שממה ריגשית

תגיד... שוב...

בכותל שמת פתק: רגיש, אכפתי, נראה צעיר לגילו, מחפש את המכסה הנכון ????
אני מחכה לעוד פרטים - הבטחת
, רוצה גם אתה לשחרר לנו כמה סודות מחדרי ההלבשה של הגברים
??

תגיד ...

השגת את שרצית? תיבת המסרים שלך מלאה בפניות של נשים שהתלהבו מכמה שאתה רגיש? כי אם לא, אפשר לנסות להעביר את ההודעה לפרדס הראשי ואז אני בטוחה שהתיבה תהיה מפוצצת. שממה רגשית קשורה רק לזוגיות? אתה בטוח ? יש כ"כ הרבה פרמטרים שנמצאים במשוואה שהתוצאה שלה היא שממה... תעשה עם עצמך בדק בית, לדעתי לפחות השממה או איך שאתה קורא לה, הריקנות היא איך שאני הייתי קוראת לה, מגיעה מסיבות נוספות לאין/יש זוגיות, היא עזבה אותי/אני עזבתי אותה... עכשיו דמיין לעצמך כמה פטישים בראש - יש לי בעיה עם הוספת סמלים בדאמפון שלי !!!

יערית

New member
תגיד

השגת את שרצית? תיבת המסרים שלך מלאה בפניות של נשים שהתלהבו מכמה שאתה רגיש? כי אם לא, אפשר לנסות להעביר את ההודעה לפרדס הראשי ואז אני בטוחה שהתיבה תהיה מפוצצת. שממה רגשית קשורה רק לזוגיות? אתה בטוח ? יש כ"כ הרבה פרמטרים שנמצאים במשוואה שהתוצאה שלה היא שממה... תעשה עם עצמך בדק בית, לדעתי לפחות השממה או איך שאתה קורא לה, הריקנות היא איך שאני הייתי קוראת לה, מגיעה מסיבות נוספות לאין/יש זוגיות, היא עזבה אותי/אני עזבתי אותה... עכשיו דמיין לעצמך כמה פטישים בראש - יש לי בעיה עם הוספת סמלים בדאמפון שלי !!!

יערית

New member
תגידי

את לא צריכה להיות איתי עם הקפה במיקרה? :))) אני מתעתעת בפרדס ליד השוקת...

אייבורי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני רואה שיש פה דאגה לתיבת המסרים שלי אל תדאגי, הכינותי מראש תיבה רחבה וגדולה. אני בעד שנעביר אותה לפרדס הגדול, נבדוק את הקיבולת שלה. אבל בשושו בקטנה, את בטוחה שהפרשנות שלך למה שכתבתי היא הכוונה שלי ?

יערית

New member
ממממ

למען האמת לא קראתי את מה שהדבקתי, המוח שלי במיקרה הזה סגור, את דעתי הבעתי קודם. מה תעשה לי? תתבע אותי?

אייבורי

New member
צקצקצקצקצקצק

טוב נו, אני באמת חייב לנקות פה את הזוהמה שהטורנדו השאירה. מבטיח לספר על הפריחה הריגשית (גם בחזה יש נקודות אדומות)

באף מקום אין שממה...

אפילו לא במדבר... גם שם יש יצורים שמצליחים לחיות. שממה היא כמו אלכסון - רק אסון. אגב החושך - אין שם ממש שלווה... רק נדודי שינה.

למעלה