שמלה אחת שלל שאלות

שמלה אחת שלל שאלות

שבת שלום לכולן ונעים מאד להצטרף שמלת סריג שהיגיעה אלי השבוע מאסוס מבקשת עזרה בעיקרון יש לה פפיון סרוג שחור שהורדתי כי נראה לי יפה יותר לשלב אותה עם מחרוזת ארוכה תרגישו חופשי לכתוב כל ביקורת אני פתוחה ומעוניינת לקרוא וללמוד שאלה ראשונה אורך המגף

efrato1

New member
שבת שלום וברוכה הבאה

השמלה פשוט מהממת!!! ממש הטעם שלי, ואם לא הייתי בעוצר קניות בטח הייתי הולכת לחפש אותה. מפאת קוצרה, לדעתי רק עם גרביון אטום. חס וחלילה להצר. אני לא בטוחה שהייתי לובשת את השמלה עם המגפיים האלה אלא עם נעליים/מגפונים או מגפיים ממש plain (יש לזה מילה טובה בעברית)? כמו אלה שבתמונה. ספציפית למגפיים הללו, לדעתי כשהם מתוחים למעלה.

nowonder

New member
לכל השאלות

1. שני האורכים מאוד מאוד מתאימים לך אז זו החלטה בין שתי אופציות טובות. לדעתי האורך הקצר יותר מוצלח במקרה הזה. האורך הגבוה יותר היה מתאים עם גרביונים בצבע אחר. 2. כן, להצר. יחמיא לך יותר. 3. כן. לטעמי השימלה בהחלט קצרה מידי.

תודה רבה לכולכן

אז אני מסכמת: טייץ אטום מתחת ( ממש מכנס או אפשר גרביון?) מגף צמוד - אפרת ממש אהבתי את ההצעה שלך נכנס אצלי לרשימת המטלות לחפש אחד כזה. להצר? - הדעות חלוקות ( גם בבית הדעות חלוקות . האיש שלי טוען שצריך להצר ) אז אני אחכה לעוד תשובות

לי וולף

New member
תתחדשי!

מכיוון שהיא קצרה מאוד, הייתי קוראת לה טוניקה ומוותרת על התואר "שמלה. לאור זאת, טייץ אטום מתאים יותר לגבי הרוחב- לא הייתי נוגעת. כמובן שזה ענין של טעם אך לדעתי זו אמורה להיות הגזרה- אובר סייז'ד קל תהני, היא מחמיאה לך מאוד!

Taltul R

New member
איזו חמודה את!
ולתשובות:

1. מקופלים 2. לא להצר 3. אכן קצרה מדי לגרביונים בלבד

למעלה