שמלה לחתונה

sexytomato

New member
שמלה לחתונה

שלום לכולן,

ראיתי שכבר יש כמה דיונים בנושא אבל אני מרגישה שההודעה שלי לא כזאת פיצית אז לא רציתי להסיח את הדעת מהשאלות המקוריות שהועלו.

באוגוסט אחיו של החבר שלי (מזה 3 שנים
) מתחתן. אני במשפחה די חזק ככה שאני צריכה להראות מהוגנת והולמת את המעמד.
אני מחפשת כבר כמה זמן שמלה, התהלכתי בשנקין (אם כי ברפרוף), דיזינגוף, דיזינגוף סנטר, עזריאלי וחנויות מזדמנות נוספות, ולא מצאתי את האחת.
התקציב שלי הוא 450 ש"ח בערך, ואני מחפשת שמלה שהיא יותר מגניבה ומעניינת מאשר שמלות הקלישאה שבדר"כ מציעים למעמד. התקציב שלי קצת בעייתי כי כל מה שראיתי שהוא מעניין במחיר הזה הוא קצת פושטי מדי, וכל מה שמעניין ונראה לי באמת מתאים זה כבר בקטגורית מחיר של 600-700 ש"ח.
אחת השמלות שמצאה חן בעיניי הייתה ב/www.facebook.com/photo.php?fbid=494213200594990&set=a.371205176229127.111149.152636088086038&type=3&theater" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=494213200594990&set=a.371205176229127.111149.152636088086038&type=3&theater" target="_blank" rel="nofollow">קאלה, אבל בסוף החלטתי שהיא קצת פושטית.

יש לכן הצעות למקומות נוספים שאולי אוכל למצוא בהן את האחת? פשוט נגמרו לי כבר הרעיונות... חשבתי על ללכת לפרנץ' קולקשן (נראה לי כמו רוח הדברים) אבל אני חוששת שזה לא בדיוק התקציב (אשמח אם תאירו את עיניי לגבי זה).

תודה רבה להתייחסותכן!

תראי

אם פה יש משהו לטעמך: https://www.facebook.com/emmaro.il
לפני כמה חודשים כמעט קניתי שם שמלה לאירוע אבל בסוף החלטתי שהיא פנסי מידי ולא תהיה מספיק שימושית לאחרי. (זו היתה שמלת פליסה בירוק בקבוק עם כתפיות חומות, התאומה של /www.facebook.com/photo.php?fbid=439072172779205&set=o.153266498055887&type=3&permPage=1" target="_blank" rel="nofollow">https://www.facebook.com/photo.php?fbid=439072172779205&set=o.153266498055887&type=3&permPage=1" target="_blank" rel="nofollow">זאת - עלתה 260 שקל נראה לי)

sexytomato

New member
אני חוששת שזה דווקא לא פנסי מספיק

השמלת מקסי מקולקציית הקיץ יפה, אבל לדעתי הבד פושטי מדי..

יכול להיות שזה רק התמונות מטעות ויש להם דברים יותר מעניינים?

שתי הצעות

בהתחלה חשבתי שחיפשת כבר בכל מה שאני מכירה, אבל שני רעיונות שאולי טרם ניסית:
1. שולי (בסנטר / בדיזנגוף) - די יקר שם שלא באופן מוצדק, אבל יש להם עכשיו חצאיות מקסי נשפכות נפלאות בצבעים מיוחדים ויפים (למיטב זכרוני עולות כ-350) - אהבתי מאוד את החצאית בירוק כהה עמוק, באדום-כתמתם, ויש עוד מיליון צבעים נפלאים.
2. דורותי פרקינס (ארנה / שרונים) - יש להם לפעמים שמלות נחמדות, אבל אל תצפי למבחר גדול או שיהיו בשמלה כלשהי את כל המידות. לא מאוד יקר (לדעתי כ-350 לשמלה).

בהצלחה!

sexytomato

New member
תודה על ההצעות, אבל..

הייתי בשולי, גם ברחוב דיזינגוף וגם בסנטר, אני בכ"ז מעדיפה שמלה והשמלות היפות שלהם מעבר לתקציב שלי.

גם בדורותי פרקינס הייתי, אם כי לפני חודש, אולי הביאו דברים חדשים אני אקפוץ לראות שוב.

תודה!

sexytomato

New member
מסכימה

האמת שאני זוכרת שהייתה תקופה שהיה הרבה יותר זול (לפני 3-4 שנים?), אם כי אני לא יודעת אם האיכות הייתה יותר טובה.

ממצו

New member
מנסה לעזור

בדיוק היום קיבלתי גליון של לאשה עם הפקת אופנה של שמלות ל prom. אז מהתקציב שציינת כדאי לך לנסות ב: מייד ביי לילה מיסט, קסארה, two2two ששם קצת יותר יקר, אמה.
לגבי פרנץ' קונקשיין. הייתי השבוע בסניף שלהם ברמת אביב. טווח המחירים שלהם מתחיל מ800-1200 ש"ח לשמלה. יש אזור של סייל שבו יש 50%. רוב שמלות הערב בהנחה הן עם פאייטים ומבריקים מסוגים שונים. תחשבי אם זה מה שאת מחפשת.
יש רשת שנקראת אפריל שהמון בנות קונות שם את השמלה השניה לחתונה. תנסי גם שם.
חוץ מזה הייתי מנסה בחנויות רשת הרגילות כמו זארה וכדומה בקולקציות החדשות שהגיעו. אולי תמצאי את מבוקשך.
בהצלחה.

sexytomato

New member
תודה רבה על העזרה!

גם חשבתי על לילה מיסט אבל מהתרשמות באתר שלהם זה נראה לא ברור מאיפה הפקות האופנה לוקחות את השמלות (זה נראה כ"כ שונה..), אני אנסה בכ"ז אותם.
קסארה זה קצת לא הסגנון שלי, אבל גם עליהם אנסה להסתכל שוב.
two2two - באמת יקרים מדי, לא?

דווקא אני חושבת בכיוון של מבריק..

אני לא רוצה רשתות וכאלה כי זאת תהיה חתונה מאוד גדולה ואני חוששת מתאונות אותה-שמלה :)

תודה רבה רבה על הרעיונות!!

תשובה שתקפה רק להיום

היום יש בבוטיק בשם טאטוש (שד' יהודית 22) מכירת עודפים של יפית אוחיון, המכירה היתה אתמול ומסתיימת היום.
המידות שלה לא נדיבות, אבל המחירים הם עד 200 שקל, גם אני וגם חברה שלי יצאנו עם המון דברים,
אז אם את בסביבה אולי שווה.

למעלה