמו שמתארים אותם. החיים הטובים לדעתך: פשוט חיים טובים היחסים עם ההורים טובים: כן האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי: לא כשאני לבוש... :) שיר אהוב: אין הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר: ילד מהכיתה שלי הרגע הכי משפיל/מביך בחייך: המפף... לא יודע. היו הרבה :) מכתב בדואר או אי מייל: מייל מקומות אהובים: הרבה מקומות שנואים: בצפר!!!! אני אוהב: בנות :) אני שונא: את... הרבה אנשים מה הכי מגעיל אותך: עירום גברי? נעליים מועדפות: פשוט נעליים מהי מידת הנעליים שלך: 43 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: ניו זילנד מה אתה הכי רוצה כרגע: שלום הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע: למות הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע: לזכות בלוטו מה קורה: פסדר הרגלים מוזרים: אין ממש ידיד טוב: לא יודע חבר טוב: לא יודע כמה אקסים: לא סופר חבר: מתי הצתרפתת לראשונה: לא זוכר איזה סטראוטיפ אתה: אני? אין ממש האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים: מממש לא מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון: מכונית את מי אתה אוהד בכדורגל: לא אוהב כדורגל תארי את עצמך ב-4 מילים: ארבע מילים זה הרבה תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה: פוף ספורט אהוב: טקוואנדו ספורט למשחק: כדורסל עיניים: חום שיער: חום גובה: 1.67 משקל: 50 ומשהו זהו!

AcesHigh

New member
שלי, עניתי על זה עוד אתמול....

שם פרטי: עומר שם משפחה: פרבר הכינוי שלי באיי סי קיו: fear of the dark איך חברי קוראים לי: צוף, צ'וח, אפרוחון, פאצולון. איך היית רוצה להיקרא: ברוס דיקינסון. ארץ לידה: ישראל תאריך לידה:31.8.1985 מזל: בתולה(ולא רק במזל) בית ספר: מקיפניק לשעבר. מגמה(בדיבור סופי): ביולוגיה. צבע אהוב: חום חם, כמו בבתים של רוסים. מאכל אהוב: הכל. שתיה מועדפת: מיץ תפוזים עם חתיכות. שמפו, קונדישנר: לא משנה, רק לא דאב... סבון: לא משנה האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:לא האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:כן כמה כריות:1 חיות מחמד:אחותי מכונית אידאלית:כזאת שנוסעת. מוזיקה בכלליות:מטאל להקה אהובה:איירון מיידון(הערס מהסנטר) זמר/ת אהוב/ה:ברוס דיקינסון להקה שנואה:היהודים זמר/ת שנוא/ה:אביב גפן כמה אחים יש לך:6 בן כמה האח הכי גדול:14 מאמין באהבה וירטואלית:או כן! אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:יותר מדי. הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה:כן ולא מאמין באהבה ממבט ראשון:לא יודע מהי אהבה בשבילך:שני צדדים שמוכנים להתפשר ולחיות בהרמוניה אחד עם השני . את בחורה של סטוצים:אני בכלל לא בחורה. מה הקשר הכי ארוך שהיה לך:חצי שנה. פעם בגדת בחבר שלך:טחורי, סליחה! פעם חבר שלך בגד בך:טחור?? מה הדבר שעושה אותך מאושר:לשמוע אירון מיידן. מה הכי פוגע בך:שמנסים לנתח את הופי שלי ללא הצלחה. אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך:משתדל. מה אתה אוהב לעשות:להאזין למוזיקה שאני אוהב. מקומות בילוי מועדפים:המכונה בללה. אתה אוהב להיות בבית:כן מה המתנה הכי גדולה שקיבלת:החיים שלי. הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן:מאיפה לי? . שיש לך אהבה אתה נאמן לה:כן. מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך:חחחחחחחחחחחחח אתה בתול:כן האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:כן האם הגעת למגע מיני עם בן מינך:לא מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים:סקס זה דבר יפה, חבל להרוס אותו, לא? מה זה סקס בשבילך:שאלה יותר טיפשית יש? הגודל כן קובע:הא כן? אתה אוהב ילדים:כן אתה וותרן או עקשן:וותרן מהם התחביבים שלך:להאזין למוזיקה, לתופף אם אפשר. אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:גבר, אישה, ומה שבינהם(ללא קונוטציות מיניות) אתה חושב שאתה יודע לאהוב:לא יודע המרחק הפיזי כן קובע:לא יודע. אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?אני פשוט אעיף אותך. מה אתה אומר על סרטים כחולים:הכי כייף לקשור אותם מסביב לראש. ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?:אמא!! תתני לו? איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:אתה זה לא מה שאתה חושב על עצמך, אתה לא זה מה שאחרים חושבים עליך, אתה זה מה שאתה חושב שאחרים חושבים עליך. מה המשפט שמאפיין אותך:tell me why i had to be a powerslave? את בחורה קנאית:אפשר להתייחס לזה כזכר? אם כן אז אני כן, אני מאוד קנאי. אתה מעשן: לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:טוב, זובי, שמנמן האם אתה מאמין בה':כן האם אתה מאמין ברוחות רפאים:לא האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים:לא החיים הטובים לדעתך:כן היחסים עם ההורים טובים:כן האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי:אמממממ שיר אהוב:another life-iron maiden הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר:אבא שלי. הרגע הכי משפיל/מביך בחייך:שהורידו לי את המכנסים לפני כולם בהפסקה בכתה ב'. מכתב בדואר או אי מייל:בדואר!!! מקומות אהובים:ללה! מקומות שנואים:ללה! אני אוהב:את כל מי שאוהב אותי אני שונא:את טחור שאנחנו אוכלים פיצה!שמנמן שכמוך! מה הכי מגעיל אותך:שטחור סופג את הפיצה.. נעליים מועדפות:לא חשוב. מהי מידת הנעליים שלך:44 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך:פולין מה אתה הכי רוצה כרגע:את פאצלוי. הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע:לאבד את כל החברים שלי. הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע:להפגש עם מישהי. מה קורה:סבבה גבר.. הרגלים מוזרים: יש לא פול, אני לא זוכר. ידיד טוב:אין חבר טוב:טחור. כמה אקסים:נו די. חבר:בעע. מתי הצתרפתת לראשונה:כתה ט' איזה סטראוטיפ אתה:לא יודע. האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים:לא ואת? מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון:מכונית את מי אתה אוהד בכדורגל:בית"ר ירושלים תארי את עצמך ב-4 מילים:אני אוהב לאכול כשר. תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו):תודה שאת רק יורדת עלי ולא יותר מזה. ספורט אהוב:כדורסל ספורט למשחק:כדורגל עיניים:ירוק בהיר שיער:בלונדיני גובה:1.70 משקל:59 זהו?.

הממ... ../images/Emo16.gif

שם פרטי: ניר. שם משפחה: י. (המשך השם שמור במערכת
). הכינוי שלך באיציק: שתיים זה תמיד ביחד (רק באותיות אנגליות
). [מספר-77000167]. חבריי קוראים לי: הממ... יש כאלה שמכנים אותי יאסר (בכיתה). איך הייתי רוצה להקרא? שלא יקראו לי- שאני אבוא לבד.
ארץ לידה: ישראל. עיר: ירושלים. מזל: שור. בית-ספר: ליד האוניברסיטה (ביסודי- פולה בן גוריון). צבע אהוב: גוונים כהים של כחול. מאכל אהוב: כמו בשיעור תיאטרון היום- אני מכור כבד לפסטה וטבעול. שתיה מועדפת: דיאט קולה (בלי לימון!!!) סדרה: רכש- חברים, אי אר. מקומי- החיים זה לא הכל, "שמש" (עונות ישנות בלבד, בבקשה). ערוץ: 2- קשת בעיקר (
צבעים שרואים מכאן) ואולי קצת 10
. כרית אחת. אח קטן אחד, בן 8. לא ממש מאמין באהבה וירטואלית (ותסלחו לי
). גולש באינטרנט לפחות שש שנים. אני לא זוכר בדיוק. כן, הכרתי אנשים באינטרנט ונפגשתי איתם. ובגלל שחצי שאלון על אהבה ואין לי ממש נסיון בזה, אני אדלג
, ונעבור לתקציר תשובות: אני לא מעשן ולא ניסיתי אף פעם כל סם כלשהו (חוץ מאקמול, חס וחלילה). הדבר הראשון שאעשה עליו רשיון הוא כמובן מכונית עם 4 גלגלים או יותר
, וכשאני אהיה מבוגר יותר אולי גם טיסה
. שונא ספורט. עיניים חומות, שיער חום כהה, גובה: כמטר שבעים, סנטימטר פחות-יותר, אני לא בטוח. משקל: "תעלו אחד אחד".
ניר

Cold As Death

New member
תורי!!!

שם הפרטי שלך: אולגה שם המשפחה שלך:אין לי משפחה
הכינוי שלך באיציק:bleed to death איך חבריך קוראים לך:קנדי,אiלי,פאצילוי,אוסקר וכן הלאה... איך היית רוצה להיקרא:אלכס ארץ לידה: אוקראינה עיר: לגמרי שכחתי... תאריך לידה: 12/06/91 מי ששוכח ישכח איך קוראים לו!!! מזל: תאומים בית ספר:אורט דפנה רולז! מגמה (אם יש):מוסיקה-תופים! צבע אהוב: שחור מאכל אהוב:? שתיה מועדפת:שוקו שמפו/קונדישינר:הראבלאלסנס...או שאיך שלא כותבים את זה סבון:משהו עם 7 כזה עליו סרט:גרין מייל סדרה:מכושפות ערוץ:מיוזיק בוקס רוסי תבלין אהוב:הזה של הפיצה פאדל..נוו....זה טעים ביותר. בושם:וואו...יש הרבה...קוראים אותו יסמין אם אני לא טועה האם שחית פעם בעירום:באמבטיה! האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:לא...
כמה כריות:2 וחצי חיות מחמד:אח שלי וחתולה מכונית אידאלית:שברולט שחורה עם גג נפתח...בקנדה נסעתי על כזאת! מוזיקה בכלליות:רוק...קלאסית ומה שביניהם להקה אהובה:סונטה ארקטיקה זמר/ת אהוב/ה:אל תסקלו אותי באבנים...LUBE להקה שנואה:"אתה חייב למות עלי..." חמסה
זמר/ת שנוא/ה:וואי....אמממ...השכנה מהבלוק ממול כמה אחים יש לך:1 בן כמה האח הכי גדול:74...בדיחה אישית מאמין באהבה וירטואלית:כן אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:יותר מדי הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה:כן ולא מאמין באהבה ממבט ראשון:אולי... מהי אהבה בשבילך:אהבה אי אפשר לסכם בכמה שורות את בחורה של סטוצים:לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לך:8 חודשים פעם בגדת בחבר שלך:לא פעם חבר שלך בגד בך:לא מה הדבר שעושה אותך מאושר:לשמוע מוסיקה מה הכי פוגע בך:שאנשים פולטים שטויות מהפה אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך:האקסיות שלי? יש לי אקסיות? מה אתה אוהב לעשות:אני אוהב לעשות..חחח...לשמוע מוסיקה לצייר...לגלוש בנט' מקומות בילוי מועדפים:אצל פרדי....כיף חיים! אתה אוהב להיות בבית:לא מה המתנה הכי גדולה שקיבלת:
הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן:שבועיים וחצי...היה קשה. שיש לך אהבה אתה נאמן לה:כן מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך:כל מה שיש בצ'וח... אתה בתול:כן האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:תגדי מגע מיני האם הגעת למגע מיני עם בן מינך:לא מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים:התנזרות. מה זה סקס בשבילך:משהו יפה וקדוש הגודל כן קובע:בטח...המסכים הקטנים ממש מעצבנים! אתה אוהב ילדים:תלוי... אתה וותרן או עקשן:עקשנית
מהם התחביבים שלך:לא עברנו על זה בדברים שאני אוהבת? אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:אי אפשר לסכם אהבה ב-3 מרכיבים אתה חושב שאתה יודע לאהוב:כן המרחק הפיזי כן קובע:אולי... אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי?:לא! ככה אתה... מה אתה אומר על סרטים כחולים:לא הולך עם פופקורן ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?:למה לי לתת לו צ'אנס? בסך הכל ראיתי אותו. איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:ALL U NEED IS LOVE מה המשפט שמאפיין אותך:השאלה הזאת מופנת לדיון. את בחורה קנאית:כן...לא...אולי...ביי! אתה מעשן:נוט אני מור... מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:בלע בלע,יאפ,"מילה של גבר"... האם אתה מאמין בה':לא האם אתה מאמין ברוחות רפאים:כן לא אולי... האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים:כ"נל החיים הטובים לדעתך:אם יודעים לנצל אותם אז כן היחסים עם ההורים טובים:גרועים ביותר האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי:עוד נושא לדיון... שיר אהוב:יש הרבה. הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר:אני! הרגע הכי משפיל/מביך בחייך:לוזוכרת מכתב בדואר או אי מייל:בדואר מקומות אהובים:השכונההה... מקומות שנואים:הבצפר,הבית אני אוהב:*אהמ* אוכל *אהמ* סתם...אנשים שאוהבים אותי...את הבנדנה שלי...אגב-אני מחפשת לה שם... אני שונא:סנובים וערסים. מה הכי מגעיל אותך:אנשים פתטים נעליים מועדפות:זאת אומרת...אמממ...נעלי סקייטרס מהי מידת הנעליים שלך:39 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך:ניו יורק מה אתה הכי רוצה כרגע:את פצולון הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע:
הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע:לפגוש מישהו... מה קורה:סבבה אגוזים. מה איתך נשמה? הרגלים מוזרים:לשמוע 6 שירים בבת אחת... ידיד טוב:פרדי! חבר טוב:ויטלוש כמה אקסים:בלע בלע חבר:? מתי הצתרפתת לראשונה:לוחשוב איזה סטראוטיפ אתה:? האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים:יאפ מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון:אופנוע את מי אתה אוהד בכדורגל:הפועל חיפה תארי את עצמך ב-4 מילים:ילדה...אממ...מיוחדת! תגידי משהו טוב על מי ששלח לך את זה (או שנגנבת את זה ממנו) לך את זה:משהו טוב ספורט אהוב:כדורסל ספורט למשחק:כדור רשת עיניים:יש כאלה ברוך השם...אה? איזה צבע? אפור שיער:שטני גובה:1.65 זהו? נגמר? אפשר ללכת? לאאאא....כל כך נהנתי! עוד הפעעעם עוד הפעעעעם.

Cold As Death

New member
רגע...חחחח....קורע...רק עכשיו קלטתי

שזה אליאור!!! חחחח....בלעעע-ע לא...סתם רשמתי...עם איזה נוזלי אחד...כחול כזה...

i hate

New member
החלטתי בסוף לענות!

שם הפרטי שלך:שירן שם המשפחה שלך: לא יודעת הכינוי שלך באיציק:bubbles איך חבריך קוראים לך:שירן,שירני איך היית רוצה להיקרא:לא יודעת ארץ לידה:ישראל עיר: בית שמש תאריך לידה:30.1.88 מזל:דלי בית ספר:ברנקו וייס מגמה (אם יש):ביולוגיה, פיסיקה,מחשבים צבע אהוב:שחור\כחול מאכל אהוב:פיצה שתיה מועדפת:שוקו שמפו/קונדישינר:הרבלאסאנס סבון:לא יודעת.. סרט:גרין מייל סדרה:חברים ערוץ:3 תבלין אהוב: מלח בושם:רושאס לגבר... האם שחית פעם בעירום:לא... האם נמצאת את באיזה שהוא פשע:? האם אתה אוהב לצחוק על אנשים:תלוי על מי כמה כריות:2 חיות מחמד:אחי מכונית אידאלית:כזאת שתיסע.. מוזיקה בכלליות:מטאל להקה אהובה:קריידל אוף פילט ומטאליקה זמר/ת אהוב/ה:אין להקה שנואה:אנ סינק זמר/ת שנוא/ה:שרית חדד... כמה אחים יש לך:1 בן כמה האח הכי גדול:11 וחצי מאמין באהבה וירטואלית:כן אתה גולש באינטרנט? אם כן, כמה זמן:מלא!! הכרת פעם מישהי דרך האינטרנט ונפגשת איתה:כן ולא מאמין באהבה ממבט ראשון:כן מהי אהבה בשבילך:לא יודעת.... את בחורה של סטוצים:לא מה הקשר הכי ארוך שהיה לך:חודש בערך... פעם בגדת בחבר שלך:לא פעם חבר שלך בגד בך:לא מה הדבר שעושה אותך מאושר:מוסיקה ובית ספר(חח סתם) מה הכי פוגע בך:אממ לא יודעת.. אתה בקשר עם אחת האקסיות שלך:כן אני בקשר עם אחת האקסיות....חח סתם כן מה אתה אוהב לעשות:לצאת..לשמוע מוסיקה..לנגן בגיטרה.. מקומות בילוי מועדפים:חח בבית שמש?! אתה אוהב להיות בבית:לא מה המתנה הכי גדולה שקיבלת:לא זוכרת... הנשיקה הכי ארוכה שלך, כמה זמן: לא יודעת.... שיש לך אהבה אתה נאמן לה:כן מה היית רוצה שיהיה בבחור שלך:אממ נאמנות..ושיהיה מצחיק אתה בתול: כן האם הגעת למגע מיני עם אדם מהמין השני:מה זה מגע מיני? האם הגעת למגע מיני עם בן מינך:לא! מה עושה לך את זה יותר? סקס במקלחת, סקס במיטה, סקס על הריצפה, סקס במקומות ציבוריים:לא יודעת מה זה סקס בשבילך:לא יודעת הגודל כן קובע:כן.... אתה אוהב ילדים:אמ לא ממש אתה וותרן או עקשן:עקשן מהם התחביבים שלך:לשמוע מוסיקה, לראות טלוויזיה..ללמוד(חח סתם) אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:לא יודעת... אתה חושב שאתה יודע לאהוב:אממ כן המרחק הפיזי כן קובע: כן מניסיון אני שונה ממך, אתה תנסה לשנות אותי? לא למה?! מה אתה אומר על סרטים כחולים:לא אומרת כלום ראית אחד שלא מוצא חן בעיניך, תיתני לו צ'אנס?אולי: איזה פתגם אומר לך הכי הרבה:טל תסתכל בקנקן אלא במה שבתוכו.. מה המשפט שמאפיין אותך:לא יודעת.. את בחורה קנאית:לא אתה מעשן:לא מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד:חפיף,וואלה,בלאט\פאק האם אתה מאמין בה':לא האם אתה מאמין ברוחות רפאים: אממ בערך... האם אתה מאמין בחייזרים ועב"מים: לא החיים הטובים לדעתך:אמממ לא יודעת היחסים עם ההורים טובים: לפעמים. האם אתה מחשיב את עצמך כסקסי:לא שיר אהוב:אממ יש מלא! הבן אדם הכי משוגע שאתה מכיר:חברה שלי ניקי(ורוניקה) הרגע הכי משפיל/מביך בחייך:אממ לא זוכרת..מנסה לשכוח לפחות.. מכתב בדואר או אי מייל: אי מייל מקומות אהובים:אממ הקן שלי(של הנוער העובד והלומד), המקום של החברהש לי מקומות שנואים:בית ספר אני אוהב:מוסיקה טובה אני שונא:מוסיקה מיזרחית מה הכי מגעיל אותך:אממ לא יודעת נעליים מועדפות:ספורט או כפכפים מהי מידת הנעליים שלך:39-8 איפה היית רוצה לגור אם היו נותנים לך: אממ לא יודעת..נראה לי בבית שמש מה אתה הכי רוצה כרגע:אממ חופש גדול! הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לך תוך שבוע:אממ שאחי ישבור לי תגיטרה ואני יריב עם החברות הכי טובות שלי הדבר הכי טוב שיכול לקרות לך תוך שבוע:אמממ לא יודעת.. מה קורה:?! הרגלים מוזרים:לכסוס ציפורניים ידיד טוב:אמיר חבר טוב:רומן ואמיר כמה אקסים:2 חבר:אין כרגע... מתי הצתרפתת לראשונה:לא זוכרת איזה סטראוטיפ אתה:לא יודעת האם ניסית פעם סוג כלשהו של סמים:לא מה הדבר הראשון שתעשה עליו רישיון:אופנוע את מי אתה אוהד בכדורגל:ביתר י-ם תארי את עצמך ב-4 מילים:ביישנית, דיי חכמה(לפעמים) ספורט אהוב:כדורגל וכדורסל ספורט למשחק:כדורגל וכדורסל עיניים:יש בצבע ירוק שיער:מתולתל שחור(מאז פורים..במקור שטני) גובה: 167 משקל:לא יודעת...

AcesHigh

New member
אני חופף שאני גונח שיער...

ונכון.....זה בכלל לא היה מצחיק...

eli3320

New member
וואי כמה שאלות! אבל בכל זאת...

שם פרטי:אלי משפחה:חסוי הכינוי שלי באיציק:אלי (איזה מקורי אני...) חברים קוראים לי:אלי הייתי רוצה להיקרא:אני מרוצה מהשם שלי ארץ לידה:ישראל עיר:ירושלים תאריך לידה: 1988\9\9 מזל:בתולה בית ספר:חסוי מגמה:מחשבים צבע אהוב:כחול מאכל אהוב:שניצל עם ציפס שתיה:קולה(דההה...) שמפו:הד אנד שולדרס סבון:נקב 7 סרט:גלדיאטור סדרה:הרבה...(סברינה,אריזה משפחתית,חברים.....) ערוץ:MTV HITS תבלין:WTF?? אין לי מושג.. בושם:הוגו שיחיתי בערום:לא נמצאתי בפשע:לא לצחוק על אנשים:תלוי מתי ועל מי כריות:1 חיות:דגים וחתולה מכונית:מרצדס מוזיקה:פופ\רוק אין העדפה ושנאה לזמרים ולהקות! אחיות:2 האח הכי גדול:אני (15...) אהבה וירטואלית:כן גולש באינטרנט:כן והרבה! הכרתי וניפגשתי עם מישהי מהאינטרנט:לא מאמין באהבה ממבט ראשון:כן אהבה בשבילי:פשוט להיות מאוהב סטוצים:תלוי... הקשר הכי ארוך:7 חודשים ועדיין נמשך.. בגדתי:לא בגדו בי:לא הדבר הכי מאושר:להיות עם החברה שלי הכי פוגע:שמשקרים ופוגעים בי בקשר עם האקסית:כן בידידות מה אוהב לעשות:הרבה דברים... מקומות בילוי:הקניון,האומן.. אוהב להיות בבית:כן המתנה הכי גדולה:טלויזיה הנשיקה הכי ארוכה:4-5 דקות נאמן לאהבה:כן מה אני רוצה שיהיה בבחורה שלי:פשוט שתאהב אותי! בתולן:כן מגע מיני עם המין השני:כן מגע מיני עם המין שלי:לאאאא!!! מה יותר עושה לי את זה:מקלחת מה זה סקס בשבילי:הנאה! הגודל קובע:כן! אוהב ילדים:כן.. וותרן או עקשן:עקשן תחביבים:מוזיקה מחשב טלויזיה! אהבה בנוייה על 3 מרכיבים בסיסיים, מה הם:סקס אהבה ולא יודע.. אני יודע לאהוב:כן המרחק הפיזי קובע:ברור שכן! שונא ממך תשנה אותי:לא נראה לי סרטים כחולים:מ-ע-ו-ל-ה לא מוצאת חן בעיני לתת צ'אנס:בדר"כ לא איזה פתגם אומר לי הכי הרבה:לא מכיר פתגמים משפט שמאפיין אותי:אין בחור קנאי:לא ממש מעשן:לא משפטים שאני אומר הרבה:אין משהו מיוחד מאמין בה':לא רוחות רפאים:כן (ונראה לי שיש לי משהו כזה בבית..) חייזרים ועבמי"ם:כן החיים הטובים:פשוט לשבת רגל על רגל ולהנות יחסים עם הורים:טובים מחשיב עצמי שסקסי:תלוי מתי שאני סתם הולך לבית ספר לא ממש אבל שהולך למסיבות אז כן.. שיר אהוב:ים של דמעות בשתי עיני.... הבן אדם הכי משוגע שאני מכיר:דוד שלי הרגע המשפיל ביותר בחיי:לא זכור לי משהו כל כך משפיל.. מכתב או אימייל:ברור של אימייל מה זה מכתב בדואר? מקומות אהובים:קניונים מקומות שנואים:בית ספר אני אוהב:להיות עם חברה שלי אני שונא:לקום מוקדם בבוקר וללכת לבית ספר הכי מגעיל אותי:אנשים שמחטטים באף ואז אוכלים את זה.. נעליים מועדפות:נייק מידת נעליים:41 הייתי רוצה לגור:תל אביב הכי רוצה כרגע:חופש! הדבר הכי גרוע תוף שבוע:להיפרד מחברה שלי הדבר הכי טוב בשבוע:לזכות בלוטו מה קורה:אני קורא הרגלים מוזרים:אין ידיד טוב:דניאל חבר טוב:דוד כמה אקסים:4 מתי הצתרפתתי לראשונה:חופש גדול שעולים לז' ניסיתי סמים:לללאאא!!! יעשה רישיון על:אוטו אוהג את:ביתר י-ם תאר את עצמך ב4 מילים:מצחיק מסודר עצלן ואוהב תגיד משהו טוב על מי ששלח לך את זה:זה היה מאד קצר! ספורט אהוב:כדורגל ספורט למשחק:כדורגל עיינים:חומות שיער:שחור גובה:1.67 משקל:53

למעלה