שמלה

shani1212

New member
שמלה

הי ,אני מחפשת שמלה עדינה ולא נפוכה ,שנשפכת על הגוף,המליצו לי על דוד חצבני וגלית קורנר ,מישהי אולי יש המלצות?

שווה לבדוק:

גם את ואדים מרגולין, לימור רוזן. תסתכלי באתרים שלהם על קולקציות ותראי אם יש משהו שאת אוהבת.

coffeetoffy

New member
אוי ואדים

בנות העלו פה יצירות אמנות שלו, דברים ממש יפים!

Bobbachka

New member
סיגנוריה

בעיני יש להן שמלות מקסימות. השמלה שלי הייתה באיכות מאוד דבוהה מבחינת בד ותפירה.
לדעתי המחירים בסיגנוריה קצת יותר נמוכים מהמעצבים שציינת.

apple sauce

New member
רינה בהיר

הייתי במגוון מקומות, ואני יכולה לומר שהיו מקומות שראיתי שמלות שיותר קלעו לטעמי אבל זה היה הדבר היחיד שהיה טוב באותו המקום. לאט לאט התגבשה במוחי שמלה, אבל לא מצאתי משהו שיכלתי להגיד עליו "זה". רינה הייתה הראשונה כך שלא ממש ידעתי מה טוב בשבילי.
אז למה חזרתי, בעיקר בגלל המעצבת שלה- נירה (מומלץ בחום לקבוע פגישה איתה) שהייתה מאד קשובה וסופר מקצועית - ידעתי שהיא לא מקובעת לשמלות הקיימות ותמיד שמחה לשמוע עוד רעיונות וגם לחוות דעה כנה. לפני שהתחלנו ממש ישבנו על כוס קפה ודברנו מה אני רוצה/מה מתאים. אכשהו אהבתי את האווירה (פחות דיזינגופית ) של הסטודיו והרגשתי שעושים שם קודם שמלות ולא כסף. המעצבת נוכחת בכל מדידה שאת רוצה, את יכולה לבקש שתהיה בכל המדידות (6 במספר). אני יכולה לומר שמכל ההכנות לחתונה המדידות זה החלק שאני הכי הכי נהנית ממנו, והכי מחכה לו, ובפעם האחרונה ממש יצאתי על ענן.
חוץ מזה שזה הזמן איכות הכי טוב בעולם עם אמא

lironet11

New member
מצטרפת להמלצה

את רינה פגשתי ממש בסוף של הסגירה
אבל נירה הייתה פשוט מ-ק-ס-י-מ-ה ומקצועית נורא - יודעת מה להתאים, מסבירה למה דברים יושבים טוב ולמה אחרים לא - מה כדאי מה יחמיא .. קודם כל מקשיבה למה אני רוצה ( באתי עם מס' דגמים שרציתי - בסוף יצא שהדגם שהכי התאים לי הוא מה שחשבתי עליו לפני שהגעתי)
האווירה במקום מקסימה ... אין תחושת לחץ הכל רגוע ובכיף.. הגעתי עם אמא דודה ואחותי (שיכולה להיות קצת צינית לפעמים :) ) וכשנכנסנו והדבר הראשון שאחותי אמרה זה - איזה אווירה כיפית יש פה... הבנתי שאני במקום הנכון :)
קבעתי אצל רינה ראשונה (תכננתי ללכת לעוד 2 מקומות אחריה- ארז עובדיה וואדים מרגולין) ופשוט ביטלתי אותם וסגרתי אצלה באותו יום
(את השמלה הראשונה שמדדתי - כמובן שמדדתי עוד אחריה אבל הכל החוויר לעומתה)

arapax

New member
ארז מדהים

מצטרפת להמלצה, ואף כתבתי עליו באריכות בקרדיטים שלי.

HadarGulash

New member
הלנה קולן או גלי קרטן

את השמלה שלי השכרתי אצל הלנה, אבל מדדתי שמלות גם אצל גלי קרטן, ושתיהן זה בדיוק הסגנון הזה.. ושתיהן מקסימות

josie1986

New member
ואדים מרגולין

מעבר לשמלות המהממות, מדובר באדם מקסים ופרפקציוניסט שכיף לבוא אליו למדידות.
הוא קולט ישר מה יתאים לך, אבל ייתן לך לנסות גם דברים אחרים (ובסוף הוא צודק).

ממליצה בחום.

אילנילי

New member
אתמול סגרתי אצל

ואדים מרגולין :)
הוא הראשון שהלכתי אליו ומדדתי איזה עשר שמלות עד שמשהו התאים לי.. הוא ישר קלט שיש "בעיה" משום שאני צרה מאוד למעלה ובאגן קצת יותר רחבה.. אז אני צריכה משהו שלא נדבק ולא צמוד ובגזרת A. הוא ישר הבין שבגלל שאני נמוכה אסור "לחתוך" את בשמלה מבחינת חלקים במותן ואז השמלה האחרונה והיחידה מסוגה התאימה לי.
אמא שלי ישר ממש התלהבה ואני לא הייתי בטוחה כי זו חתונת צהריים ורציתי שמלה "לא כלתית בהגדרה" ולא הייתי שלמה מאה אחוז.
מאוד התרשמתי ממנו והיה לי מאוד נוח. הוא גם היה איתי יותר מהזמן שהוא מקציב לפגישה ראשונה.
הלכתי לדניאל גולדנברג וחשכו עיני. הרגשתי בשוק שיש כמה כלות עם מלווים ומלוות שם וכולם מחכים ומסתכלים, אין פרטיות, המודדת רואה אותי ערומה, נוגעת בי כדי לסדר אותי ( נכון שזו עבודתה אבל ואדים הצליח בלי זה .. :) ) והכי חשוב האיכות של הבד והתפירה - כמו תחפושת מסין... הם נתנו לי למדוד דברים שהם לא אני וגם כשהגענו לסגנון שדי דומה עדיין זה היה טו מאצ'.
המחירים היו פי 3 לתפירה אישית לפי מידות וגם להתאמה למידות שלי אבל רק תיקונים עלה הרבה מאוד - 9000... חזרתי לואדים עם רעיון לטוויסט ולבדוק מה הוא אומר ומציע. חזרתי וחיכיתי שיסיים את היום שלו ובסוף היום קיבל אותי עוד כמעט שעה לחשוב על משהו שיוסיף לי טוויסט לשמלה, שלא תהיה "כלתית" ממש כי זו חתונת צהריים וזרם עם הראש שלי וכך הגענו לשינויים קטנים שגרמו לי להרגיש שלמה ושעשיתי בחירה מצוינת.
השמלה מחמיאה לגוף שלי, שזה חשוב מאוד כי לפעמים אתה רוצה משהו אבל יש אילוצים ואם זה לא מחמיא לך אז זה לא משנה כמה השמלה יפה - עלייך היא לא יפה אז אין טעם.
ואדים מקסים, פרפקציוניסט, מזמין ל 6 מדידות , תופר לי במיוחד על הגוף שלי לפי מידותיי ובמחיר הרבה הרבה יותר נוח ומשתלם.
יש לו שמלות מהממות ותפירה איכותית ומרגישים שהבד ברמה גבוהה. זה לא התחפושות שמדדתי במקום האחר.
אני מאוד ממליצה על ואדים, למרות שאני בתחילת הדרך :)

אילנילי

New member
ממש טוב ביחס לתמורה

התפירה והבדים איכותיים,
המחיר מאוד סביר וממש לא כמו כל המעצבים התל אביביים.
באתר שלו רשום מבצע חורף - תראי שם, כמובן תלוי אם זה קולקצייה חדשה או ישנה יותר

Lia78

New member
כמה המלצות

למקומות שאני ראיתי ואהבתי
ליליום - 2 מעצבות מקסימות, עם שמלות מקסימות לא פחות. גם המחירים נוחים (עד 5500 ש"ח)
סיגנוריה - בדיוק מישהי העלתה קרדיטים עם שמלה מהן. גם המעצבות נחמדות וגם השמלות מאד יפות. גם אצלן המחירים שפויים.
בירנצוויג - שמלות יפות, המחירים מתחילים ב6000 ש"ח (בביקורות שראיתי במחירים היו הרבה פחות, אבל אלו המחירים נכון לכרגע)
פישנדג - הרבה שמלות נשפכות ויפות. לדעתי הן יהיו יפות בעיקר על כלות רזות וחטובות.

פלינה - של עדי פלי - מעצבת מקסימה עם סטודיו בבית במרכז ת"א. שמלות מאד יפות ונוחות. גם המחירים וגם האיכות מאד מצאו חן בעיני. חייבת לציין שהקטלוג באתר לא עושה לשמלות חסד. מבין כולם היא הפייבוריטית שלי (ומיד אח"כ ליליום
)

yaelikv

New member
כאלו שעדיין לא המליצו עליהם:

שימקה
לילה מיסט
אייזן שטיין
אוה על קנרש
יעל אסרף

Gaus

New member
אני רכשתי בשמלת כלה, וממליצה בחום!

כדאי מאד ללכת להתרשם, שמלות יפות ואיכותיות, שירות מצוין ובמחירים הוגנים.

didi7652

New member
ענבל רביב

יש לה שמלות ממש יפות, בדיוק סגרתי שמלה כזו צמודה לגוף, מאוד פשוטה וקלילה בלי מחוכים וכו'

למעלה