שמלת הקולורס..

Run And Hide

New member
שמלת הקולורס..

היי,קניתי שלשום את שמלת הקולורס...
האמת מדדתי אותה בחנות במהירות כזה וישר לקחתי,ובבית מדדתי צילמתי ובחנתי וממש לא אהבתי את איך שזה נראה עליי :\
חשבתי שזה יחמיא לי,כי זה מדגיש מותן שזה החלק הכי צר שלי וגם מסתיר את הבטן. אבל הבעיה זה שאצלי זה כנראה גם מאוד מרחיב את האגן ומסתיר את הרגליים שזה האיזורים שאני פחות או יותר מרגישה שהם הכי נורמליים יחסית אצלי.
בקיצור אני רוצה להחליף. אני יודעת שעד 14 יום מיום הרכישה אפשר להחליף
השאלה שלי האם אני יכולה להחליף את זה בסניף אחר מהסניף שקניתי ממנו? או שזה לא אפשרי??

תודה רבה מראש!

Fun Fair

New member
החלפה- אין בעיה בכל סניף של הרשת

(במובן- בצירוף חשבונית)

גם אני מדדתי ולא אהבתי.

למרות שאני רואה גם בפורום שזה מחמיא להרבה מבני גוף ולא רק למבנה של גל גדות.. אבל עדיין,על עצמי ממש לא אהבתי.

Aussie Girl

New member
האם לקחת את השמלה בעוד צבע?

שמלת הקולורס הגיע אלי אתמול. תודה לתמר שהזמינה אותה לסניף שאמא תוכל לאסוף אותה ותודה ל - innocence ו - pixie lul שעזרו לי בביחרת המידה מרחוק.

אני מאוד אוהבת את השמלה והייתי בטוחה שהיא יושבת עלי מצויין. העניין הוא שצילמתי ואני ממש לא אוהבת איך שהיא יושבת עלי בתמונות
נראה כאילו שהיא מאוד מרחיבה לי את האגן ומעלימה מותן. אני לא בטוחה אם זה סתם לא יוצא טוב בגלל הפוזה (כי אני חייבת להחזיק טלפון ביד) או שהיא באמת לא כזה מוצלחת כמו שנראה לי. דרך אגב היא באדום רק שהצבע לא עבר בתמונה בכלל.

אני לא הולכת להחזיר אותה אבל העניין הוא שרציתי לקחת אותה בעוד צבע (פרחונית כהה) אם היא עדיין זמינה בכלל אבל לא בטוחה אם לטרוח אם היא לא יושבת עלי כזה טוב.
מה דעתכן?

דלעת

New member
לא מתכוונת לבאס

אבל לא נפלתי.

יש כל כך הרבה דברים אחרים שאת נראית בהם כ"כ טוב, למה בכוח?

Aussie Girl

New member
לא מבאסת

תודה רבה על הדיעה הכנה. רק חיזקת את מה שחשבתי.
אני מאוד אוהבת את הבד והיא באה בצבעים מאוד מוצלחים שזה יחסית נדיר מבחינתי אבל צודקת, אם היא לא יושבת מצויין אין מה לקנות עוד אחת.
החלטתי לוותר על עוד אחת ואנסה להוציא מזו את המיטב. היא נראית מצויין עם בלייזר שמאזן את אזור האגן ללוק משרדי אז אולי עוד תשמש אותי רבות

nowonder

New member
אני אגיד לך מה העניין עם השימלה הזו

וזה נכון אקרוס דה בורד (כלומר, בכל התמונות שראיתי כאן) השימלה הזו קצרה מידי. גם על גל גדות היא קצרה מידי. הגיזרה אחלה (במיוחד באיזור הכתפיים), והבדים נראים יחסית טובים, וגם התפירה טובה. אבל פשוט החלק של החצאית קצר מידי בשביל הגיזרה של השימלה הזו.

אני חושבת שעלייך ראיתי דברים יפים יותר ומחמיאים יותר.
מצד שני, הצבע האדום הזה עלייך - פיצוץ.

Aussie Girl

New member
תודה! החלטתי לא לקחת עוד אחת

זו בטוח נשארת כי זה סתם סיפור לשלוח לארץ וגם אני מתה על הצבע שלה אבל החלטתי לא לקנות עוד אחת. הבד אכן נעים והיא באה בצבעים נהדרים אבל היא לא מושלמת מספיק בשביל לקנות עוד אחת. תודה על חוות הדעת. עזר לי להחליט.

האמת שתיארתי לעצמי שהיא יותר ארוכה ואכן הופתעתי מהאורך שלה במציאות.

גם בעיני היא קצרה מידי ( עבורי לפחות)

וגם הגב שלה חשוף יחסית ולכן השילוב של קוצר+ גב חשוף גרם לי לא לרכוש כזו
מצד שני לצעירות זה מקסים אבל אני מסכימה שעלייך ספציפית כבר ראיתי דברים הרבה יותר מחמיאים מהשמלה הזו

Aussie Girl

New member
חשבתי על זה

ואני יכולה להצר אותה לבד בבית אבל אני לא רוצה למהר עם זה. נראה למה היא תשמש אותי. אני כרגע בחיפושי עבודה ואם אמצא עבודה היא מצויינת למשרד כמו שהיא. אם אחליט לשים אותה בתור שמלה יומיומית לקיץ אז כנראה והוריד לה קצת מהפעמון.

אני חייבת לשאול אותך למקור הכינוי שלך. זה תמיד גורם לי לחשוב על שוקולד Freddo של קדברי. עושה לי געגועים לשוקולד אוסטרלי טוב.

Kettercat

New member
אני דווקא חושבת שהיא מהממת עלייך!

ולמרות שיש לי אותה כבר בשני צבעים... את עושה לי חשק לקנות גם את האדומה

אוגלה

New member
אני גם הלכתי להחליף פעם מכנסיים בסניף אחר

אפילו גזרתי את הטיקט, ובאתי ואמרתי שאני לא סגורה על המידה, והאם אני יכולה למדוד ולהחליט ולא עשו לי בעיות

למעלה