אתמול סגרתי אצל
ואדים מרגולין

הוא הראשון שהלכתי אליו ומדדתי איזה עשר שמלות עד שמשהו התאים לי.. הוא ישר קלט שיש "בעיה" משום שאני צרה מאוד למעלה ובאגן קצת יותר רחבה.. אז אני צריכה משהו שלא נדבק ולא צמוד ובגזרת A. הוא ישר הבין שבגלל שאני נמוכה אסור "לחתוך" את בשמלה מבחינת חלקים במותן ואז השמלה האחרונה והיחידה מסוגה התאימה לי.
אמא שלי ישר ממש התלהבה ואני לא הייתי בטוחה כי זו חתונת צהריים ורציתי שמלה "לא כלתית בהגדרה" ולא הייתי שלמה מאה אחוז.
מאוד התרשמתי ממנו והיה לי מאוד נוח. הוא גם היה איתי יותר מהזמן שהוא מקציב לפגישה ראשונה.
הלכתי לדניאל גולדנברג וחשכו עיני. הרגשתי בשוק שיש כמה כלות עם מלווים ומלוות שם וכולם מחכים ומסתכלים, אין פרטיות, המודדת רואה אותי ערומה, נוגעת בי כדי לסדר אותי ( נכון שזו עבודתה אבל ואדים הצליח בלי זה ..

) והכי חשוב האיכות של הבד והתפירה - כמו תחפושת מסין... הם נתנו לי למדוד דברים שהם לא אני וגם כשהגענו לסגנון שדי דומה עדיין זה היה טו מאצ'.
המחירים היו פי 3 לתפירה אישית לפי מידות וגם להתאמה למידות שלי אבל רק תיקונים עלה הרבה מאוד - 9000... חזרתי לואדים עם רעיון לטוויסט ולבדוק מה הוא אומר ומציע. חזרתי וחיכיתי שיסיים את היום שלו ובסוף היום קיבל אותי עוד כמעט שעה לחשוב על משהו שיוסיף לי טוויסט לשמלה, שלא תהיה "כלתית" ממש כי זו חתונת צהריים וזרם עם הראש שלי וכך הגענו לשינויים קטנים שגרמו לי להרגיש שלמה ושעשיתי בחירה מצוינת.
השמלה מחמיאה לגוף שלי, שזה חשוב מאוד כי לפעמים אתה רוצה משהו אבל יש אילוצים ואם זה לא מחמיא לך אז זה לא משנה כמה השמלה יפה - עלייך היא לא יפה אז אין טעם.
ואדים מקסים, פרפקציוניסט, מזמין ל 6 מדידות , תופר לי במיוחד על הגוף שלי לפי מידותיי ובמחיר הרבה הרבה יותר נוח ומשתלם.
יש לו שמלות מהממות ותפירה איכותית ומרגישים שהבד ברמה גבוהה. זה לא התחפושות שמדדתי במקום האחר.
אני מאוד ממליצה על ואדים, למרות שאני בתחילת הדרך