שמנה זה רע??

ytse

New member
שמנה זה רע??

אני הולכת להיות כלה שמנה כנראה, חתונה של פעם בחיים...... בכל מקרה יש רע בזה , או מה?

jovistar

New member
הרע היחידי בזה

זה אם זה עושה לך רע. אם את שלמה עם עצמך וסבבה לך עם גופך אז אין בזה שום דבר רע, להפך- זה נהדר!

ytse

New member
ממש לא

לי ממש זה לא מפריע, זה ממש לא מזיז לי אני זאת אני

לא הצלחתי להבין

מה הקשר בין להיות כלה שמנה ( מזל טוב, דרך אגב
), למשהו רע? את הולכת להיות כלה, שהיא גם שמנה. נקודה. מכירה וגם אוהבת מספר נשים שמנות שהיו ויהיו כלות. מי שכבר היתה, היתה יפה, מקסימה וזוהרת כמו כל כלה ביום חתונתה. בטוחה שגם אלה שאוטוטו...מגיעות לשם יראו מדהימות. פשוט תהני מעצמך ומבן זוגך. ושיהיה לכם בכייף. נ.ב. כנסי לפורום מתחתנים, יש שם מדיי פעם שרשורים על כלות שמנות עם עיצות וטיפים..

שלום לכולם ונעים מאוד

היי בנות אני ממש מקנא בכם באהבה שיש לכם לעצמכן אני בעיקר עסוקה לרדת על עצמי ועל המשקל שלי ולכם כאילו זה לא מזיז יש לכם טיפים בשבילי

gallish

New member
תמריקה, קודם כל...

להפסיק לרדת על עצמך
(יש מספיק אחרים שעושים זאת, לא
) דבר שני, לאט לאט, תוך שינון מתמיד, להתחיל להבין שאת היא הרבה יותר מהמשקל שלך. את בחורה עם המון תכונות, מחשבות, תובנות, רגשות והמשקל הוא רק חלק קטן קטן קטן מכל המכלול (היית מאמינה
). כל יום תסתכלי על עצמך בראי ותנסי לראות משהו אחר טוב בך (זה יכול להיות תכונת אופי, איבר בגוף, הבעה או כל דבר אחר). ברגע שתביני ותפנימי את זה, תראי שגם המשקל לא כל כך נורא, ואת אפילו יכולה לאהוב אותו (ואותך איתו)
וחוצמיזה, תישארי כאן ותראי איך זה קורה הרבה יותר מהר...
ברוכה הבאה

הכל יחסי

קודם כל ברוכה הבאה! אני חייבת לספר לך, לפחות עליי שאני עדיין בתהליך הקבלה של עצמי. ונכון להיום עסוקה בלהלחם לא לרדת על עצמי. אין לי הסבר איך המקום המופלא הזה מצליח לשנות את השנאה היוקדת ( שהייתה לפחות בי לעצמי), ומזיז אותה לכיוונים בריאים יותר...אבל עובדה, זה קורה! כמו שאמרתי, אני כבר קצת יותר משנה פה, ועדיין סטודנטית לאהבה עצמית. יש ימים טובים יותר ויש פחות, אבל אני לפחות לומדת... את מוזמנת להישאר פה, ולנסות לקבלה והאהבה לחלחל אלייך. ושוב, ברוכה הבאה
לימון

gallish

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

אני הייתי כלה שמנה למדיי, היה מקסים ונפלא, אני נהניתי מכל רגע, החתן שלי נהנה בטירוף וכך גם כל השאר... זה היה היום המאושר בחיי
מה יכול להיות רע

ytse

New member
ממש לא

למה שיהיה רע אני סתם שאלתי לחוות דעת יש לך תמונות מהחתונה? אני רוצה לראות

ytse

New member
אבל אין שם תמונות שלך

טוב לא משנה תודה בכל אופן

ytse

New member
אההההההה

אוקי חשבתי שכבר התחתנת.... מה החתונה בקרוב?

ytse

New member
אני מקווה שזה לא שאלה חצופה

כמה את שמנה? מה המידה שלך? אני בין 44 ל-46 יותר נכון נוטה יותר ל46

ytse

New member
זה לא כזה נורא

לא יודעת מה הממידות שאת כותבת, במתאים לי כתוב שם מדיות רגילות 44 46 וכאלה לא? לפחות ממה שאני קניתי זה מה שהיה רשום

ytse

New member
לא סתם

לא היה לי כותרת אחרת, אבל אין לה משמעות.....

למעלה