שמלת כלה

hilla251

New member
שמלת כלה

היי ... אני לא יודעת אם זה קשור לכאן כ"כ אבל אנימקווה שמישהי תוכל לעזור לי אני מתחתנת אומנם זה עוד כמה חודשים טובים אבל אני דיי חוששת מלהתחיל לחפש שמלת כלה בגלל שאני שמנה כל יום שעובר אני תוהה אם יש שימלת כלה לנשים שמנות ואיך זה יראה עלי אז ..בבקשה אם מישהי תוכל לעזור לי ולהגיד לי אם יש מקומות מיוחדים לזה או שכל מעצב יעשה לי שמלה בהתאם לגוף שלי תודה

גם אני מתחתנת בקרוב מאוד

היו כאן שירשורים לאחרונה...תעשי חיפוש ותראי גם תמונות וגם כתובות.
והמון
.

DREAM111

New member
המון ../images/Emo49.gif וכן בטח שיש

חברתי היא אישה מלאה וגם היא מתחתנת ועשינו סיבוב אומנם לא ממש בסלונים אבל כבר בסלון הראשון שהיינו התקבלנו בסבר פנים מדהים וכבר הציעו רעיונות וטיפים שיחמיאו למידתה. אני כרגע לא גולשת מהמחשב שלי אבל שאהייה בבית בשמחה אתן לך קישורים להודעות של הבנות עם התמונות שמקסימה המליצה עליהן.
ורק בשמחות.

hilla251

New member
אשמח לקבל קישורים

היי קודם כל תודה ושנית אני אשמח לקבל קישורים בעיניין

love410

New member
יש מעצב בבתים

הרחוב בלפור קוראים לו שלומי בזמנו הוא עיצב לי לפני כשנתיים וחצי ולקח 2500 ש"ח והיתה לי שמלה יפיפיה וגם אני שמנה וגדולה אז כדאי.

hilla251

New member
יש לך מספר של המקום

היי תודה... אבל את יכולה אולי להגיד לי איפה שם בערך כי עד כמה שידוע לי יש עוד שלומי אחד אבל הוא מעצב רק למי שהיא רזה .. הוא דיי העליב אפילו קצת מלאות וזה רק חסר לי ... אז אודה לך אם תוכלי לעזור לי שוב תודה

love410

New member
כנסי מרחוב רוטשילד

ושמאלה בבלפור החנות נמצאת בצד ימין חנות קטנה כזאת את תראי אותה איש חמוד ומקסים ומסרי לו ד"ש ממני אני הייתי שוקלת 110 קילו אז בזמנו והוא תפר ועיצב לי שמלנ מהמהמת באמת והיה מאוד נחמד אלי בהצלחה.

nemesis27

New member
גם אני מתחתנת ../images/Emo13.gif

וגם אני שמנה...
כמעט בכל סלון כלות ישנן גם מידות גדולות ומלבד זאת תמיד ניתן לפנות גם לתופרת..... הטריק הוא למצוא את הגזרה המתאימה לך.....

nemesis27

New member
לא הצלחתי אבל לא משנה...

תיכנסי לפורום חתונות ותראי שיש ממש הרבה דוגמאות לכלות שמנמנות שהיו יפיפיות....

hilla251

New member
לא נורא

היי אני אנסה להכינ ולראות אבל זה באתר פה או של מתחתנים ?

nemesis27

New member
הילה זה פה... במתחתנים הפורום לא

אמין.... וחוץ מזה שלחתי לך מסר.... למה את לא מתקשרת...? נוכל לשוחח בע"פ...

nemesis27

New member
הי מותק....

כשנכנסת לפורומים של תפוז.... פתחת בעצם מעין כרטיסיה.... בעקבות זאת ישנה אפשרות להעביר הודעות אישיות דרך אמצעי שנקרא מסר... אם תסתכלי בצד שמאל למעלה של המסך בו מופיע לך הפורום.... תוכלי לראות כמה מסרים חדשים יש לך.... ולחיצה עליהם תוביל למסרים.... בכל מקרה.... חלק מהפרטים שבמסר... אני יכולה לחשוף פה נראה לי.... ואם את ההילה שאני חושבת אז את תביני.... סניף בית הראל/תיכון תל אביב.... ירד האסימון לגבי מי אני?

אין לך מה לדאוג../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני התחתנתי שמנה והמעצבת הראשונה שנכנסתי אליה ישר עיצבה לי לפי איך שרציתי ודימיינתי כל חיי...כל מעצב יוכל להתאים לך שמלה. אני עשיתי אצל איילה מרסר מ"איב" בדיזנגוף ת"א. שיהיה לך המון מזל-טוב ואל תלחיצי את עצמך בגלל זה...עוד יהיו לך מספיק סיבות להיות לחוצה

hilla251

New member
תודה

היי תודה רבה ונכון זה דיי מלחיץ אותי כל העיניין, ממש מזל שיש את האתר הזה ויש עם מי לדבר ולהתייעץ ... כי חברות שלי כולן רזות ולא ממש מבינות בדברים האלה אז תודה רבה יום טוב

אושונית

New member
בתור בוגרת פורום חתונות

חסל דאגה! יש המון מקומות שתופרים לשמנות אני תפרתי ב"אהבה" בדיזינגוף רוב המעצבים יעזרו לך ללא בעיה כדאי לך לבקר בפורום חתונות תפוז דובר רבותתתתתתתתתתתת בסוגיה הזו הועלו שמלות מלכלות מלאות+ והשרשורים מקסימים.

למעלה