שמלות וחצאיות בארון

• פותח הנושא Mics
  • פורסם בתאריך

Mics

New member
שמלות וחצאיות בארון

היי, רציתי לשאול איך אתן מעדיפות לשים שמלות וחצאיות בארון. לגבי החצאיות - כשהיו מקופלות בארון אז התקמטו, ולכן פיניתי מדף והנחתי אותן זו על גבי זו ללא קיפול אז נראה לי שזה פתרון נחמד, למרות שתופס מדף שלם. לגבי השמלות - כרגע חלק מקופלות וחלק תלויות, אבל הבעיה היא שהמקופלות מתקמטות ולגבי התלויות אני חוששת שהקולבים ישאירו את חותמם בחלק של הכתפיים בצורת בליטות. אשמח לשמוע רעיונות, תודה :)

Fun Fair

New member
חצאיות- תולה בארון עם קולבים של

מכנסיים (עם קליפסים). לגבי שמלות- לא הבנתי את כוונתך.. יש לי קולבים מפלאסטיק עבה יחסית (מגיעים בצבעים זוהרים) שלא משאירים שום סימנים...

Mics

New member
...

הקולבים עם הקליפסים לא משאירים סימנים? אני לא אוהבת שיש סימנים על הבגדים (בגלל זה אני תולה כביסה בלי אטבים חח). לגבי השמלות, התכוונתי שאם אני מקפלת אותן (כמו חולצות) ושמה בארון, אז כשאני רוצה ללבוש אחת מהן היא מקומטת ואני לא הטיפוס המגהץ :) בגלל זה אני מעדיפה לתלות, אבל יש לי קולבים רגילים (כמו השחורים בחנויות) ואני חוששת שתלייה ממושכת משאירה בליטות במיקום של הקצוות של הקולב. יש לי כמה קולבים יחסית עבים אבל היה נראה לי שגם הם משאירים סימנים. אני אחפש קולבים יותר עבים. ראיתי פעם קולבים מרופדים שנראה לי שיתאימו אבל הם היו יחסית יקרים (ואני צריכה הרבה!) אז ויתרתי. תודה

Fun Fair

New member
לא. למה שישאירו?

יש להם מין גומי/ספוג בחלק הפנימי. מעבר לזה, אני תופסת את הפגד מיד מתחת לתפר, ככה שאין שום סימן. נראה לי שזה די שונה מאטבי כביסה (גם אני, אגב תולה בלי אטבים) מכיוון שאטבים נועדו "לתפו" את הבגד באמצעות לחץ מספיק חזק שיעמוד ברוחות וכיוב' על נקודה אחת קטנה ואילו הק7ולבים עם הקליפסים מרופדים מבפנים ומפעילים פחות לחץ. לגבי שמלות- כמו שאמרתי, כל השמלות שלי תלויות על קולבים. הקולבים הם לא השחורים הפשוטים יותר מהחנויות אלא עשויים מפלסטיק קשיח ועבה, עם קצוות מעוגלים (אני לא מצליחה למצוא תמונה נורמלית בגוגל
). מוכרים אותם בד"כ בשווקים, בסופים ובאיקאה בחבילות של 5. עכשיו, אני לא פנאטית ובודקת בהיסטריה כל בגד 7 פעמים, אבל לא נראה לי שהם משאירים סימנים (פשוט- כי הם עגולים לגמרי, בלי קשר לעובי שלהם)

אני תולה הכל

חצאיות ושמלות שאני קונה פה (בבריטניה) מגיעות תמיד עם לולאות בשני הצדדים שמחילים על הקולב וזה עוזר לשמור על השמלה במום בלי להחליק מהקולב וגם מונע קימוטים. חצאיות קצרות שבמקרה מגיעות בלי הלולאות האלו אני מניחה במגירה בשידה בלי קיפולים בכלל. תבדקי אם יש בחצאיות/שמלות שלך לולאות. כדאי להשתמש בהן.

Mics

New member
לחלקן יש לולאות סאטן דקות לתלייה

אבל אני בדר"כ לא תולה עם הלולאות כי נראה לי שזה יוצר משיכה של הבגד כלפי מעלה בנקודות החיבור של הלולאות, לא?

צריך קולבים שמתאימים לזה...

כאלו שיש להם שני גבהים של ווים. אחד ללולאות ואחד לכתפיות. בקיצור זה תלוי בשמלה ובמבנה שלה. אני מאד היסטרית על הדברים האלו (כמוך כנראה
) אבל מצליחה לשמור.

Mics

New member
אחותי להיסטריה ../images/Emo6.gif

כן, פעם הייתי תולה על הווים היותר קטנים שבקולב אבל היה לי קשה לישון בלילה בידיעה שהשמלות שלי תלויות ככה חח לפעמים אני מקפלת את השמלה לחצי ומניחה על הפס הרחב של הקולב (בסיס המשולש), במידה ואין שם איזה צ'ופצ'יק שבולט מהפלסטיק. שאלו יהיו הצרות שלנו :)

אכן ../images/Emo6.gif

ההאמת האי שכשעברתי לגור בבריטניה זה החמיר
פה שולחים הרבה דברים לניקוי יבש ומגהצים יותר מבישראל...

למעלה