שמיים

נאן

New member
לשרי. באהבה מנאן

אהבתי. כשאני הולכת בשדות. ככה לאט כמו הצב ולא הארנב. אני גומעת בצמא את המראות. כאילו מחר יהיו שונים. ואכן זה כך תמונת הטבע של אמא אדמה משתנה. אוהבת את הריח. אוהבת את אבק האדמה. אוהבת את האבנים שנתקעות לי בנעליים. את הצבעים את העלים את השדות.המצהיבים המוריקים לנגד עניי החולפות עליהם מידי יום. לעצום את העיניים ולתת לכל זה לעטוף אותך לשטוף אותך בעוצמה ובתחושות. אהבתי שרי את מה שכתבת. גרמת לי להרגיש עשירה לשניה. בחברה שיש לה תחושות כמוני. ולא תמהונית של טבע אוהבת נאן

שרי 43

New member
תמהונית של טבע????????

מממממממממ יש כאלה שהמחשב עושה להם את זה, יש כאלה שהבית ויש ויש.... בעולם מטורף כמו שלנו שבו מחפשים פינה שקטה לנקות בה את הראש, אני שמחה שאבי היה הראשון ללמד אותי לראות את היופי הזה שעוטף אותנו מכל עבר ובהמשך זכיתי להלך באותו השביל שבו פסעו אותם שכמוני. אז אם אנחנו ניקראות תמהוניות של הטבע....דיינו. ואני עוד אליך אגיע חחחחחחחח מבטיחה חיבוק ענק מתוקה

נאן

New member
את שרי

את שרי רק מבטיחה הבטחות לבוא! קחי איתך את הטנטה הטרנטלה השניה הקרויה אפרת ובואו. תוסיפי גם את קוב שהבטיח. מזל שיום כיפור כבר עבר נאן

שרי 43

New member
חחחחחחחחח מה זה טראנטה

וואלה נאן איך שהגענו לגיל ארבעים מרגישות גרוטאה חחחחחחח הגוף מתחיל לחרוק...מה יהיה? מהמבטיחה...מבטיחה ומקיימת...נשבעת

אפרת.א

New member
חחחחחח פשושה שלייייייייי גב´ מדאם..

רק ליידע אותך : כדי שנבוא , את צריכה להתחנף אלי ולא אל שרי!! איך נגיע עם הטראנטה שלה איך, את רוצה להרוג אותנו בכח חחחחחח ??? את הרי יודעת שהיא הנווט , אבל נווט ללא נהג אממממממ.....קצת בעיה לא? (איך אנחנו משלימות אחת את השניה אה?!?:)) רגעעעעעעעעעע רגעעעעעעעע מה זאת אומרת "טנטה טרנטלה" ????? אניייייייייי?!? חחחחחחחח תזכרי ! אין יותר קליינטים דרכי! זהו, מעכשיו, כל קנדידט ...אה...כל קנדידט....אה....חחחחחח אוף, התחלתי לגמגם:))) אה,,,,,,,מעבירה אותו אוטומטית לשירקן חחחחחחחחחחחח
חוץ מזה תגידי, היית חייבת לגור כל כך רחוקקקקקקק ?!?
הבטחות , הבטחות - עד שאני לא אזיז לשני אלה את ה....אין צ´אנס! (יאללה, תני תאריך - כמו קלאץ´ אנחנו אצלך! מילה של טרנטלה
) אוהבת אותךךךךךךךךךך יפה שלי מואהההההה

קוב

New member
היו זמנים

שעות, משמרות וימים של חריש ,דיסקוס ומחליק עברו עלי.... בתקופה שהיה לי הרבה יותר שערות על הראש והרבה פחות ממממממ ריפוד במותניים. בועה? אולי זו מלה מתאימה. אני קראתי לזה אז מסע, מסע של זחיחות דעת. הייתי הוזה וטווה חלומות תוך ישיבה על ספסל של טרקטור זחל עם איזה 1000 דציבל.... כמה שנים לפני המצאת הקבינה הממוזגת. על אף כל הרעש והקפיצות, אפשר היה לחלום חלומות. מחליף הילוך כל חצי שעה, נגד הרוח בשלישי, עם הרוח בשני שרק לא יתחמם לי רק הנביל´ה. בונה וסוגר ארגזים, מריח הריח המיוחד כל כך של תלם חדש וטרי. מתחיל בבוקר קצת לפני הזריחה, מסיים בלילה קצת אחרי השקיעה. עד היום אני מתלבט בין זריחה לשקיעה, מי יפה יותר.

שרי 43

New member
ולא יכולה שלא....

להתגלגל מצחוק למקרא השורה הראשונה...כל כך קוב קוב חחחחחחחחחחחחחח ההשקמה בשעה ארבע בבוקר, הכנת הצידניות עם כל הכבודה הכי הכי שיש במקרריםאחרי תיכמונים אין סופיים את האקונום, הנסיעות המטורפות בג´יפים אחחחחחחחח היו זמנים. ואין בי שום התלבטות.....זו של המזרח וזו של המערב, שתיהן יפות בעיני. כל אחת בדרכה ובמיוחדות שהיא רק שלה.

מידע פנימי אההה?

כשאני הייתי צעיר.... עשית פעם סיבוב על שני גלגלים בוויליס? ממממממממממממ היית מאמינה שאני? ששששששששששששששששששש שאף אחד לא ישמע.... והיום אני לא נוסע כמו מטורף??? בואי מחר תראי אותי ברמה. אני אביא תמונות להראות איזה פרוע אני.

למעלה