שמנה מאושרת???????????????

yogibear

New member
מה זה אין ? ../images/Emo46.gif

יש... מה קשור השומן, לאושר ? לדבריך, דומה כי האושר מצוי בידי הרזים .... הלא כן ? לא ולא !!! כל אחד ואחד מאיתנו, אמור לקום בבוקר ולהתבונן בראי. אם הדמות המופיעה מולו מוצאת חן בעיניו דיינו, אם לא שיקח עצמו בידים ... והבריאות ? נכון, שומן אינו בריא במיוחד, אבל בתי החולים מלאים ברזים שצחקו על שמנים ...
המשוואה אינה לעולם רזה = מאושר . ושמן = עצוב\חולה די נמאס מסטיגמות סטטיסטיות ...

מצטערת

להגיד לך אתה בורח מהמציאות כמו הרבה שמנים/ות............. וחבל........... אין נוסחאות פלא שרק מי שרזה מאושר אבל יחי ההבדל...........

יוניתי1

New member
נמאסססססססססס לייייייייייייייי

קוקית היקרה !!!!!!! נמאס לך מעצמך ומאיך שאת נראית?????? תעשי דיאטה,אבל............. אל תבואי לכאן ותגידי לנו איך לדעתך,אנחנו מרגישים באמת מתחת לעור השמן שלנו כאילו שאת מכירה אותנו,טוב?????????? לי אישית מצויין כמו שאני ,אני מצחיקה,אינטיליגנטית וסקסית בטירוף, אנשים נהנים מאוד מאוד מאוד מאוד להיות בסביבתי כי אני לא משדרת להם "היי,אני מסכנה כי אני שמנה, תרחמו עליי" ממש לא!!!!!!!!!! אני יודעת מזמן שאושר לא נקבע לפי משקל, הוא נקבע לפי איך שאתה מרגיש לגבי עצמך!!!!!! ונמאס לי ,נמאס,נמאס, לשמוע את כל אלה ששמנים ומרחמים על עצמם ומנסים להראות לנו שאנחנו סתם משקרים לעצמנו די!!!!!!!! צאי מזה!!!!!!!!! תפסיקי לרחם על עצמך ןתפסיקי לומר לסביבה מה היא מרגישה באמת!!!!!!!! את לא מכירה את כולם פה ואת לא יודעת עלינו כלום!!!!!!! אז שוב, רע לך? יש לך שתי אופציות מבחינתי: 1- או שתשני את המצב,ולא מנקודת מבט של רחמים עצמיים,אלא כי את באמת רוצה!!!!!! 2- תחיי עם מה שיש ותתבכייני על זה, אבל קחי אחריות על התוצאות!!!!!! ברור???????????

הלו הלו תרגעי

מה את צועקת נגעתי לך בנקודה רגישה אמרתי לך את האמת בפרצוף אז נעלבת!!!! מה יש זה המציאות ואל תצעקי "על ראש הגנב בוער הכובע"..................

DREAM111

New member
קוקית המקורית שלום

אולי אני אומרת שוב אולי זו המציאות שלך. המציאות של רובינו פה בפורום היא שונה. אני אישית בחורה מאושרת, טוב לי בחיי, אני חייכנית וצחקנית ונהנית מכל רגע ורגע בחיי ואופס אני שמנה. כן אני שמנה ומאושרת. הנקודה הרגישה היא של כולם שכל אחד חושב בשביל האחר. את החלטת שלכל השמנים רע? את החלטת שלכל השמנים אין אושר אין שמחה? אז טעות גורלית בידך טוב לנו ואנחנו מאושרים ומי שלא אז אכן קום ותעשה דבר עם עצמך ושנה כדי שאתה תהיה מאושר.

חחולמת

החלומות שאת חולמת הם בטח להיות אחרת ממה שאת ולא להיות אחת שבורחת מהמציאות................. במקום לכתוב דברים שהם בריחה תנסי לעשות משהו חיובי למען עצמך וכך תרגישי הרבה הרבה יותר טוב והרבה יותר בריא מה רע בזה האאאאאאאאאאא.

DREAM111

New member
קוקית

לדעתי שבי כמה שעות מול המראה ותתחילי ללמוד להכיר כל נקודה ונקודה בגופך וכך אולי תלמדי לאהוב את עצמך ואז גם הסביבה תאהב אותך. את כל הכעס שיש לך את מוציאה במקומות לא חיוביים אני מצטערת לומר. אז אני לא חולמת על שינויים וכשאחלום עליהם אני גם יבצע אותם היום אני חיה עם עצמי בשלום באהבה ובכייף ותאמיני לי שאני בזכות זה נהנית מכל רגע ורגע בחיי. לגבי בריחה לדעתי את כל הכעס שלך את מוציאה "עלינו" כי את מאוד ממורמרת מחייך וממראך.

מאיושית

New member
שמנה ומאושרת ../images/Emo39.gif

ולמה שאני לא אהיה?! יש לי משפחה אוהבת, חברים ואת הבריאות שלי. להיות שמן זה לאו דוקא להיות חולה, אפשר להיות שמן ולהיות בריא. קוקית המקורית- אני שמנה, זה חלק ממי שאני ומאיך שאני נראית ואני לא רואה שום הבדל ביני לבין מישהי שלובשת מידה 36, ולמה שיהיה הבדל??? אני עוד לא ראיתי אף אדם שקובע את מידת האושר שלו לפי איך שהוא נראה, ואם יש כאלה...אני מרחמת עליהם... אני חושבת שחשוב שתביני: שמנים יכולים להיות יפים. שמנים יכולים להיות נאהבים. שמנים יכולים להיות מאושרים!
אושר לא נקבע על ידי מראה חיצוני. וכדאי לך להפנים את המידע הזה , אחרת את אדם מאוד צר אופקים. ואם כבר מדברים על זה, אני רוצה לתת
ענק לכל הפורום המקסים הזה שמראה לכל העולם שאפשר להיות שמן ,יפה, ו...מאושר

יוניתי1

New member
לפי התגובה שלך....

הייתי אומרת שאת זו שמרגישה ש"על ראש הגנב בוער הכובע"..... למה חשבת שאני צועקת??? בסה"כ הבעתי את דעתי,כמו שאת חושבת שאת עושה,רק שאת באה מנקודת מבט של אחת שחושבת שהיא מכירה את כל העולם ואיך הוא מרגיש בדיוק.... אז בואי אני אגיד לך איך אני מרגישה בבוקר כשאני מביטה במראה: אני מסתכלת על עצמי ואומרת איזה כיף לכל האנשים שיראו אותי היום,כזה דבר יפה לא רואים כל יום!!!!" ואפילו יצא לי חרוז... אני מאחלת לך שיום אחד תחשבי ותרגישי כמוני..... שיהיה לך בהצלחה....

yogibear

New member
קוקית .... הארה ....

ראשית אינני שמן, כרגע אני מוגדר כמלא ( נו נניח ) ... ואין לי שום בעייה להיות שמן, לפחות לא מחשבתית ... אבל זה לא רלוונטי כלל לנושא . שנית, אינני מדבר בשם השמנים, אלא בשם עצמי כגבר שמיומו הראשון, נמשך ( מאוד מאוד !!! ) לנשים שמנות ומלאות. אבל לא רק השומן עושה לי את זה (
). למרות שאינני פנוי, בואי אגלה לך בסוד מה המשוואה שכל גבר שפוי יאהב, בין אם מושא הפנטזיה שלו רזה אנורקטית או שמנה מאוד: קודם כל שתהיה "בן אדם". אולי אני עושה הכללות, אבל בחיי הלא קצרים, נוכחתי לדעת, שבשמנות יש הרבה שמחת חיים, ולא מעניין אותי מאיפה זה נובע ... עובדתית במעגל בו הסתובבתי זו היתה המציאות ... שמנה = שמחה ... הכללה, אז מה ? אני האחרון שיברח מהמציאות ולהאשים אותי בכך הרי זו טעות !!! ההבדל הוא בצורת השיווק העצמית שלך לחברה, כי אם תשדרי מסכנות, ובנוסף תהיי שמנה\מלאה , ותרגישי דחייה תאשימי בראש ובראשונה את המשקל. אך, אם תעשי בדק בית יסודי, ותבחני מה את משדרת תראי שלא השומן הוא החומה, אלא מה שאת משדרת. יש הרבה נשים שמנות ומלאות סקסיות בצורה יוצאת דופן (
), רק צריך לשים דגש על ההופעה הראשונית .... ומה את מוכנה לתרום לחברה למען תעריך אותך לא פחות ממה שאת מעריכה את עצמך.

מרילו14

New member
זה קיים

שלום לך ושנה טובה מאחלת לך למצוא בתוך עצמך את האושר, את האהבה העצמית כי זה מה שחשוב לכולם לא רק לשמנים , הרבה אנשים נלחמים נגד עצמם, ומסרבים לאושר תתחלי בצורה הכי מלכותית שיש FAKE IT UNTIL U MAKE IT תעשי תרגילים כמו כל פעם שאת יורדת על עצמך תעצרי את זרם השליליות, כי את היחידב שיכולה. לא להיות מאושר בגלל שאת שמנה "זה תירוץ לא טוב" הכל מתחיל בך ונגמר בך תסתכלי על עצמך ותגידי אני אוהבת את עצמי זה נשמע אולי טפשי אבל חוויתי את זה על עצמי וזה עובד בדוק..... בהצלחה

תגובה חדשה

שלום לכולם. קראתי קצת בפורום הזה (שהוא נחמד, חוץ מהטרולים, אבל כאלו יש בכל מקום) והייתי רוצה להגיב לנושא ה"שמנה ומאושרת" כי באמת גרמתם לי לחשוב על כל הנושא. נכון, אני יודעת שאחוזי שומן מעל לרמה מסוימת עלולים להעלות את ההסתברות ללקות בליקויים שונים, אבל שרשראות של דיאטות כושלות הרי מזיקות הרבה יותר, חוץ מזה שנשארים בסוף שמנים - בדר"כ אפילו יותר מאשר בהתחלה... אז למה לא להרגיש טוב עם עצמך? הרי אושר והנאה חשובים לא פחות לבריאות והם גם אלו שממלאים את החיים (הבריאים...) בתוכן. אני כבר הגעתי למסקנה שדיאטות זה לא בשבילי. אני לא אשקר - כן, יש פעמים שהייתי רוצה להכנס לאיזשהו בגד מחנויות מסויימות (אני מידה 42-46, תלוי בגיזרה ובמצבי, כך שזה גבולי...) ויש פעמים שהייתי רוצה בטן שטוחה וישבן קטן, אבל אני לא מוכנה להקריב את ההנאה הגדולה שיש לי מאוכל בשביל זה. אני נהנית להיות מסוגלת להזמין עוגה טעימה כשיושבים בבית קפה, או להנות מהאוכל הנהדר בארוחות חג בלי יותר מידי נקיפות מצפון, אני נהינת לכרסם את הגזר שלי עם המון מטבל גבינה טעים וללקק גלידה נהדרת. אני לא מוכנה לחיות ברעב תמידי, לא מוכנה לענות את עצמי ובסוף "להיכשל". היום אני מנסה לשמור על עצמי (ז"א לאכול ולהנות, אבל לא לפטם את עצמי ולעשות קצת ספורט כי זה בריא ואני אוהבת ללכת ברגל), אבל זרקתי לכל הרוחות את המחשבה על 60 קילו... מי רוצה את זה? (בטח שלא החבר הנפלא שלי, לפי מבטי התאווה שאני מקבלת ממנו...) מלאה, יפה ומאושרת (לפרקים), ולנסיה

עוד משהו חשוב ששכחתי

להורי יש חברים עם בת בגילי (21) שגם הייתה איתי בגן. היא הייתה רקדנית שדופה וצנומה עד שהפסיקה לרקוד בגלל פריצת דיסק אכזרית במיוחד (נורא בריא, נכון?) והתחילה לעלות במשקל. היא הגיעה למצב שבו היא שוקלת פחות או יותר כמוני. אך בניגוד אלי, שאני רגילה לגוף הזה ולמדתי לאהוב אותו על מעלותיו ומגרעותיו, היא נפלה קורבן ל"תעשיית הרזון". היא ניסתה לרזות בעזרת שתיית "תה טיבטי" (זהירות! מסוכן! זה בעצם חומר משלשל!) וסיימה באישפוז של חודש עם מים בחלל הבטן ודלקות שהתפשטו על לאפנדציט שהוסר... עד כמה בריא זה נשמע לכם? לא היה עדיף שהייתה לומדת לחיות עם עוד כמה קילוגרמים? זה באמת שווה את הסבל?!

gershon17

New member
אתה עושה טעות עכשיו

וגם בהודעה הקודמת. אני מקבל את הרושם שמתחת למה שכתבת את מנסה גם להראות ש"שמן זה יותר בריא מרזה". זה, בגדול ובמובהק - לא נכון. שמנים חשופים להרבה יותר תחלואים מאשר רזים. חיפוש קצר באינטרנט יעלה ההבדלים גם במספרים. מה בין זה לבין לשמוח בחלקך? לא הרבה. אפשר להיות שמנים ושמחים ואפשר להיות רזים וממורמרים, אני לא חושב שיש ויכוח בנקודה הזו. אפשר גם להגיד "שמן זה יפה", זו ללא ספק נקודה של טעם אישי. אבל להגיד "שמן זה בריא" זו הדחקה מסויימת.

אני בת...

נראה לי מתגובתך שלא הבנת זאת, ככה זה ש"ולנסיה" היה תפוס... :) לא, אני לא חושבת ששמן זה בריא - כתבתי בעצמי שלעודף משקל יש את הסיכונים שלו ואני מכירה בכך. אני סטודנטית לביולוגיה, יצא לי ללמוד במסגרות פורמליות יותר ופורמליות פחות על שומן, בריאות ונושאים קרובים משום שאני אוהבת ביולוגיה ורוב הנושאים בתחום מרתקים אותי. אני נמצאת כיום בתוך הגרף התקין של המשקל (בתור ילדה ונערה צעירה הייתי במעקב רפואי בגלל מחלות נשימה תורשתיות שאין להם קשר לשומן, אבל החברה רואה בי שמנה. מבחינה בריאותית, אני לא נמצאת במצב רע, במיוחד לא בתקופות שאני בכושר. וכן, תתפלא, אפשר להיות בכושר נהדר ועדיין להחשב שמנה - הייתי שם, בתיכון התעמלתי מידי יום והייתי בכושר לא רע בכלל... אני חושבת שיש לי בעיה גם עם ההגדרה של "שמנה" - אני לא חושבת שאני שמנה. אני לא מתכוונת לשימוש במילים "מנומסות" לשמנה (מלאה ושות´) - אני לא שמנה! אני חושבת שחברה שרואה בי שמנה היא חברה עם ערכים מעוותים. וגם מי שכן שמנה, והיא מאושרת - אז כן, אני חושבת שמצפים לה חיים טובים יותר מאשר אם הייתה שונאת את עצמה ומנסה לרדת במשקל (מה שצפוי, כידוע, לכישלון שלא יעזור לה כלל - לא בבריאות ולא בהרגשה שלה עם עצמה.)

gershon17

New member
האמת שהבנתי את זה עוד קודם

רק ה-"ה" בכותרת היתה בעייתית. אופס...

Blue Rose

New member
הכל בראש...

גרשון שלום, אולי כשמשווים שמנים ורזים בסקאלה של בריאות- השמנים לא יהיו על העליונה, אבל כאחת שמאמינה שהרגשה טובה/רעה מחלה או בריאות הם בראש- ההתקדמות לקבלה עצמית היא לדעתי הצעד הבריא ביותר שאפשר לעשות. לפני מספר שנים הייתי אומללה במקום עבודתי וזה השפיע על חיי. ההשפעה היתה עד כדי כך גדולה- שחליתי. התגלתה אצלי אנמיה. נכון שכל המומחים יקפצו ויגידו שאין לי מושג על מה אני מדברת ויביאו דוגמאות וציטוטים, אבל כשמצאתי עבודה חדשה הפסקתי לקחת כדורים ומאז עוד לא קרה שהייתי זקוקה להם. מסקנתי מניסיוני זה היא שמחלות יכולות להיות תוצאה של דיכאון ועצב (על מיגרנות כרוניות בטח כולכם שמעתם) ולשמנים יש נטיות להיות מדוכאים. אותם שמנים שיצאו ממעגל הדיכאון (אני שמן=דיכי=כל מה שאומרים עלי=אפס) כמו הבנות פה וכמוני פחות מושפעות מהדיכאון הזה. אני לא אומרת פה שרזים לא מדוכאים, ושלא רע להם. גם שמעתי על מיקרים זהים אצלם. מה שאני אומרת זה שהמנטלי מקרין על הפיזי, ככה שכמה ששמחת החיים יותר קרובה לתיקרה ככה גם הבריאות. לסיכום- אני שמנה! אני בריאה! אני חזקה כמו שור! אני יפה! אני שמחה עם החיים שלי! - וזה המתכון לחיים טובים!

למעלה