שממה ריגשית

Prince315

New member
"הכינורות המתוקים

לא מנגנים לי, לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר, אין שום פטנטים, העולם נהיה כבר גימיק, אז בואי ונחזור לאינטימיות בחדר". עת לאינטימיות ועת לשממה...

אייבורי

New member
אני

בתוך הבית נמצא בתוך החדר האינטימי שלי האינטימי שלי שלי החדר אבל כנראה את צודקת, עת לאינטימיות ועת לשממה.

אייבורי

New member
אני אוהב

את בואי נאכל דבורה למרות שלפעמים בימנו, אני תוהה על מה המהומה סביב החיפושיות. המוזיקה די פשוטה, לא מורכבת והמילים על גבול הנאיביות

ismeralda100

New member
לגמרי! מסכימה, ויכול להיות שפעם, כשהכל

היה פשוט יותר, היה פחות מהכל באופן כללי ובשביל שיקשיבו לך/יקראו אותך/יראו אותך לא צריך היה לעורר שום סנסציה וליצור שום פרובוקציה - אז הפשוט היה המדהים. אולי, לא הייתי שם בשביל לראות מקרוב

o r n i t

New member
../images/Emo2.gif מי אכל את אייבורי ולמה?!

טוב הייתי רוצה לחבק ולתת עצות ולהגיד שזה יפה ומרגש, א-ב-ל למדתי פה מאיזה
משהו, זה הזמן לנער אותך!!! די!!!!!! מספיק!!!!! היא הלכה תפנים, תתגבר, הלכה כן הלכה- ביג דיל גם כן, כאילו כמה אפשר להתאבל? אין מחר, אין אחרות?אין לך אוסף פורנו במחשב? תתגבר! מגבר הפכת לי למרשמלו (וזה משמין ודביק! אז אני לא רוצה לגעת!), קדימה אפ אפ על הרגליים צא מה"לאכול דבורה" וקדימה תדליק את האור חשוך לך מידי וזה מתחיל להלחיץ אותי. אני לא רוצה לדעת מה עוד עלול לצאת ממך עם הדאוון הזה... למדת את הלקח מאצ'ו? יפה! צא לעולם ותראה לבאה בתור איך אתה יודע להיות חמוד ורגיש (איכס!) לפעמים, וציני ומצחיק ואיש שיחה מעניין (ת'תחת)וכמו שאני מכירה אותך תוך כמה שניות נושא
יעלה, ואתה תתרומם יחד איתו. אז די להדאיג אותי, לא יפה ככה, גם ככה החופש המעיק הזה, והילדים והצ'עמם לי שלהם, והחום... נו אתה יודע... יש שלווה גם במקומות אחרים לא רק בחושך

וואי וואי

נכנסת בו חבל"ז...אני מניחה שאתם מכירים כך שאת מרשה לעצמך, אבל בכ"ז למה ככה? כולה מחפש טוסיק ראוי לצביטה. מניחה שיש כאן כמה כאלה, תני לו. יעבור. לפעמים זה כיף גדול להתפלש בצער. קוראים לזה בסוף קתרזיס.

o r n i t

New member
מה פתאום שאני יתן לו לכייף?

את נורמלית? אין מצב שיסבול כמו שאנחנו סובלים! לגבי הצביטה בטוסיק הוא בהחלט ראוי, הלוואי שמרוב ציניות יקבל את התחת הכי גדול שיש.

אייבורי

New member
רעיון מעולה

אם את כבר מצליחה לנער אותי אז יש לי קצת אבק בפינות, שנים אני מנסה לנער אותו ולא מצליח.

תיזהר - שממה ממכרת

מסוג המקומות שאפשר להתרגל אליהם בקלות ואז, כשרוצים לצאת משם, מגלים ששכחנו את כיוון היציאה. נהיית פולניה שאתה יושב לך לבד בחושך?

אייבורי

New member
../images/Emo194.gif

תמיד הייתי הכי הכי פולניה. אני גם תמיד זוכר שמבדידות האנשים הופכים קשים.

ye44

New member
באמת סיפור עצוב, אני רוצה להרביץ לעצמי

"כל עוד בלבב פנימה, הנפש של אייבורי נשברה עוד לא אבדה תקוותך, תטוס כבר לJDATE תמצא לך
וירושליייייייייייייייייייייייייייייייים
" מה קורה לך ? לא סיימת עם תקופת האבל ? הארץ מפוצצת
אז צא כבר מה
יום השואה זה במאי
מה קרה ? היא אמרה לך "הלא אמרת אלי: "נשתוק מעט ביחד". אז תשתוק
מרוב שחפרת על XBOX
היא ברחה ואולי עדיף שכך, מה אתה צריך דומינות בזוגיות, לרוב הן מתעללות נפשית
לגבי הג'וק בטלנובלה שלך קח RAD פססססס אחד ותוכל ללכת בבית גם ערום וגם יחף תסתכל על הצד הטוב של הפרידה הפכת להיות משורר סופר או סתם אחד שמתעסק בהעתק הדבק

אייבורי

New member
תגיד YE

מה אתה כוסית ? מזה כל האייקונים הללו, אני לא מצליח להבין מילה ממך. אני רק מקווה שאתה לא חותם עם ליפסטיק אדום ומתיז קצת בושם על המסך.

ye44

New member
אייבור חשבתי שאתה חכם

אתה לא שם לב שעשו לך כיפה אדומה

אייבורי

New member
מצחיקול, אני הכי אהבל בשכונה

מזה כיפה אדומה? [ולמה אתה תוקע אייקונים בכל חצי משפט?]

תגיד ...

השגת את שרצית? תיבת המסרים שלך מלאה בפניות של נשים שהתלהבו מכמה שאתה רגיש? כי אם לא, אפשר לנסות להעביר את ההודעה לפרדס הראשי ואז אני בטוחה שהתיבה תהיה מפוצצת. שממה רגשית קשורה רק לזוגיות? אתה בטוח ? יש כ"כ הרבה פרמטרים שנמצאים במשוואה שהתוצאה שלה היא שממה... תעשה עם עצמך בדק בית, לדעתי לפחות השממה או איך שאתה קורא לה, הריקנות היא איך שאני הייתי קוראת לה, מגיעה מסיבות נוספות לאין/יש זוגיות, היא עזבה אותי/אני עזבתי אותה... עכשיו דמיין לעצמך כמה פטישים בראש - יש לי בעיה עם הוספת סמלים בדאמפון שלי !!!

o r n i t

New member
רגע פולניה

אל תשכח לשחק את ה- קשה להשגה! נו מה עכשיו ללמד אותך הכל מחדש?! אוף!

למעלה