אתה מלך אח שלי
חן חן לכבודו על המחמאות, אני חייב להסכים איתך, ולשאלותיך: 1 למה הלכתי לכוכב נולד? התשובה, למעשה לא הלכתי להיות מעומד, עברתי שם ופגשתי במסעדה, בחוץ, את האמא של מישהיא שאני מכיר, המישהיא הזאת נכשלה בכוכב נולד 1 בשלב השני, ובדיוק כאשר באתי היא הייתה בכוכב נולד 2 בשלב השני, האמא שלה לא יכלה לשאת את המתח וגם שנינו התפלאנו שהיא נכשלה בשנה שעברה למה שהבחורה זמרת זמרת, עשתה קאוורים מעולים לברברה סטרייסנד, לסלין דיאון, לא הבננו למה העיפו אותה, ואז אמרתי לאמא שלה, חכי, אני אלך לראות מה קורה שם, בכלל לא התכוונתי להבחן, הצלחתי להכנס פנימה, בחוץ היו איזה ששת אלפים איש הטור ארוך ארוך, בפנים ראתה אותי איזה צ'וקי מוקי, עוזרת הפקה או משהוא כזה, חשבה אותי מעומד, נתנה לי טופס, אמרה לי תמלא אותו, ותלך לחדר מספר 5, בהתחלה חשבתי לזרוק את הטופס, אחר כך פתאום בא לי בראש, וואלה, מה יש להפסיד, יאללה נראה מה זה אודישן של זמרים, הראשון נכנסתי לשגב, זה שר, על הברכים, אמר לי תשיר משהוא, שרתי לא משהוא מהעליה השניה, איזה כל דודי בעירקית, היה מבסוט, שם לי חתימה, עבר, אגב, בטופס כתבתי שאני סטנד אפיסט, בחיים שלי לא שרתי על במה, אצמרתי לו, רק במקלחת שרתי, תביא לי מים וסבון אני מביא לך איזה 20% יותר טוב מזה..
ולצעוק על חיילים, הייתי קצין בצבא, לא הכנתי מאה שירים, בקושי זכרתי אחד, פתאום הם התקילו אותי, מצא חן בעיניהם הראשון, חשבו אותי זמר עם 100 דיסקים,מה שראית, זה הגעתי לשלב חמישי, את ההיא זרקו עוד פעם בשלב השני, ולא זכרתי שירים, היה לי בכיס קיו קארד של ההופעה של הסטנד אפ של שם אני דווקא יורד על זמרים, חשבתי אולי אני אבחר שם איזה שיר, הבעיה שאני לא זוכר את כל המלים, לכן כאשר הוא שאל אותי, מה זה הפתק הזה, אמרתי לו, סתם, רשימה למכולת, מה אני אגיד לו? לא זוכר את המלים? בשביל זה אסף אשתר בא לחלץ אותי מהמצב המביך, מה שראית, וסיבך אותי עוד יותר, מכיוון שנזכרתי במלים, והוא כיסה אותי בכל זאת..
אז,זאת התשובה הכנה לשאלה הראשונה, לשאלה השניה, האם אני באמת חושב שאני יכול להיות סקעת או מויאל התשובה היא להיפך, האם הם יכולים להיות קייזר, אני אוכל אותם בלי מלח ובלי פלפל, הם שניהם זמרים, צעירים כוסונים, אני זקן, שמן, עם קרחת ואם הייתי זוכר קצת מלים של שירים ותן לי קצת הופעות במה בשירה קודם ואני לא רואה אותם ממטר, אגב, לדעתי מויאל הרבה יותר טוב, סקעת סובל מרגשנות יותר לטעמי, ומויאל הפגין רגשנות יתר מכיוון שקלט שזה מה שהם רוצים, אני, על הזין שלי, קייזר, גבר גבר, לא מפגין רגשות ולא בוכה כמו ילדה קטנה. בכל מקרה, אני סטנד אפיסט, זה העבודה שלי בקטע הזה, להצחיק, תבוא לקאמל קומדי קלאב ביום רביעי ב 21:45 יש לי הופעה, אבל תביא כוסיות, שקייזר יהיה מבסוט הא...
אגב, תקשר את ההוא שמשדר איתי ל : [email protected]
חן חן לכבודו על המחמאות, אני חייב להסכים איתך, ולשאלותיך: 1 למה הלכתי לכוכב נולד? התשובה, למעשה לא הלכתי להיות מעומד, עברתי שם ופגשתי במסעדה, בחוץ, את האמא של מישהיא שאני מכיר, המישהיא הזאת נכשלה בכוכב נולד 1 בשלב השני, ובדיוק כאשר באתי היא הייתה בכוכב נולד 2 בשלב השני, האמא שלה לא יכלה לשאת את המתח וגם שנינו התפלאנו שהיא נכשלה בשנה שעברה למה שהבחורה זמרת זמרת, עשתה קאוורים מעולים לברברה סטרייסנד, לסלין דיאון, לא הבננו למה העיפו אותה, ואז אמרתי לאמא שלה, חכי, אני אלך לראות מה קורה שם, בכלל לא התכוונתי להבחן, הצלחתי להכנס פנימה, בחוץ היו איזה ששת אלפים איש הטור ארוך ארוך, בפנים ראתה אותי איזה צ'וקי מוקי, עוזרת הפקה או משהוא כזה, חשבה אותי מעומד, נתנה לי טופס, אמרה לי תמלא אותו, ותלך לחדר מספר 5, בהתחלה חשבתי לזרוק את הטופס, אחר כך פתאום בא לי בראש, וואלה, מה יש להפסיד, יאללה נראה מה זה אודישן של זמרים, הראשון נכנסתי לשגב, זה שר, על הברכים, אמר לי תשיר משהוא, שרתי לא משהוא מהעליה השניה, איזה כל דודי בעירקית, היה מבסוט, שם לי חתימה, עבר, אגב, בטופס כתבתי שאני סטנד אפיסט, בחיים שלי לא שרתי על במה, אצמרתי לו, רק במקלחת שרתי, תביא לי מים וסבון אני מביא לך איזה 20% יותר טוב מזה..