שממה ריגשית

אייבורי

New member
שממה ריגשית

אני נושא עימי את צער השתיקה, את נוף האלם ששרפנו אז מפחד, הלא אמרת אלי: "העיר כל כך ריקה" הלא אמרת אלי: "נשתוק מעט ביחד". לפעמים אני רק רוצה לשתוק יחד, להשתיק את המחשבות שמתגלגלות בראש להניח ראש על ירך חשופה ולהרגיש את אצבעותיה ברקותי. אני שונא שממה ריגשית אולי זה האחרי הכל מה שצריך שהרי ההדדיות נועדה להגן על הישבן, נועדה לתת כוח לעמוד מול הרוח שהרי אנחנו ערום ועריה ואין דבר מפחיד, מעצבן ומרעיד מאשר לעמוד ערום ועריה מול ג'וק המתרוצץ לו בבית. אולי כדאי באמת להתקין נברשת חכמה במקרים של הרגשת חשיפת יתר, לכבות את האור. ככה לפחות בחושך יש שלווה.

שמת לב

שההבדל בין שממה ריגשית ל- שמחה ריגשית היא רק אות אחת? הבדל מאוד קטן שעושה את כל העניין :)) <יפה כתבת
>

אייבורי

New member
הצלחת לחייך אותי נורא

האמת לא שמתי לב. כלומר הבנתי שאני שונא להיות בקשרים ולהרגיש בשממה. אבל אני אזכור מהיום שבהיפוך קל, זה הופך להיות שמחה גדולה.

יערית

New member
ואולי

בשנה הבאה נשב על המרפסת ונראה ציפורים נודדות... תן מקום גם לשממה הריגשית, בדקתי את זה לפני תקופה מה ולא יכולתי לסבול את עצמי לא מאוהבת, לא אוהבת, לא דואגת, לא מכינה עבור ובשביל, לא לצד מישהו... וזה מרוקן הכל וזה שואב ממך כ"כ הרבה מחשבות עד ש... אתה עושה let it go.... ופתאום קורה הדבר שלא חשבת שיקרה :))

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אין לי בעיה עם עצמי או להיות לבד [יש החולקים על דעתי בנושא] אלא בעיקר להיות עם ולהרגיש בלי. אבל בואי נאכל דבורה let it be

יערית

New member
מה שאתה מצביע

זו בעיה שצריכים לעקור אותה מהשורש איך שהיא מתפתחת! ולפעמים ביננו, השממה הזו היא בתוכינו ולא קשורה לסביבה, ותחשוב על זה לעומק< גלגל הצלה שנורקל ובלון חמצן>

יערית

New member
בטח שאפשר

אלוהים-אלוהים-1-800 זה הקו שיעזור לך בכל מצב שבו אתה שפוף ומלא בתהיות/מחשבות/שיממון :)) <אני רוצה בריאות עד סוף ימיי>

Prince315

New member
לפעמים זה יכול

להיות "נוח"... בדרך הזו, לא משנה מה יביא איתו היום, אתה תמשיך לשבת עם הרגליים למעלה. אבל זה זמני, שיממון בזוגיות מביא איתו תסכול ומשם הדרך מאוד קצרה לסיומם. "תקשורת תקינה" שזה שילוב של הרבה דברים יחד, היא החשובה ולא אם הוא בלונדיני עם עיניים כחולות, שזוף, גובה 190, שרירים מתונים בזרועות הידיים, חזה מתוח ורגליים חזקות..... <לא, אני לא מפנטזת:> בסופו של יום, אחרי הזיונים, האוכל הטוב והפלירטוטים, הכי כייף זה לשבת עם בן זוג לצידך בסלון כאשר הטלויזיה בכלל כבויה ולהרגיש איך אתה מתמלא משיחה אינטליגנטית ומפרה. נטולת אגו, חשופה ועירומה בכל תאורה שתהיה נוחה באותו רגע.

אייבורי

New member
סעמקקקק

בדיוק חשבתי עלי מפטפט אותה למוות ובסוף מתסכול היא מוצצת לי בכדי שאשתוק קצת הכי טוב בלונדיניות אבל, מזה בלונדינית שצבעה לשחור? בינה מלאכותית נ.ב. הזדמנות אחרונה לכל הכותבים, מה לכתוב עבורכם בכותל.

Prince315

New member
../images/Emo6.gif

זהו... הייתי חייבת לבדוק היכן אייבורי האמיתי...
כנראה שזו הסיבה שיש רק אייקון של בלונדינית... נראה לי קצת התבלבלת, אם אתה מפטפט אותה למוות
, על מנת שאתה תשתוק, אתה הוא זה שצריך להדרים! גם מבלי להתכוון, אתה משתיק את הבחורה. קדימה!

יערית

New member
איך אפשר

לשתוק בזמן ההדרמה? גם אם הוא משתיק אותה עדיין יש אויר להוצאה

Prince315

New member
רגע! רגע!

בואי נהיה סגורים על עצמנו, או קיי? את מי אנחנו מנסים להשתיק? את הבחור! שמפטפט אותה למוות.. אז למי צריך למצוא תעסוקה? לבחור! אחרת ימשיך לפטפט אותה... אז למי עדיין יש אויר להוצאה? לא הבנתי... ואותי לימדו: "אין משיחין בשעת הסעודה" . "תאכלו תחת"... <שיממון בשלבי האצה>

יערית

New member
אין לי בעיה עם כל מה שכתבת

רק יודעת שאני בלתי ניתנת להשתקה! עיזבי משחקי מילים, אם ישנה תעסוקה טובה, השמיים שומעים את זעקתך

לפעמים צריך ואקום קל

כדי שייכנס אליו משהו חדש ואחר. זה בהנחה שאתה מדבר על שממה לבד. שממה ביחד זה עסק אחר, כמו שאומרת אודטה. אם בתוך זוגיות רוצים להשתיק את המחשבות, ומתרוצץ שם איזה ג'וק שדורש תשומת לב, אז יוסטון, יש לנו בעיה... וחוץ מזה לא צריך הודעות בפורום בשביל

אייבורי

New member
../images/Emo13.gif

אני באמת מעדיף את ה
שלי במציאות [אם זה כולל גם צביטה בישבן אז בכלל טוב] דווקא שממה אישית לפעמים עושה לי טוב, היא מערערת אותי לחפש עניין במקומות שונים וחדשים, לרוב העבודה מרוויחה מזה. שממה ביחד, פה באמת יש לנו יוסטון

ismeralda100

New member
אין לי הרבה לתרום אבל ../images/Emo24.gif

זה אני יכולה.... יכול להיות שכמו דברים אחרים בחיים אולי תקופות וכו'? ....

למעלה