שמכבי ת"א

שמכבי ת"א

ישקיעו ביורוליג שלהם, שיפסידו שם, שילכו לשחק שם ויעזבו את הכדורסל הישראלי בשקט. עד ששימון מזרחי לא יעזוב את הכדורסל ועד שהם לא ישחקו עם בדיוק אותו מספר זרים כמו כל קבוצה ישראלית ולא יאזרחו כל מה שזז, אולי יהיה על מה לדבר. עד אז מכבי תיקח פה 100 אליפויות. עד אז אין מה להאמין, אין מה לצפות, נשבר לי הזין מהמאבקים האלה עם מכבי ומהאלטרנטיבה עלק. שישחקו עם טאו וצסקא קבוצות שבאמת ברמה שלהם! יאללה הפועל ירושלים מלחמה עד סוף העונה. ניצחונות עד הסוף כולל חצי גמר הפיינל פור, ואח"כ אחרי שנקבל שוב בראש מלגיון הזרים של מכבי בגמר כמו תמיד, נוכל להגיד שוב - נלחמנו עד הסוף! תודה.

יש דבר אחד שמעצבן אותי מדיעה שלך

בכללי אתה צודק אבל! זה לא רק זה.. זה לא שהפועל מצויינת ומראה כדורסל מדהים ורק כל הדברים שציינת גורמים למכבי להיות כמה רמות מעל ירושלים כאשר הפועל תיהיה מחוברת יותר ומאוחדת יותר ויותר קבוצתית ולא תיבנה על מהלכים אישיים ויכולת אישית מדהימה של הזרים שלנו.. אה כן ושהמאמן ישתף קצת [רק קצת] יותר את הספסל

ויותר ויותר ויותר

זה עדיין יגמר בניצחון של מכבי. מכבי באמת יותר טובים. הרבה יותר טובים כי מה לעשות הם משחקים עם חמישה זרים בארץ, כל זר שלהם כמה רמות מעל הליגה שלנו. כי מה לעשות, זה הכסף "הכשר" של מכבי. התוצאה היום לא הייתה אכפת לי מההתחלה, רציתי לראות רק מלחמה, נהניתי מאוד לראות את סליי מפציץ אבל שראיתי את המחצית השנייה כבר נשבר לי הזין! אני אמשיך לעקוב אחרי הקבוצה שלי תמיד. מצידי שנהיה כל הזמן מקום שני. זה הכל. לא רוצה להתחרות עם מכבי, שיקימו ליגה מאוחדת של קבוצות היורוליג כולל היורוליג שעדיין ישאר וישאירו את הכדורסל הישראלי עם קבוצות ישראליות בלבד.

5 זרים?

באסטון פארקר וויציץ וסולומון זה 5? חשבתי שזה 4. מנגד, להפועל יש את גנקינס אוסטין סליי ומייסון. ומה אתה חושב? אם שארף לא היה משחק במכבי, אז היה להם בעיה להביא במקומו ישראלי `כשר` אחר? למה טפירו אתה חושב לא הסכים לשחק במכבי?

z dead

New member
אוהדי בית"ר גאונים שוב :)

באסטון,פרקר,וויציץ,סלומון,פני. = 5 ארנולד ושארפ. = 2 5 זרים + 2 "מתאזרחים" בעצם 6 זרים ארנולד עדיין נחשב זר עד יוני...

Pure M

New member
חמישה מול ארבעה, אתה מתכוון.

נורא נחמד ששארפ למד עברית ונדלק על המדינה, זה לא הופך אותו לישראלי.

z dead

New member
נורא נחמד

לומר שמשחקים עם 4 זרים כשבאסטון מקבל השעיה וארנולד משחק במקומו במשחק שלאחר מכן.... מעניין מה היה קורה לו אוסטין היה מקבל השעיה. שלא לדבר על העובדה שמכבי יכולה לבחור למי לתת לנוח נגד קבוצות הליגה,פעם לפרקר פעם לבאסטון פעם לסלומון פעם לוויציץ,אחלה של סידור. לא במכבי אין 7 זרים.

bobas

New member
רק שחקן 1 סירב למכבי .

ולשחקן הזה קוראים עדי גורדון.

ההודעה שלכם מהולה בקמצוץ מוקה

שארפ הגיע ב-1993 לישראל, נישא לישראלית, שיחק בנבחרת ישראל עד 2003,ספורטאי למופת שנטל חלק נכבד בכמה מההישגים היותר משמעותיים בספורט הישראלי.גם במהותו, הוא יותר ישראלי מהרבה אחרים.

שוב

הוא לא ישראלי בדיוק כמו שאני לא צ'כי. זה שהוא התאזרח אז מה? לפי החוק הזה כן, אבל יהודי הוא לא! גם שאראס שנה הבאה ישראלי. הוא יחזור למכבי בטח. בשנה הבאה שחייבים 2 ישראלים על המגרש, מכבי הולכת לשחק עם חמישה זרים. וואו.

z dead

New member
זה לא משנה יהודי לא יהודי..

העובדה היא שהוא לא כחול-לבן,תוצרת חוץ. והכי חשוב קיצור דרך של המחלה להגיע להישגים על חשבון משו אמיתי. תמיד קל ללכת בדרך הקלה ולאזרח שחקנים או לגייר שני שוקו מוקה(פרי,מרסר) רק כדי שזה ייתן לך יתרון לא מוצדק.. אגב גם טוטו תמוז לא יהודי והוא בניגוד למתאזרחי הבזק ומגויירי האינסטנט ישראלי במיליון אחוזים.

שמע

אולי אם היית מתגורר 19 שנה בצ'כיה, מתחתן עם צ'כית, עושה לה שני ילדים חמודים ומופיע בנבחרת הכדורסל של צ'כיה, גם אתה היית זוכה לכבוד הראוי. נכון, הוא לא יהודי, אז מה ? רק יהודי כשר למהדרין נחשב בעינייך לישראלי "אמיתי" ? זה גובל בשוקו ואפילו בקצת מוקה. אני מקווה שאתה לא משתייך לקבוצת אוהדי בית"ר שמאשימה את סלים טועמה בהתשייכות לאירגון טרור רק משום שלאמו יחידתו ולאמא של שמעון פרס יש משהו במשותף. הבחור אוהב את ישראל, ומחובר לישראל בכל רמ"ח איבריו.אהוב ואהוד ע"י חלק נכבד מתושבי מדינת ישראל (אלו שסבורים שהוא תרם לא מעט לספורט הישראלי..).מה אתה רוצה בעצם ? אם הוא יקצץ את אבר מינו,הוא יחשב בעינייך ליותר ישראלי? בחייך, אין מקום להשוואה בין שאראס לשארפ.

כמה שטויות!

1) אמרתי ששארפ יכול להיות בעיני החוק ישראלי. יהודי מה לעשות, הוא לא. אין פה שום קשר בין יהודי לישראלי. פשוט החוק הזה מטומטם ומכבי תמיד תנצל אותו ותשחק עם זרים שחלק מהם נחשבים "ישראלים". 2) כן, אני אוהד בית"ר כדורגל אבל מתנגד לקריאות גזעניות נגד ערבים. אני לא חלק מאוהדי בית"ר שמקללים את טועמה כי הוא ערבי וכל זה, אם זה מה שמעניין אותך". 3) "הבחור אוהב את ישראל, ומחובר לישראל בכל רמ"ח איבריו.אהוב ואהוד ע"י חלק נכבד מתושבי מדינת ישראל (אלו שסבורים שהוא תרם לא מעט לספורט הישראלי..).מה אתה רוצה בעצם ? אם הוא יקצץ את אבר מינו,הוא יחשב בעינייך ליותר ישראלי? בחייך, אין מקום להשוואה בין שאראס לשארפ.".. הרשה לי רגע: פחחחחחחח תודה. אם הוא אוהב את המדינה הוא ישראלי ? במה הוא תרם בדיוק? הביא גביע אירופי ל"קבוצה של המדינה"? 4) "אולי אם היית מתגורר 19 שנה בצ'כיה, מתחתן עם צ'כית, עושה לה שני ילדים חמודים ומופיע בנבחרת הכדורסל של צ'כיה, גם אתה היית זוכה לכבוד הראוי". ואם הייתי מתגורר בצ'כיה, מתחתן עם צ'כית, עושה לה ילד, מקבל אזרחות רק בגלל שהתחתנתי איתה, עוזב אותה כי מה אכפת לי כבר קיבלתי אזרחות ואח"כ מתחתן שם עם בחורה ישראלית שבאה לצ'כיה..? מה אז? .

z dead

New member
גם ג'י-אר הולדן מצסק"א רוסי?

האם לבן מרסר ואולסי פרי יהודים?

למעלה