שמכבי ת"א

ואם הם לא ?

לא תקבל אותם ? אפילו לא אחרי 19 שנה ? אפילו לא אחרי השתקעות בארץ ופתיחת סניף של בורגראנץ' ?

z dead

New member
לא ענית לי

האם ג'י אר הולדן מצסק"א מוסקבה הוא רוסי? כן או לא? לא ידעתי שפתיחת סניף של בורגר ראנץ' זה קריטריון לאזרחות.. וגם שוב..לא ענית על השאלה האם לבן מרסר ואולסי פרי יהודים?

פתיחת סניף כנראה שלא

אבל 25 קייצים בישראל, אולי כן. דווקא עניתי לך, די בבירור.

z dead

New member
לא,לא ענית לי.

לא ענית לי לגבי ג'י אר הולדן. לא ענית לגבי יהודתם של האדונים מרסר את פרי,ועד כמה מדובר במשו אמיתי. 25 קייצים בישראל זה קריטריון לאזרחות? למה בדיוק? מה גם שהסיבה בגינה "בחר" להשאר בארץ היא שלארה"ב הוא לא יכול היה להכנס תקופה ממושכת בעקבות עבירות סמים,או שגם כאן אני ממציא ולא עמדו נגדו תיקים בגין עבירות סמים? והאם לא הודה בעצמו שנקלע לבעיות בעקבות הסמים? אבל שוב איך שהות ממושכת ככל שתהיה הופכת לקריטריון? את האזרחות שלו הוא קיבל בעקבות הגיור,לא בגלל תקופה זו או אחרת שבילה בארץ.

נדמה לי שעניתי, קרא שוב את דבריי

אולי תגובתי הנוכחית תעזור לך. אז האמת שכן, אתה די ממציא ומעוות דברים, אבל זה לא דבר חדש. הפכת את מזרחי לפושע על סמך 2 לינקים שהקשר בינם לבינו הינו מקרי בהחלט. הפכת מאמן אגו מניאק שפולט שטויות לגזען נפשע וכו'........וכו'.......וכו'........... אז בוא נדייק בעובדות, בשנת 82 הסתבך פרי עם סמים, לאחר 3 שנים נעצר בהולנד והוסגר לארה"ב, ישב בכלא כמה שנים, ואז "בחר" להשתקע בארץ בעידודה ובתמיכתה של מכבי תל אביב. פרי היה אחד מהשחקנים האהובים אי פעם, הישגיו ותרומתו לספורט הישראלי אינם מוטלים בספק, הוא אהב מאוד את ישראל והתאקלם נפלא, למד תנ"ך והתגייר כדת וכדין. איך השהות הממושכת הופכת לקריטריון ועד כמה מדובר במשהו אמיתי? על מה לדעתך מעידות 25 שנים ? אולי הן מהוות הוכחה לא רעה לכך שהגוי אכן התאהב במדינה והיה רציני בכוונותיו, ולכן הגוי ראוי להיקרא "ישראלי" ? (וזאת מבלי להזכיר עוד כל מיני פרטים שוליים , כגון, העובדה שהרבה בזכותו, עשרות אלפי ישראלים יצאו לרחובות כדי לחגוג...פעם, לפני הרבה מאוד זמן, כשעוד לא היה כאן כלום)

z dead

New member
הדיון איתך מרתק

במיוחד בגלל הנטייה שלך לענות לעניין :) מתי ענית על השאלה שלי לגבי ג'יי אר הולדן מצסק"א? שאלתי בערך שלוש פעמים... כן אני ממציא ומעוות דברים,שופטי בהמ"ש שקבעו שהשופט חריפאי קיבל טובות הנאה מהדון,ומדובר ב2 לינקים שהקשר בינם לבין הדון מקרי בהחלט,גאוני. שוחד לאישי ציבור,לשופטי כדורסל,פגישה מסתורית עם צ'ורה ערב סדרת הגמר,וכו' וכו'...כן אדם נקי וטהור. אדם שהוגה תאורית גזע לא אני הפכתי לגזען,הוא הוכיח שהוא כזה. פרי קיבל אזרחות לאחר גיור בזק,למד תנ"ך והתגייר כדת וכדין? :) כן,במדינה אורתודוקסית כמו ישראל גיור בזק בין לילה זה דבר נורא מקובל...אתה מנסה להצחיק? או שאתה באמת מאמין למה שאתה כותב? הישג עבור מועדון כדורסל פרטי אינו תרומה לספורט הישראלי. לא ממש מעניינת אותי העובדה שהוא "גוי" או גוי...ואתה יודע את זה טוב מאוד,פשוט בהיותך דמגוג החלטת להדגיש את העובדה הזו. שוב לא הסברת איך 25 שנות שהות מהוות קריטריון. לפי הטענה הזו כ15-20 אחוזים מהעובדים הזרים בישראל זכאים לאזרחות. תלית את כל הטיעון שלך בזה: "הוא אהב מאוד את ישראל והתאקלם נפלא, למד תנ"ך והתגייר כדת וכדין" ועל זה יש לומר - בס-דר. כמו שאמרת בעצמך פרי הסתבך בפרשיות סמים בארה"ב ו"בחר" לחזור לישראל ולהשתקע בה בגלל אינטרסים אישיים נטו. בדיוק כמו שאדון שארפ מצהיר בכל ראיון שברגע שתגמר קריירת הכדורסל שלו הוא חוזר לארה"ב,זה נאמר ע"י שארפ גם בראיון בתכנית "אחד על אחד" בערוץ 5 וגם בראיון לידיעות אחרונות. אזרחים למופת.

z dead

New member
טוב די אני נכנע :)

קשה לנהל דיון/ויכוח עם אדם שמנפיק משפטים כמו: "פרי היה אחד מהשחקנים האהובים אי פעם, הישגיו ותרומתו לספורט הישראלי אינם מוטלים בספק, הוא אהב מאוד את ישראל והתאקלם נפלא, למד תנ"ך והתגייר כדת וכדין" או: "(וזאת מבלי להזכיר עוד כל מיני פרטים שוליים , כגון, העובדה שהרבה בזכותו, עשרות אלפי ישראלים יצאו לרחובות כדי לחגוג...פעם, לפני הרבה מאוד זמן, כשעוד לא היה כאן כלום)" בכזו דמגוגיה זולה אפילו ביבי ואברם גרנט היו מסרבים להשתמש... או ההתייחסות שלך לכך שמכבי ת"א זכתה ברמאות בגביע אירופה השני שלה בכך ששלחה שחקן שלא עליו בוצעה העבירה שהביאה ל2 הנק' שנצחו עבור מכבי את המשחק: "זה פשוט אסון,ברקוביץ' ניגש לקו ומעציב 80% מתושבי מדינת ישראל.אתה בחור כל כך לא קטנוני" פשוט בלתי אפשרי לנהל דיון/להתווכח כשממול מגיעים משפטים כאלה... אז נצחת,אתה צודק אני טועה,אתה חכם אני טיפש וכו' וכו'... אני לא מאמין ששוב ניסיתי לנהל איתך דיון,כ"כ הרבה גועל,נבזיות,וציניות יוצאת ממך וזה משליך עליי,לא רוצה להיות כמוך...מעדיף להתאבד לפני,אז קח תאמר את המילה האחרונה,על הזין.

יששש

תסכים שגם קשה לנהל דיון עם שקרן בלתי נלאה או נדלה שאוהב להמציא עובדות ואמיתות ולעוות אותן כאוות נפשו. ואל תאשים אותי בהשלכות למיניהן, אני לא משליך עליך שום דבר...כנראה שפשוט נולדת כזה, מגעיל, נבזי וציני. יום השואה היה לא מזמן, תן לי איזה ביטוי מרנין..סאטירה, אתה יודע.. אבל מה שהכי פרדוקסלי ומרתק אצלך זה שאתה סולד מהשקפת עולמו היחידתית של "הדון", אך חושב ומתנהג בדיוק כפי שאתה סבור ש"הדון" חושב ומתנהג...כל מי שלא מסכים עם דעותייך הקיצוניות וההזויות, כלומר, כל מי שלא מחזיק בדעתך ולא חושב ש"הדון" עבריין, רוצח, גנב ואנס, אינו מסוגל לאהוד את הפועל ירושלים ונחשב לבוגד או במילים אחרות, לאוהד מכבי תל אביב. אולי אתה בעצם גירסת לייט של "הדון", רק שלך אין קבוצת כדורסל מצליחה וכנראה שפחות אנשים מעריכים אותך? בסדר, נו..רק בגלל שביקשת כל כך יפה. "את המילה האחרונה"

TheOrion

New member
רק בנוגע לפיסקה האחרונה שלך...

אתה מעוות את דבריו של שארפ. הוא אמר שהוא לא יודע עדיין מה הוא יעשה בתום הקריירה. הוא אמר שהוא שוקל לחיות הן בארה"ב והן בישראל(חצי שנה - חצי שנה). הוא לא אמר מה הוא יעשה, אלא רק מה הוא שוקל לעשות. בנוסף, הוא שאל את המראיין לפשר השאלה החוזרת ונשנית בקשר להישארותו אחרי שיפרוש. זה כל מה שאמר בנושא.

z dead

New member
הוא אמר

שהוא חוזר לארה"ב לפתוח עם בן דודו עסק של ריבות או וואט אבר. עזוב ת'יודע מה? על הזיבי שלי! שארפ ישראלי,פרי ומרסר יהודים,ואבי נמני נשמה :)

תודה, תודה.

"כן אני ממציא ומעוות דברים,שופטי בהמ"ש שקבעו שהשופט חריפאי קיבל טובות הנאה מהדון,ומדובר ב2 לינקים שהקשר בינם לבין הדון מקרי בהחלט,גאוני. שוחד לאישי ציבור,לשופטי כדורסל,פגישה מסתורית עם צ'ורה ערב סדרת הגמר,וכו' וכו'...כן אדם נקי וטהור." 2 לינקים. 1. מקרה שקרה לפני למעלה מ-15 שנה, ומכך הסקת שמזרחי משחד את כל מדינת ישראל וגם את אחותה התאומה והלא זהה. 2. חלוקת כרטיסים , אבל לא טרחת לוודא שהדבר נעשה במסגרת החוק. זה לא הפריע לך "לתקן" את גרסתך ולהכחיש כמעט כל מה שטענת קודם לכן, כי המטרה מקדשת את האמצעים ובשם השנאה והקנאה תהיה מוכן לעשות הכל, נכון? דמגוג, מעולם לא טענתי שמזרחי נקי מכל רבב, אבל הוא גם רחוק מלהיות הפושע הדמיוני שמוחך החולני הגה. מה שכן, אני מעריך מאוד את נחישותו, מסירותו והישגיו, אני חושב שהוא אדם מבריק שהקדים את זמנו. כיום כל בעלי הקבוצות גם בכדורגל וגם בכדורסל, גם בארץ וגם בחו'ל הם שמעונים מזרחיים קטנים.. כולם הולכים בדרכו, וטוב שכך. המרחק בין ההאשמות והפשעים החמורים שאתה מציג לבין המציאות, גדול הוא כשנאתך העיוורת לכל מי שעוטה עליו צהוב. " אדם שהוגה תאורית גזע לא אני הפכתי לגזען,הוא הוכיח שהוא כזה."" ואדם שהאמת עבורו היא רק בגדר המלצה? מה עם המצפון שלך ? לא משחק תפקיד ? רק להאשים ולהפיץ שקרים מבלי להתחשב במידת הנזק והעוול שיגרם לאותו אדם ? אתה, ורק אתה, הורס לפיני- אדם שלפעמים מתקשה לשלוט בלשונו, אך בהחלט לא גזען, את החיים. אין בך שמץ של רחמים. ויותר גרוע, תאר לעצמך שאיזה איש חוק בכיר יכנס לפורום ויראה את כל האמיתות הצרופות שכתבת על שמעון מזרחי ב5- בבוקר, חשבת על זה ? אה? חצי מדינה,אולי יותר, תאבד גביע נוסף. " הישג עבור מועדון כדורסל פרטי אינו תרומה לספורט הישראלי." ומאות אלפי ישראלים שיוצאים לחגוג ברחובות אחרי תקופה קשה במיוחד ? עזוב ספורט, מה דעתך, יש בכך מן התרומה למדינת ישראל המהווה קבוצה סופית המכילה כמה עשרות איברים בודדים, העונים להגדרה "ישראלים" ? אם שמעון מזרחי לא היה נולד מישהו היה צריך להמציא אותו.. כי אחרת, הכדורסל הישראלי היה נראה בערך כמו הכדורגל הישראלי מבחינת הישגיו באירופה. "שוב לא הסברת איך 25 שנות שהות מהוות קריטריון. לפי הטענה הזו כ15-20 אחוזים מהעובדים הזרים בישראל זכאים לאזרחות" הסברתי גם הסברתי, ואם תמצא עובד זר שהפך לנכס וסמל לאומי בעיני רבים, אשמח להעניק לו אזרחות באופן אישי(אם זה היה תלוי בי..) " כמו שאמרת בעצמך פרי הסתבך בפרשיות סמים בארה"ב ו"בחר" לחזור לישראל ולהשתקע בה בגלל אינטרסים אישיים נטו" מי אתה שתקבע זאת לאחר 25 שנים שבהן הוכיח את נאמנותו ואהבתו למדינת ישראל ? מה לגבי האינטרסים שלך? אישיים נטו? או ציבוריים ברוטו? פרי ריצה את עונשו בארה"ב ו ל א ח ר ש ה ש ת ח ר ר,בחר לחזור לישראל ולהשתקע בה.קצת (הרבה) שונה מכל מה שכתבת, אבל מה לך ולאמת? " בדיוק כמו שאדון שארפ מצהיר בכל ראיון שברגע שתגמר קריירת הכדורסל שלו הוא חוזר לארה"ב,זה נאמר ע"י שארפ גם בראיון בתכנית "אחד על אחד" בערוץ 5 וגם בראיון לידיעות אחרונות. אזרחים למופת." ממש ממש בכל ראיון ? מאוד מחוכם מצידו להצהיר על כך בכל ראיון, מאוד הגיוני מצידך לטעון כך. 19 שנים לא משכנעות אותך ? 2 ילדים ישראלים ? משפחה שחיה בישראל ? הופעה בנבחרת ? שירות מילואים ? תתבייש לך, אדון שוקו. אגב, מה דעתך על ישראלים שירדו מהארץ לתקופה קצרה של 10, 20,30, 40 שנה כדי לעשות קצת כסף ? האם הם לדעתך, ראויים יותר ממנו להיקרא "ישראלים"? אחרי 19 שנה בישראל ובהתחשב בתרומתו לספורט הישראלי ולקבוצה של המדינה(עובדתית,כמותית), אם הוא רוצה לחזור לארץ מולדתו, לדעתי מבחינה ערכית מוסרית הוא בהחלט רשאי לעשות זאת מבלי להיחשד בפקטיביותו, כמו כל תושב אחר שעונה על הקריטריונים. "לא ממש מעניינת אותי העובדה שהוא "גוי" או גוי...ואתה יודע את זה טוב מאוד" ממש לא יודע. היחס הבלתי הוגן שלך, המוסר הכפול ואי הסובלנות שלך כלפי בני אדם שראויים להיות ישראלים לא פחות ממך, גובלים בשוקו/מוקה. עצוב שיש אנשים כמוך. הפעם התעלית, אין ספק, אזרח למופת.

adi das1

New member
נישא לישראלית?

המחלה הדביקה לו איזה מישהי ממגדל העמק שפנויה לחתונה. הוא הכניס אותה להריון, ואחרי שהילד נולד הוא נטש אותה, לא לפני שהיכה אותה. אחרי כן הוא התחתן עם שחקנית כדורסל זרה, שקשר בינה לבין היהדות הוא מקרי בהחלט. ככה שאי אפשר להגיד על שארפ שהוא נישא לישראלית. הכל היה שם פיקטיבי

די לרדיפה, הוא בן אדם, לא קבוצה..

שארפ הכה את אישתו ? לא ידעתי. את יכולה להרחיב בנושא ? (רצוי לינק, אבל לינק איכותי ואמין, לא מבית היוצר של z dead) משהו במשפטים "אחרי שהילד נולד הוא נטש אותה" ו-"הכל שם היה פיקטיבי" לא מסתדר לי.הוא שחקן טוב, אבל לא עד כדי כך.אני יותר נוטה להאמין שהם פירקו את החבילה כי הם לא הסתדרו, כמו שקורה להרבה זוגות מבית טוב. בכל מקרה, גם אם הילד פיקטיבי ובעצם מדובר בשיבוט שטני כפליים של העו"ד הידוע לשמצה בעל העבר הפלילי, זה לא כל כך משנה במקרה של שארפ כי בחור שחי 19 שנה בישראל ועשה את כל מה שעשה, הוא ישראלי לכל דבר, גם אם צבע עורו, מוצאו או דתו (או צבע החולצה אותה הוא לובש במשחקי כדורסל) שונים משלי או שלך. אגב, אם יש לך גם דיווחים חמים מחדר המיטות של שארפ וטינה, אשמח להתעדכן.

z dead

New member
חזרת?

"לא מבית היוצר של z dead"? הלינקים שהבאתי אומתו והוכיחו כל דבר שטענתי אתה מוזמן לחזור לדיון הקודם שממנו ברחת...

למה שאלך?

הלינקים שהבאת רק הוכיחו שיש לקחת בעירבון מוגבל כמעט כל דבר שאתה כותב. המקורות אמינים, הפרשנות מאוד מאד קלוקלת, ולא ברחתי, הגעתי לסוג של מיצוי לאחר שכתבתי הודעות מנומקות אך בתמורה קיבלתי תשובות מופרכות או cut and paste להודעות קודמות. לדוגמית קטנה אתה מוזמן לחזור לתגובתך על שמעון מזרחי, הלינק המרשיע ושלל התירוצים על הבטחות והודעות ראשונות,אמצעיות ואחרונות.

z dead

New member
דברת על copy paste?

כמו שהוכחתי באותו דיון לא היתה שום הבטחת שווא מצידי לקבל לינק על הרשעתו של הדון בהדחה לעדות שקר,אתה מוזמן לבדוק הבאתי שני קישורים שמעידים על כך שלא היו הבטחות שווא,מלבד ההודעות בהן אני מבטיח הבטחות שווא בהן לא מצאתי את אותן הבטחות שווא..חפשתי וחפשתי הודעה באותה דיון הבטחות שווא ולא מצאתי. פרשנות קלוקלת? משום בחרת לברוח מהדיון מרגע שהובאו לינקים,טענות של COPY PASTE הן דמגוגיות. פרשנות? לא ולא,שחור על גבי לבן נכתב הזמנות למשחקי הליגה? לאנשי איגוד? כן,ובגלוי לכל. הזמנות למשחקי היורוליג בחינם? לא ולא,שחור על גבי לבן. גם אותו לינק מצ'ה שהבאת כדי להפריך את אותה טענה מתייחס להזמנות למשחקי הליגה לא למשחקי היול"ב. מה גם שלו הפועל י-ם כן היתה מחלקת הזמנות למשחקי היול"ב,עוד לא הופך את מה שהדון עושה לבסדר,זה רק היה הופך את קליין ליותר גרוע. דון שמשחד שופטי בהמ"ש? שחור על גבי לבן,אכן נמצא שהשופט חריפאי קיבל טובות הנאה מהדון,הוחלט להדיח את השופט חריפאי משיפוט,בפסק הדין צוין שלולא העבר המפואר של אותו שופט והיותו בגיל פנסיה היה מורשע בקבלת שוחד,ואיתו הדון במתן שוחד,שחור על גבי לבן,שום פרשנות.

מה עם

זהה ? רוצה שאקל עליך ואצטט עבורך את המשפט שבו אתה מבטיח משהו ולא מקיים? בפעם האחרונה שהראיתי לך את התגובה הזו די התבלבלת (נדמה לי שגם עכשיו ..עם כל ה-"שווא" הזה..).טענת שלא הבטחת כלום ופשוט היו הודעות לפני ..הודעות אחרי..הודעות באמצע ..הודעות למעלה ..והודעות למטה ..כיאה לאדם האמין שאתה. "באשר ללינק שנוגע להרשעתו של שימון ושוחד לשופטים..אמרתי מראש שזה רק עניין של זמן עד שאמצא ובנתיים תאלץ להמתין,בזה אתה נתלה כאילו לא אמרתי מראש שזה עניין של זמן." להזכירך, כל השרשור המפלצתי ההוא נבנה על אותו לינק מיוחל שלא הגיע לבסוף, ומה כן הגיע ? כלום., כרגיל.אותו כלום שכעת אתה מנסה להפוך למשהו. כבר הגבתי על כל הדברים , לא אטרח לעשות זאת שוב, חזור לאחת מהודעותיי הקודמות לפרטים נוספים.

z dead

New member
...

אתה מסתמך על אחת ההודעות האחרונות באותו שרשור בה נפלתי בלשוני,כ"כ הרבה הודעות לפני אותה הודעה שלי טענת שהבטחתי הבטחות שווא לגבי אותה הרשעה של הדון... הודעה אחת מתוך משו כמו 20-30 הודעות.. ואגב..לא הגבת על הדברים פשוט ברחת.

טוב

אז מה עם זה? "הלינק לגבי שמעון בקרוב יעלה" גם כאן נפלת בלשונך ? ואם נפלת בלשונך, למה לא ציינת זאת מיד ובחרת להצדיק את עצמך ואת שקרייך באמצעות שלל טיעונים עלובים ? כנראה שלא מספיק להטיח בפרצופך את האמת, צריך להזריק לך אותה לוריד.. איפה האמת שלך ?איפה האמינות שלך ? איפה היושר שלך ?אתה מצפה מאחרים להיות ישרים כסרגל אך אתה משקר ללא הפסק ויורה חיצי רעל בלתי מוצדקים לכל כיוון. הודעה אחת מתוך 20-30 ?? אתה רציני? חלק נכבד מאוד מהשרשור ההוא עסק בכך, כמה שאתה שקרן ומסלף דברים. אמא שלי הזהירה אותי מאנשים כמוך, אתם הכי מסוכנים. חפש ערך "מקארתיזם" בויקיפדיה..

למעלה