שמנה זה גם סקסי

שמנה זה גם סקסי

לאפרתוש אני קראתי את ההודעה שלך ואני חייבת לציין ובהחלט אני בדעה שלך שאישה שמנה יכולה להיות הכי סקסית אישה שמנה מלאה בשמחת חיים כל הזמן תחייך (שאת זה לרזות אין) כן אז יכול להיות שאנחנו צריכות עוד טיפה בד לחולצה אבל לפחות אנחנו לא מתוסכלות או "השמנתי או "איזה תחת פתאם גדל לי" לאאאאאאאאאאא אצלנו זה מה יש ואת זה אנחנו אוהבות ולא שמות פס וכן אנחנו בהחלט יכולות ללבוש מה שבא לנו וניתן למצוא הרבה בגדים סקסים וצבועניים כמה שאפשר (לאטי-בלי להעליב) ויכולות להראות נהדר ובהחלט להשוויץ בחזה השופע של כל אישה שמנה וללבוש מכנסים צמודות והכל אבל.......................... גם לשמור על הבריאות לא לשכוח את הלב,הכורסטלור וכו''''''''''

עקשנית25

New member
לא מסכימה

אישה שמנה יכולה להיות סקסית. יפה. בהחלט. יש הרבה רזות שהן גם סקסיות ויפות. יש הרבה שמנות שכן איכפת להן ששמנו, שהתחת גדל, מתוסכלות. - ועוד איך מתוסכלות. על מה את מדברת? כמה נשים שמנות אתן מכירות שבפועל לא היו רוצות לרזות? אם היה קוסם שיציע להן להיות רזות לא היו בוחרות בכך?כמה נשים סובלות מזה? אני מידה 44 - 46 וכשאני עולה כמה קילו אני מתחרפנת. יוצאת מדעתי לרדת את זה. אני יפה וסקסית והכל אבל לא כל אחת כזו. אני גם חושבת שלהתלבש בוטה וחשוף צעקני ולא מתאים זה נכון לשמנות ורזות כאחד כי זה לפעמים זה גובל בחוסר טעם נוראי. יש כאלה שירגישו נח בהסתרה וזה סבבה בעיני וזה מגיע להן שיש מי שיכין להן לבוש כזה. אני לא מסתפקת בחיים שלי בזה מה יש. זה נוראי בעיני ההשלמה הזאת והמשפט הזה. עמך הסליחה. לשום מקום לא הייתי מגיעה ושואפת אם הייתי מאמינה בזה. שיהיה שבוע טוב.

passioneta

New member
יש גם דרך ביניים

אני מקפידה להסתיר את מה שצריך - ששרוול החולצה יכסה את המרפק, שהחולצה תהיה מספיק ארוכה והבטן לא תציץ.. אבל!!!! לא שייכת לתנועת האוהלים - מוצאת בגדים שתפורים מוצלח כך שהם נצמדים איפה שאפשר ומדגישים מה שצריך (כמו למשל מותניים צרות יחסית). לצערי יש הרבה שמנות שמתחבאות מתחת לאוהל - למה?

ruth0561

New member
איך קמה תנועות האוהלים

פשוט- הגלגל חוזר לימרינים אם היקף הבטן גדול מ- 115, אם היקף הישבן נושק ל- 140 אפילו כמה ס"מ פחות יצרנים סידרתיים לא מתאמצים בגזרות וככה- בחוסר פרופורציה משוואת לוקחים את המידה הקטנה , ומגדילים את הגזרה ביחס של 1:1 חמש מידות ופואס מתאים לענק מגנו. מילה על תדיתנות- בגד מורכב מתדמית, סך חלקי התמית- יוצרים את הפזל- שהוא הבגד. מבנה גוף- אינו בוות בבטשקה- הגידול אינו בכל החלקים ביחס ישר. ומכאן לתנועת האוהלים- מרחק נגיעה

ruth0561

New member
אגב- אלו ההיקפים שלי

ואוהלים יש גם בהיקפים יותר צנועים מאותו הסבר שהסברתי מעלה

orlu

New member
לא אהבתי כלום...ודאי שלא את

החולצה הרחבה או האוהל כפי שנאמר....על גבי מכנסי טייץ צמודות עד הברך..זה עושה חוסר פרופורציה נוראי ללובשת. אם כבר אוהך אז לכו על מכנסיים ארוכים ישרים אולי עד הקרסול אבל שלא יראה כאילו זה שתי נשים שונות לובשות את הבגד. גוף עליון וגוף תחתון צריך פרופורציה וזה אין פה

passioneta

New member
אני מכירה גם אוהלים שנתפרים בהזמנה

זה תלוי באישה, לא בהצע

עקשנית25 לא נעלבת מזמינה אותך לאתר

שלי ותראי נשים "לא קולביות" לבושות בשלל צבעי הקשת .,או תקישי את שמי בגוגול ותקראי ....ואז תביני עד כמה ההשמצות של אפרתןש ולי אינן לעניין .אני מאוד צבעונית ומאוד נועזת בטעמי אך .אני כמעצבת לא יכולה להרשות שבנות, נשים, סבתאות כשלובשות בגדים פרי עיצובי יגרמו לאנשים מסביבם לצחוק עליהן ולגחך!!!!!!!!!!!!!!!!! וזה קורה כשאת רואה ברחוב בחורה שלובשת חולצה חצאית או מכנס בשתי מידות שקטנות עליה וכל מה שצריך להסתיר פורץ החוצה. או כשבחורה הולכת עם מכנסים נמוכות ושיפולי בטנה מחייכים לקהל הרחב. תקני אותי אם אני טועה שבוע מקסים לכולנו !!!!!!!!!!!!!!!

lee_1

New member
אני השמצתי?

איפה ראית השמצה? את לא אמרת את זה בעבר?? חזרה על דבריו של אדם זו לא השמצה, עם כל הכבוד!

orlu

New member
הצחקתן אותי בנות,,,כפי שאתן

מוצאות נושאים מגוונים להתווכח..כגון שמינה יפה או רק סקסית..או אולי ההיפך..וכיוצא באלה... כך גם אנשים נשים גברים כאחד נמשכים לסוסגים שונים של אנשים נשים גברים נא להפנים את הנושא הזה.... אחרת אנא נלך אם כולם יתאהבו באותו טיפוס,,באותו צבע,,באותו גוון אופי,,באותה רמת השכלה... העיקר להיות בטוחה במי שאתן..לא נורא לרצות להשמין לרצות לירזות אבל מעולם לא עבור מודל אחר..אלא בעבורכן....... הכל מבפנים ,,תמיד זה מצליחהכי טוב ומקרים עוצמה... בהצלחה

-דרך אגבבבבבבבבבבבבבבב

אם מישהי (שמנה או לא) תבחר ללכת עם בגדים צמודים, או כהגדרתך "בשתי מידות שקטנות עליה" זאת זכותה המלאה
גם אם זה לא נראה לך גברת מעצב(נ)ת... קפיש?

אילאיל3

New member
שמנה זה לא סקסי

כמו שרזה זה לא סקסי. את פולטת הצהרות חסרות כיסוי, המנותקות מהמציאות. יש לדון בכל עניין לגופו: ישנן נשים, שהפרופורציות שלהן טובות, "נכונות" ויפות ולכן הן סקסיות. הן עשויות להיות רזות או מלאות. בנוסף לשפת הגוף יש חשיבות רבה, כמו כן לתווי הפנים, לסגנון הלבוש וליכולת הוולרבלית. ישנן נשים רזות, הנעדרות חן, נשיות ואטרקטיביות. הן עלולות להיות מוזנחות ומרושלות. לעומתן ישנן נשים שמנות מאוד, הנעדרות נשיות, חן ואסטתיקה וגם הן עלולות להיות מוזנחות ומרושלות. אין חוקים ולכן אין לצאת בהרכזות לכאן ולכאן. לאשה שמנה, מטבע הדברים, קשה יותר להיות אטרקטיבית מאשה שאינה שמנה, אך לא בלתי אפשרי.

עקשנית25

New member
חס וחלילה אטי. ממה לא זה.

אני דווקא בעדך :) אני בעד שייצרו לאנשים מה שטוב להן. סקסיות זה באדם. בין אם רזה ובין אם שמן. לכן לא הסכמתי עם הנאמר. ולא הסכמתי שכל שמנה היא מסתפקת במה שיש ומאושרת שהיא שמנה. כל מעצב יש לו את הסטייל שלו ואני מסכימה במאת האחוזים שיש נשים שמתפוצצות וזה לטעמי לא יפה :) עוד יש בכוונתי להגיע ואולי לעצב לי משו :) שבוע טוב :)

למעלה