תודה, תודה.
"כן אני ממציא ומעוות דברים,שופטי בהמ"ש שקבעו שהשופט חריפאי קיבל טובות הנאה מהדון,ומדובר ב2 לינקים שהקשר בינם לבין הדון מקרי בהחלט,גאוני. שוחד לאישי ציבור,לשופטי כדורסל,פגישה מסתורית עם צ'ורה ערב סדרת הגמר,וכו' וכו'...כן אדם נקי וטהור." 2 לינקים. 1. מקרה שקרה לפני למעלה מ-15 שנה, ומכך הסקת שמזרחי משחד את כל מדינת ישראל וגם את אחותה התאומה והלא זהה. 2. חלוקת כרטיסים , אבל לא טרחת לוודא שהדבר נעשה במסגרת החוק. זה לא הפריע לך "לתקן" את גרסתך ולהכחיש כמעט כל מה שטענת קודם לכן, כי המטרה מקדשת את האמצעים ובשם השנאה והקנאה תהיה מוכן לעשות הכל, נכון? דמגוג, מעולם לא טענתי שמזרחי נקי מכל רבב, אבל הוא גם רחוק מלהיות הפושע הדמיוני שמוחך החולני הגה. מה שכן, אני מעריך מאוד את נחישותו, מסירותו והישגיו, אני חושב שהוא אדם מבריק שהקדים את זמנו. כיום כל בעלי הקבוצות גם בכדורגל וגם בכדורסל, גם בארץ וגם בחו'ל הם שמעונים מזרחיים קטנים.. כולם הולכים בדרכו, וטוב שכך. המרחק בין ההאשמות והפשעים החמורים שאתה מציג לבין המציאות, גדול הוא כשנאתך העיוורת לכל מי שעוטה עליו צהוב. " אדם שהוגה תאורית גזע לא אני הפכתי לגזען,הוא הוכיח שהוא כזה."" ואדם שהאמת עבורו היא רק בגדר המלצה? מה עם המצפון שלך ? לא משחק תפקיד ? רק להאשים ולהפיץ שקרים מבלי להתחשב במידת הנזק והעוול שיגרם לאותו אדם ? אתה, ורק אתה, הורס לפיני- אדם שלפעמים מתקשה לשלוט בלשונו, אך בהחלט לא גזען, את החיים. אין בך שמץ של רחמים. ויותר גרוע, תאר לעצמך שאיזה איש חוק בכיר יכנס לפורום ויראה את כל האמיתות הצרופות שכתבת על שמעון מזרחי ב5- בבוקר, חשבת על זה ? אה? חצי מדינה,אולי יותר, תאבד גביע נוסף. " הישג עבור מועדון כדורסל פרטי אינו תרומה לספורט הישראלי." ומאות אלפי ישראלים שיוצאים לחגוג ברחובות אחרי תקופה קשה במיוחד ? עזוב ספורט, מה דעתך, יש בכך מן התרומה למדינת ישראל המהווה קבוצה סופית המכילה כמה עשרות איברים בודדים, העונים להגדרה "ישראלים" ? אם שמעון מזרחי לא היה נולד מישהו היה צריך להמציא אותו.. כי אחרת, הכדורסל הישראלי היה נראה בערך כמו הכדורגל הישראלי מבחינת הישגיו באירופה. "שוב לא הסברת איך 25 שנות שהות מהוות קריטריון. לפי הטענה הזו כ15-20 אחוזים מהעובדים הזרים בישראל זכאים לאזרחות" הסברתי גם הסברתי, ואם תמצא עובד זר שהפך לנכס וסמל לאומי בעיני רבים, אשמח להעניק לו אזרחות באופן אישי(אם זה היה תלוי בי..) " כמו שאמרת בעצמך פרי הסתבך בפרשיות סמים בארה"ב ו"בחר" לחזור לישראל ולהשתקע בה בגלל אינטרסים אישיים נטו" מי אתה שתקבע זאת לאחר 25 שנים שבהן הוכיח את נאמנותו ואהבתו למדינת ישראל ? מה לגבי האינטרסים שלך? אישיים נטו? או ציבוריים ברוטו? פרי ריצה את עונשו בארה"ב ו ל א ח ר ש ה ש ת ח ר ר,בחר לחזור לישראל ולהשתקע בה.קצת (הרבה) שונה מכל מה שכתבת, אבל מה לך ולאמת? " בדיוק כמו שאדון שארפ מצהיר בכל ראיון שברגע שתגמר קריירת הכדורסל שלו הוא חוזר לארה"ב,זה נאמר ע"י שארפ גם בראיון בתכנית "אחד על אחד" בערוץ 5 וגם בראיון לידיעות אחרונות. אזרחים למופת." ממש ממש בכל ראיון ? מאוד מחוכם מצידו להצהיר על כך בכל ראיון, מאוד הגיוני מצידך לטעון כך. 19 שנים לא משכנעות אותך ? 2 ילדים ישראלים ? משפחה שחיה בישראל ? הופעה בנבחרת ? שירות מילואים ? תתבייש לך, אדון שוקו. אגב, מה דעתך על ישראלים שירדו מהארץ לתקופה קצרה של 10, 20,30, 40 שנה כדי לעשות קצת כסף ? האם הם לדעתך, ראויים יותר ממנו להיקרא "ישראלים"? אחרי 19 שנה בישראל ובהתחשב בתרומתו לספורט הישראלי ולקבוצה של המדינה(עובדתית,כמותית), אם הוא רוצה לחזור לארץ מולדתו, לדעתי מבחינה ערכית מוסרית הוא בהחלט רשאי לעשות זאת מבלי להיחשד בפקטיביותו, כמו כל תושב אחר שעונה על הקריטריונים. "לא ממש מעניינת אותי העובדה שהוא "גוי" או גוי...ואתה יודע את זה טוב מאוד" ממש לא יודע. היחס הבלתי הוגן שלך, המוסר הכפול ואי הסובלנות שלך כלפי בני אדם שראויים להיות ישראלים לא פחות ממך, גובלים בשוקו/מוקה. עצוב שיש אנשים כמוך. הפעם התעלית, אין ספק, אזרח למופת.