שמישהוא יסביר לי

שמישהוא יסביר לי

שמישהוא יסביר לי, איך זה שדביל חסר אישיות ומשעמם כמו צנון אסף הראל הזה מקבל כל יום תכנית בזמן שאנשים בעלי כשרון-על, ואני לא מדבר רק על עצמי, נרקבים עם כל הכשרון והנוכחות במה שלהם? הכל אשמים הגנת הטבע שאוסרים יבוא חיות אקזוטיות, למישהוא בערוץ 10, אגב, אולי מישהוא יגיד לי מי לכל הרוחות, קובע שם בערוץ 10 מי יקבל תכנית? מכיוון שהמישהוא הזה, מן הסתם חסר אישיות וחוש הומור וכתחליף חביבות עליו העויות של קוף, אז למה להביא אסף הראל כזה, כל קוף מפגר יכול לעשות את העבודה הזאת. אז אולי מישהוא יגיד לי, למה דווקא הקוף הזה?ולמה קוף בכלל? ומי לכל הרוחות קובע שם בערוץ 10, זאת שמנקה? מה זה הדבר הזה?

מי שקובע הוא...

בעצם, מי שקובעים הם אנחנו. הצופים. אם לתוכנית יהיה רייטינג נמוך מאוד (יחסית לממוצע של הערוץ), אז הנהלת הערוץ תוריד את התוכנית, בוודאי לא תיאבק בשבילה במועצת הרשות השנייה. אם הרייטינג סביר (כפי שהוא כעת), אז ההיגיון הכלכלי והדמוקרטי אומר - תשאירו את התוכנית הזאת. מובן?

נועם היקר

נועם היקר, בגלל הכבוד שאני נותן לך כמנהל הפורום שאני סך הכל אורח אצלך בבית אמתן בהרבה את תגובתי, בוא נדבר ברוח טובה, אתה אומר לי, ברור, כאילו אתה מלומד הרבה יותר ממני, כדאי שתרגע בנקודה הזאת ומהר. אני מודה לך מאד על תגובתך, אך לצערי לא ענית לשאלתי כלל וכלל, עין בלתי מקצועית תחשוב שאין הבדל, אבל יש הבדל גדול מאד בין מה שאני שאלתי לבין התשובה שאני אמור לקבל ואסביר את דברי: זה נכון שהרייטינג קובע בסופו של דבר, אבל בתור המומחה הגדול ביותר בעולם, נכון לעכשיו, המוביל בתחום הזה ללא עוררין ב 10 שנים האחרונות, בכל מה שקשור בטטיסטיקות בשידור, טלויזיה ואינטרנט, אני יכול לספר לך, אולי, דבר או שנים שלא ידעת, ובכן, זה נכון שבשורה התחתונה, הרייטינג קובע, אבל, האם ידעת, שהרייטינג אצל "קהל שבוי" נקבע במידה רבה ע"י עצם הנוכחות במסך, אורך זמן המסך עצמו, עד כדי כך, שאם תקח מטאטא ותתן לו זמן מסך ארוך יותר מאשר לראש הממשלה, ובמשבצת שידור טובה יותר, כמו פריים טיים למשל, רוב פלחי השוק, מעל 99% יקבלו את מרות המסך במידה זאת או אחרת מכיוון שזמן מסך ומשבצת שידור בעיניהם, מעידים בעיניהם על לגיתימאציה, על הדבר הנכון, על "אולי, אני הצופה, טועה" ודברים בכיוון הזה, לכן כל סוגי השידורים נחשבים למעצבי דעת קהל לטוב ולרע. זה לא סוד שברוב הרשתות בעשור האחרון איכות תוכן השידורים נמצאת בירידה דראסטית, תסתכל לדוגמא על ערוץ 2, אי אפשר להסתכל על זה ממש, תכניות הראליטי למשל,דורשות מינימום מקצועיות, מינימום הבנה, מינימום בימוי מינימום הכל למאכסימום רייטינג, כבר שנים אני טוען, שאם תתן למטאטא זמן שידור הוא יהפוך לכוכב,הקהל השבוי לא מבדיל בין רמה גבוה לבין רמה נמוכה במיוחד שהתכנית של אסף מראה לו מה משדרים ממול באותה הששעה בערוצים אחרים.... האם ידעת, למשל,נועם היקר, שתכונות גנטיות ניתנות לכיבוי ולהדלקה, זה תפקידו של החינוך, תכנית רעה תדליק גנים שלילים אצל אותו אדם המכיל גנים חיוביים, ותטה אותו לכיוון שלילי. מה שאני טוען, נועם היקר, זה שאם תציג מלכתחילה דבר טוב יותר, הקהל יקנה את זה באותה מידה, במיוחד כאשר המדובר בקהל שבוי ולכן על השאלה שלי לא ענית, מי אלה האנשים בערוץ 10, אשר מתוך כל מאסות הכשרון המתבזבז במדינה הזאת בחרו דווקא בו, אני דורש שקיפות, אני רוצה כציבור לדעת, מי הם האנשים בדיוק ולא רק אלה שהחליטו בערוץ 10 לתת לאדם כזה כל יום תכנית, אלא גם בדיוק מי הכותבים, מה זה כאן, מכון ליווי, שלא אומרים שמות, עוד מעט יתנו שמות בדויים: החליטו, אולגה, יוליה ואוקסנה וכותבים: אולגה, יוליה ואוקסנה, זה לא תקין מבחינה ציבורית ויש לשים לב לכך, זה לא תקין, לא צודק ומן הסתם אפילו לא חוקי. אז נועם היקר, אולי תוכל לשפוך אור על הנקודה הזאת ולומר, אם אתה יודע, מי בדיוק, שמות של אנשים שהחליטו שהאדון הזה מקבל כל יום תכנית עם קונספציה כזאת וכזאת גם אילו הוא היה גאוןובמקרה של הצכנית הזאת הוא בפרוש לא, מ.ק. 22 זה סיפור אחר. ומה שמות הכותבים, רשימות מלאות, עדכניות ונכונות. כאזרח אני מאד מודאג ממה שקורה פה מכיוון שאין לנו עודף ערוצים עד כדי כך שאנחנו יכולים להרשות לעצמינו שערוץ לא רע יחסית יאבד את עצמו לדעת. ונועם היקר, תעשה לי טובה ואל תתחיל להתווכח איתי עכשיו אם הערוץ מאבד את עצמו לדעת או לא ואם אתה יודע, פשוט, תן לנו, לציבור, שמות, אם אינך יודע שמות, תשאל את עצמך למה אתה לא יודע שמות, אוהב אותך הרבה, פטיש אויר

Guy Schlesnar

New member
שאלת מי קובע מי יקבל תוכנית בערוץ

10. אז זה שי אביבי,ואת התלונות אתה יכול להעביר אליו. בקשר לטענה שגם מטאטא בפריים טיים יקבל רייטינג גבוה,אני יכול לתת לך דוגמאות של פיספוסים בשנים האחרונות והתוכנית של צביקה הדר מלפני כמה שנים,שלמרות השיבוץ בפריים טיים של ערוץ 2 בעידן הפוסט הוט ויס,קיבלו רייטינג נמוך וירדו משידור. כך ש"מטאטא" לא יקבל פריים טיים גבוה. אני לא מבין למה כאזרח אתה צריך לדאוג מתוכנית של חצי שעה בערוץ 10,אבל הלוואי שאלה יהיו כל הדאגות במדינה הזאת.

גיא היקר

גיא היקר, תודה על תגובתך, ועל המידע, לגבי מה שכתבת על כך שלא תמיד קהל שבוי בפריים טיים "אוכל" את מה שמגישים לו ונתת דוגמא את צביקה הדר, אז אל מול הדוגמא הזאת אני יכול לתת לך רשימה של מאות דבילים ממש שתפסו גם יותר בשוליים, שנים כאלה הם קיציס ופרידמן, פרידמן שחקן תאטרון מוכשר מאד, ראיתי אותו עוד כאשר היה שחקן בתאטרון הקאמרי, קיציס היה סטנד אפיסט לא רע בכלל בקאמל קומדי קלאב, בכל זאת ב"חלומות בהקיציס" הם היו זבל קולואסלי ביחד, בעונה הראשונה חשבו להוריד אותם, אני הייתי זה שהציל אותם, כ 66% מהאייטמים שהיו להם אני הבאתי להם. "חלומות בהקיציס" זאת הייתה המקפצה שלהם, פרידמן הוציא טונה של דברים, ועד שלא הוציא את לובה הוא היה שווה לתחת ובכל זאת הזמן מסך עשה את שלו ותראה איפוא הם שניהם היום, שי אביבי, אילו היה מוציא את התחת שלו קצת למקומות כמו הקאמל קומדי קלאב או צוותא והיה רואה איזה כשרונות נרקבים ממש ומתייבשים, לא היה אומר אפילו שלום לאסף הראל, היה מעמיד אותו אחראי על להכניס קהל לאולפן או משהוא כזה. לגבי השאלה שלך, מה אני כל כך עושה עניין מחצי שעה, חצי שעה אחי זה המון זמן, אתה יודע כמה עולה פרסומת של 30 שניות? תכפיל את זה ב 20 וכל יום תראה באיזה סכום מדובר ובשביל מה? בשביל אידיוט שישרוף צמא פלדה במיקרו, או ישים אחד מהקהל בקונטרול ויתחמק ממנו בשכיבה על הריצפה? בפתח תקוה, להצגת סיום של כיתה ב', בית ספר יסודי לא מקבלים אנשים כאלה...

canon man

New member
חחח אתה מצחיק אותי

אהבתי את הביקורת שלך .. אבל ברצינות , ועם כל הכבוד לך כאיש סטטיסטיקה ובמקצוע והכל .. אתה לא חושב שאתה צריך לתת לבנאדם קצת צ'אנס ? הרי בסה"כ הוא מנסה להשתמש בבמה שנתנו לו הכי טוב שהוא רואה. ואם נותנים לו לשרוף הלוגנים בתוך מיקרו והקהל מבסוט , אז כנראה שהכותבים שלו הצליחו במשימה שלהם , זה לא תמיד מדובר באסף עצמו. בקשר לכשרונות שנרקבים אני נאלץ להסכים איתך אך במידה מאוד מועטה מכיוון והאיש בא עם קבלות לערוץ 10 . מדובר כאן באדם שהביא למסך את שוטטות (הוא היה הכותב שלה) ולדעתי זה היה תוכנית מצחיקה ביותר , עוד אבן דרך - מ"ק 22 שהיתה סידרת האנימציה הדו מימדית הראשונה מסוגה בארץ וכללה בתוכה עוקצנויות כלפי הצבא. הקהל אהב גם את שוטטות וגם את מ"ק כך שלהגיד שמדובר במטטא חסר כשרון .. אני לא כ"כ מסכים איתך. יום טוב :)

קנון מן היקר,

חן חן לך על המחמאות, לגבי גמד הראל, סליחה,אסף הראל, אגב, הוא נראה לי גמד דווקא באישיות ולא בגובה הפיסי, גובה פיסי לא מפריע לי, סטיבן הוקינג יותר נמוך ממנו. לגבי מה שאמרת, שוטטות מעניין את הסבתא שלי, מ.ק. 22 זה סיפור אחר, ליגה לאומית, לגבי התכנית הזאת, מה שאני רואה זה דביל חסר כשרון ילדותי ופרסומת מהלכת לסמים ולהחדרת רעיונות רעים במוחות של ילדים טפשים, אין לו את זה, אין לו נוכחות במה, חמור חמורותים שיעוף מהמסך ויפנה אותו לטובים ממנו, הרבה יותר טובים ממנו.

shimmi3

New member
אכן אסך הראל חסר כשרון

אבל צילומים עצמיים דוחים של אנשים שכבר מזמן עברו את הגיל לצילומים כאלה - זה כשרון!

תשמע פטיש אויר

אתה מעייף אותנו. אל תראה את התוכנית. לך לזיין תשכל במקומות אחרים. נ מ א ס ת.

tbgx20

New member
איזה קשקשן

אם אתה אוהב כל כך לכתוב, לך תכתוב ספרים ואל תבלבל את המוח. אסף הראל כלי, ולא יעזור לך כלום. עצם זה שאתה יושב ורואה את התוכנית שלו זה כבר אומר משהו. לא נראה לך - תעבוד לערוץ 2 .

sweetdreams

New member
אם הוא היה משודר בערוץ 2

אז הייתי מסכימה אתך לגבי "הקהל השבוי". אבל להביא רייטינג באותה משבצת בערוץ עשר זה דבר אחר לחלוטין. ערוץ 10 הוא עדיין לא ברירת המחדל של אנשים, ואם עדיין מזפזפים כדי לראות אותו, אז כנראה שיש בו משהו.

קהל שבוי

ידידתי המלומדת, הקהל הוא שבוי גם שבוי, כפי שהראה אסף הראל בעצמו, באותה שעה עקב אפסיותה של שידורי הטלויזיה בכללותם ואפסיותם של האנשים הקובעים בלווין ובכבלים, פשוט אין שום דבר יותר טוב, לא בעברית ולא בשפה אחרת, לכן הקהל שבוי בהחלט, אפילו אני עצמי בפרק עם דנה ספקטור פשוט נרדמתי ליד המסך כאילו הלמו בי בראש במכשיר כהה,כדי שתביני שאין לי משהוא אישי נגדו ברגע שיפנה את המסך, אילו היו נותנים את מ.ק. 22 באותה השעה לא הייתי מתלונן. אם לפי דעתך, מעיכת קרמבו על הראש ושריפת דברים במיקרוגל זה מצחיק, אני יכול רק להצטער על כך אבל אני בטוח שהוא ישמך לבוא אישית לביתך ולתת לך מופע כזה בחינם.

sweetdreams

New member
ממש לא!

אם יש קהל שבוי בערוץ 10 אז הוא מיעוט קטן מאוד. ערוץ 10 עדיין לא נתפס כערוץ מסחרי לאנשים, אלא יותר כערוץ נישה או אפילו פחות. כאשר אין משהו לראות בערוץ 2, ובערוץ 3 ובערוצי הסרטים והספורט, אז הם יגיעו לערוץ 10. למרות שאני מאמינה שהרבה בכלל יכבו את הטלוויזיה לפני שהם יגיעו אליו. אז נכון, תמיד יהיו כאלו שידבקו לתוכנית וימשיכו לראות אותה בלי שום קשר לאיכות שלה, אבל זה לא נכון להתייחס אליהם כאל הרוב. וחוץ מזה, שיש 95% שלא רואים את התוכנית של אסף, אז אם הוא כל כך מפריע לך, תרגיש חופשי להשתייך אליהם.

גברת יקרה את ממש חצופה

גברת יקרה את ממש חצופה, הייתי נוהג כעצתך ונמנע מצפיה בערוץ בשעות האלה אילו הערוץ הזה היה פרטי לחלוטין ואילו היה מבחר ערוצים כפי שיש באינטרנט, כל עוד קיימים רק 3 ערוצים אשר פועלים במימון וברשיון המדינה, לא אעלים עין אפילו משלושים שניות שידור ומרבע אחוז ברייטניג, הרייטינג הנמוך אינו גזרה של כח עליון אלא תוצאה ישירה של כשלון המפעילים. כמובן שלא קשה לזהות בנימת דבריך צליל מכוער של אינטרס אישי מאד וצר מאד שלך, דבריך נשמעים יותר כדבריה של פתיה מאוהבת מאשר של מי שהיא שמבעינה דבר וחצי דבר בשידור טלויזיה והשימוש במלים הגבוהות הכאילו מבינות במקצוע שהשתמשת בהן אינו מכסה על הכיעור שבשקר והבטעיה שבדבריך, לידיעתך, הטעיית הציבור מהוה עבירה על החוק וישנם עונשים קבועים בחוק על כך, את חושפת את עצמך לתביעה משפטית וגם זה מעיד על בורות ובערות עטופים ביוהרה, כדאי שתשקלי היטב לפני שאת מלהגת בלשונך שטויות מבלי להבין אפילו אל מי את מטיחה את דבריך אלה, אני סבור שתנהגי בחכמה אם תמנעי מלהגיב לדברים אלה.

פולי3

New member
אתה יודע למה?

כי הוא מצחיק. זה מה שקובע- הוא מ-צ-ח-י-ק-! סליחה, אבל- לא נאה לך? אל תצפה, פשוט מאוד אותם הוא הצחיק, אותנו הוא מצחיק, וזה מה שחשוב...

dor1111

New member
אם אתה רוצה לדעת מי קובע זה שי אביב

י שיודע דבר או שתיים וחוץ מזה אסף הראל הוא די מצחיק כי אם הוא כתב את מ.ק 22 אז הוא בטוח מצחיק

מי בדיוק קובע את שי אביבי

דור1111 היקר, תודה על המידע, האם אתה יודע מי בדיוק אחראי למינוי של שי אביבי לתפקיד ומה בדיוק תואר התפקיד שלו? לגבי קביעתך התמוה כאילו אסף הראל מצחיק מכיוון שהוא כתב את מ.ק. 22 ובכן,אתה טועה במאה אחוז, אכן מ.ק. 22 היא אחת הסדרות החביבות עלי והיא אכן מצחיקה מאד, אבל, אין שום קשר, הרבה כותבים מעולים אינם מוציאים לפועל טובים ולהיפך, במקרה של כל לילה, פינות כמו 60 שניות על מעולות אבל לא מספיק, העוגן, אסף עצמו, אינו מציג חוש הומור כלל וכלל אלא עליבות, טפשות וחוסר אחריות, אם לדפוק לעצמך קרמבו במח זה נקרא הומור בעיניך, או לשרוף דברים במיקרוגל, זה בדיוק כמו לצחוק על זקן שמעד ושבר כמה עצמות, זה בהחלט לא מצחיק זה אפילו עצוב מאד, דע לך שככותב בעצמי וכמוציא לפועל בעצמי, אני יכול להגיד לך שאין לך מושג כמה זה קשה להוציא הומור לפועל, אנשים הרבה יותר מוכשרים מהאדון הראל מתמחים בבמות פתוחות בקאמל קומדי קאלב ובצוותא במשך 3 שנים ו 10 שנים, הם הרבה יותר טובים ממנו ועדיין לא קיבלו משבצת שידור כזאת, זה כמו להוציא דיסק בשירה בלי שיהיו לך הופעות במה, לדעתי אדון אסף הראל צריך ללכת לבמות פתוחות ולהשתפשף פשוט להשתפשף, אישיות של סטנד אפיסט, למשל,מתגבשת בשלוש שנים בערך, בתנאי שלבנאדם יש כשרון טבעי של מבצע, תראה בכדורגך למשל, אברהם גרנט אינו מבצע בכלל אבל הוא כותב ומנחה מעולה, לא בכוונה, אני עורך ברמה בינלאומית הגבוה ביותר שיש כבר מעל 20 שנה, גם במאי ואחד הבמצעים הטובים ביותר בקאמל קומדי קלאב, כיום אינני יודע להגיד לך אם לאסף הראל בכלל יש את זה, יש הרבה מאד סימנים שאין לו את זה בכלל, רק אחרי 3 שנים התמחות אני אוכל להגיד לך סופית מה דעתי, היום כמו שהוא, שירד מהבמה מהר וילך להתמחות אם הוא רוצה, ככה כמו שהוא, זה לא טוב בשבילו, לא טוב בשביל הערוץ ולא טוב בשביל הצופים.

dor1111

New member
לפטיש אוויר

שי אביבי הוא מנהל התוכן של ערוץ עשר ואני מניח שיוסי מימן שם מינה אותו לתפקיד, ועכשיו אני לא אמרתי שאסף הוא בנאדם מצחיק כי הוא כול הזמן מגמגם וכול פעם שהוא נכשל בבדיחה הוא שואל את ההפקה אם הוא פיקשש וזה אומר שהוא לא כתב את זה ומנחה אמור להגיד את זה כאילו שזה שלו וזה באלו מהשרוול למרות שאנו הקוראים יודעים שזה לא כך אבל רק צינתי שאי-אפשר לפסול את אסף כי עובדה שיש לו תכונות של מצחיקן ושיש לו תכונות של מגיש אבל אני חושב שתוכנית מסוג כזאת וחוץ מזה אני אית לא אוהב סוג של הומור שכזה שאומרים במפורש הכול וכדי להצחיק צריכים להגיד דברים דוחים(כמו דודו טופז) ואני מעדיף הומור יותר שנון כמו של משחק מכור והתכנית בלינד דייט אבל בסה"כ בתוכנית של אסף יש קטעים מצחיקים בעיקר של השישים שניות וקטעים שהוא מביא אורחים מצחיקים (ליאור שליין) אבל נראה לי שאתם צריכים להגיד תודה כי שמעתי ששי אביבי רוצה לשים את התוכנית של גיל ריבה "הלמוזינה" נ.ב אמרת שאתה כותב ומוציא לפועל אז השאלה האם אתה אחראי לדברים שיש בטלוויזיה והאם אתה מופיע במעדונים כמו צוותא וקומדי קלאב? נ.ב אתה צודק שיש אנשים יותר מצחיקים מאסף הראל אבל חלק מהשואו בזניס זה להיות במקום הנכון ובזמן הנכון ואני מאמין שאם למישהו יש באמת כישרון הוא בסוף יצליח

אני מופיע בקאמל קומדי קלאב

אני מופיע בקאמל קומדי קלאב כבר למעלה מ 6 שנים ומוציא לפועל באינטרנט מכיוון שאנשים שאין להם מושג ובאו רק עם כסף ממנים אנשים שעוד יותר אין להם מושג, רוצה להרחיב את השיחה? אני ב: [email protected]

ערני100

New member
יאאאאאא...ירון קייזר...פפפפפחחחחח

ירון קייזר אני זוכר אותך מהאודישנים של כוכב נולד השנה!! יווווווווווו...הרסת אותי. יש מישהו כאן בבלוג TV שמשדר מידי פעם את האודישנים המצחיקים שהיו...ואתה לוקח שם בגדול. באת שם עם רשימת מכולת והתחלת לשיר עם אסף אשתר.חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח במקרה נכנסתי לפורום הזה,ובמקרה פתחתי הודעה וראיתי את התמונה שלך.ולא זכרתי מאיפה אתה מוכר לי.ואז נכנסתי לקישורים שהבאת וראיתי שקוראים לך ירון קייזר. בקיצור: 1.למה הלכת להיבחן לכוכב נולד?? אתה באמת חושב שיכולת להיות הראל סקעת הבא?? או מויאל??? 2.האם אתה מתכוון ללכת שוב לאודישנים הקרובים בדצמבר??? אהבתי את האודישן שלך.הרסת אותי. מחכה לתשובה. חחחחחחחחחחחחח

למעלה