שמיים

שרי 43

New member
שמיים

לאחר שהגשם הראשון שלח את טיפותיו להרטיב את האדמה שזעקה למים לאחר חודשי הקיץ החמים, ממש לפני תחילת הגשמים הגדולים לאחר הדיסקוס והכנתה לזריעה, מקבלת האדמה מין ריח של התחדשות. המטעים, שגבלו בשדות הכותנה שבהם גידלנו אשכוליות ותפוזים שלחו גם הם ניצני ריחות, כל האויר נעטף בריח הזה, זה הזמן שהכי אהבתי לטייל בשדות. הייתי לוקחת איתי שמיכה, פורשת אותה על השביל שחצץ בין השניים ונשכבת מביטה לשמים. "בועה" קראתי לשעה הזו. זמן שבו הייתי מסתגרת בעצמי, חושבת, כותבת, חולמת בהקיץ. בתקופה הזו של השנה, בשעות הצהרים המאוחרות, ממש לפני שהעלטה יורדת, השמים פושטים ולובשים צורה וצבעים שלא רואים כמותם. במיוחד אם יש בהם עננים. ענני כבשה או נוצה, אלה העננים המיוחדים בעיני. קרני השמש שחדרו את העננים נפלו על האדמה באלומות אור שצבעם נצבע בצבעים של אדום, כתום, כחול, סגול וזהב. ואם לא חדרו את שכבת העננים אל האדמה, היו השמים נצבעים בפסים מרהיבים. יש משהו מרתק בלהביט אל האין סוף הצבעוני והמיוחד הזה, למולל תוך כדי רגבים קטנים וגדולים ולהפליג למחוזות אחרים. רק מאוחר יותר, אחרי שכמעט כל יום חלף על פני תוך כדי ריצתו היומית בין אותם השבילים ושלח חיוך שנראה לי אז קמצני משהו, לימד אותי אביקם את סוד הטבע המופלא. למדתי להבחין תוך כדי חילופי העונות בפריחות השונות, בבעלי החיים שמצאו בשדה את משכנם, אילו גידולים טובים לעונה זו או אחרת, הקשבתי לרוח שכל יום שרה שיר חדש וכן.... גם למדתי לאהוב.

אפרת.א

New member
עכשיו התמונה ברורה יותר....:))

אהבתי כל מילה! ובכלל...כשמביטים בשמיים הצבועים בצבעים של ריקמה אלוהית נפלאה...רואים דברים ש...לא רק העיניים רואות - אלא ובמיוחד שהנפש חוווה, שהנשמה רווה... תודה ששיתפת בחוויה המופלאה

שרי 43

New member
את מבינה דחלילה שלי :))

בתקופתי(אמרה הפולניה והביטה שנות דור אחורנית חחחחחחחח) זה כבר לא היה גורן...היו אלה השמים ....טוב נו...ועוד אי אלו דברים שגרמו לסיפור אהבה לצמוח.

אפרת.א

New member
חחחחחחחח אוייייי, שרה שרה....

את מבינה,,,,,,,,,, שאני יושבת כאן כבר למעלה מחצי שעה.....חחחחחחח עם דמעות בעיניים ,,,,,,, לא רואה כלום........לא מסוגלת להגיב על שום הודעה.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח - - - - הרגתתתתת אותיייייייי.... חחחחחחחח טוב אז מה אם הייתי דחלילה לשעה שעתיים (בקול מה זה נעלב)...מה יש? אסור גם לי לפעמים קצת לחיות באשליות???. אה ?? חחחחחחחחח היות וסיכמנו היום שהמכסה שלך נגמרה בכל האמור ל...אי אילו דברים:)) חחחחחחחחחח דיק באלאק אם תבזבזי את מכסתך החדשה כבר בתחילת הדרך... אמממממ.....תגידי, בקשר לסיפור האהבה שצמח....לא נזכה לשמוע איזה...פירור אחד או שניים???? אני מוכנה לאפות כמה עוגות שתרצי, להכין שתיה כיד המלך, להביא את המיחם הגדול לשתיה חמה , פיצוחים - מה לא ... יאללה! {לא, כי הבנתי שכשמופעל עלייך לחץ כמו ההוא שקוב ואני הפעלנו, חחחחח אמנם בתמימות , אבל למי אכפת?) יוצא השופרא דא שופרא:))))} אוףףףףף , שרי - יש לי חום גבוה, מה עושים???? (פליז, רק לא עצה של פולניה....נגמרתי כבר מהמרק היום ביאאאאחחחחחחססססססססס ....:)

שרי 43

New member
פרויד???????????

כשהוא היה פוגש את שתינו הוא לא יכול היה לחשוב ובטח לא לדבר חחחחחחחחחחחחחחח כי מי יכול עלינו??????????

אתמול......

משום מה יכולתי רק לקרוא את הכותרת ללא ההודעה הפנימית ואני כמו שאת מכירה לא מהמוותרות אז.... אני באה הערב עם אטריות וסיר מרק חחחחחחחחחחחחחחחחח נשבעת...רק תגידי איזה מרק את אוהבת. תרגישי טוב מואההההההההההה

אפרת.א

New member
חחחחחח יקרה שלי....איזה מזל

ממש מזל - - - אבל ממש ממש מזל שאת פולניה מזוייפת !!! כשהגעת עם כל האוכל הנפלא שקנית במו ידייך
התפללתי, הבטתי לתוך עינייך בעיני עגל , בתחינה "אנא, רק לא מרק - ואם כן , תהיי חברה טובה ואל תכריחי אותי" ו................יש! לאאאאאאאאאא היייייייהההההההההה מרקקקקקקק ! שריייייייייי מואההההההההה - אני אוהבת אותך חברה נפלאה שלי עשית לנו ערב סוכות שמח
אמנם סוכה לא היתה והאושפיזין היינו אני וילדיי בביתי שלי , כי את יקרה שלי הגעת עם כל טוב, אוכל בשפע ועוגיות מיעקב שאין אין כטעמן הערב באף קונדיטוריה:)) טרחת והלכת בידיעה ברורה שאני אוהבת את טעמן... ושוב תודה על שעשיתם לנו ערב סוכות נפלא
מואהההההההה

שרי 43

New member
מה את עושה לי בושות מה..........

את הורסת לי את כל התדמית. אני מקווה שאת מרגישה הרבה יותר טוב. נשיקות לאורן וזיו האאאאאאאאאא...לא יצא לי לומר לך אבל שדון שולח לך ד"ש חם

אפרת.א

New member
אממממ.....הורסת? ....טוב, תלחשי לי

מה לכתוב ואני אכתוב מילה במילה
בתאום מלא...כדי שחלילה לא...:))) חחחחחחחחחחחח אמרתי כבר שאת פולניה מזוייפת חחחחחחח (אופס...שוב פישלתי?:))) חחחחחחח איך אמר טיפי : "פולניה אמיתית היתה מוסרת מייד! כלומר,,,,,,חם חם, טרי טרי מהתנור:)) שדון לקח לתשומת ליבו ברצינות רבה את עניין השמירה אה?
כל הכבוד שדוני , אני גאה בך! טיפי - מי שלא תהיה, אם אתה רואה הודעה זו - - - (חחחחח שרי, אני עדיין חושדת בך:))) שולחת חיבוק גדול וחם עם נשיקה עדינה ...בכל מקום שתרצה:)

שרי 43

New member
איכססססססססססססססס

יא מגעילה...בכל מקום שארצה???????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה לקח....הוא בודק כל מה שנכתב בצאט חחחחחחחחח אתמול שאל עליך כשאמרתי שאת לא שם...הוא אמר לי "זה לא מורגש...את מדברת בשביל שתיים" חחחחחחחחחחחחחחחח קרע אותי מצחוק...אני? שלא מוציאה מילה...אני? חחחחחחחחחחחח והטיפי הזה יש לו רושם רע על פולניות לא? ישר רצות לספר???? אנחנו????????(עושה פרצוף של שה תמים)

אפרת.א

New member
חחחחחח הרגת אותי בשניה ../images/Emo6.gif

מה את לוקחת נשיקות שלא שייכות לך מה? אה? חחחחחח זהו - חותמת סופית! "אין זיוף"! ועוד בסוף אני מגעילה חחחחח אויייייייי אני מתגלגלת מצחוקקקקקקקק. וואלה אבחנה דקה יש לו לשדוני:)) בשביל שתיים? היה עדין איתך האיש
מסכנה שלי שלא מוציאה מילה מהפה... למה, דוקא טיפי דיבר עלייך בכל כך הרבה נועם, אמר שאת אשה מקסימה ועוד הרבה דברים שלא אגיד כאן מחשש שמא תסמיקי לי חלילה... חחחחח (אז מה אם הוא הגזים קצת או סילף קצת...:)) יש משהו שפולניה משאירה לעצמה ולא רצה לספר בשניה הראשונה שמישהו לא שם לב?!? חחחחחחח (הפרצוף שלך לא עושה עלינו רושם חחחחחחחח וואלה אין זיוף! חחחחח מאיפה הגיעו הגנים האלה מאיפה................... ?!?!?!?!?!?!

tipi

New member
אפרת ושרי נשים יקרות

כמו שאתן יכולות לראות הגעתי בשלום ליעדי. אמרתי שאני אעקוב, אז אני עוקב ואני לא מצטער כי מה שאני רואה מרנין את עיני וחושי (זה בכדי שמרנינה לא תעלב:)) אתן צריכות זירת איגרוף מבוץ??? כמעט ונעלבתי אפרת, אך שורת המחץ עשתה את שלה :)) אני עדיין חושב במה להתחיל. שרי, מוציאים דיבתך רעה, מה שלא מגיע לך. מצטער צער רב על שלא יצא לנו לשוחח כמו שרציתי, אני מבין שאת המסר קיבלת :)) המשכנה להעשיר אותנו בדברים היפים שאתן כותבות...האמא הגדולה צופה בכן:))
לשתיכן מטיפי שאוהב רק אתכן

tipi

New member
ועוד קטנה אחת

אפרת, אני מקוה שחזרת לאיתנך ואם עדיין לא כל כך אז הבריאי במהרה. ותוך כדי הכתיבה החלטתי במה אני רוצה להתחיל....בעיניים

tipi

New member
ועוד אחת ודי

שדון גבר...אפשר לסמוך עליך בהחלט!

אפרת.א

New member
אהלן איש יקר....במה להתחיל?!?

ממממ....שמחה שהגעת בשלום! תודה שאתה כאן איתנו:)) זירת איגרוף מבוץ ??? מזמן עברנו את השלב הזה, בוץ כבר לא ממש מספק אותנו:)) (ראבאק שרי אם לא תהיי איתי בראש אחד בקטע הזה, שלא תפשלי!:)) אז ככה: ביום שישי הייתי אצל שרי וכיאה לפולניה ארחה אותי הגבירה במטבח. השתגעת?? שנשב בסלון????? ומה יהיה אם יפול פירור אחד או שניים??? או חלילה אפספס את הפה לשבריר של שניה ואופס...טיפה קלילה תנטוף?) חחחחחח אין, אין כמו המטבח הקטן והנעים של שרי:)) (בטח מתחנפת, אחרת הלך עלי גם המטבח...אמנם אני מבקרת במקום אחר פה ושם:)) אבל...חחחחח מרצוני החופשי , לא הייתי רוצה שזה יהיה מרצונה החופשי של המארחת רחמנא ליצלן...:))) בכל מקרה, ישבנו ופטפטנו על הא ודא שכלל גם שיחה עליך. סיפרתי לשרי באריכות את תוכן השיחות הנפלאות שערכנו,כולל המסרים שלך אליה (שהעברתי יומיים לפני בטלפון, אבל ..כדי לודא שהמסר הגיע, אין כמו פנים מול פנים) בין לבין הסתכלתי במבט חשדני בשרי...במבט האומר : "שריייייי , רק תגלי לי את האמת...זו היית את????" התשובה שקבלתי היתה פרץ צחוק אדיר שהרעיד את כתלי הבית שבדרך כלל לא יודע זעזועים רבים....ושאלה "ומה אם זו הייתי אני??? צחקתי ודמעות התחילו לצנוח ....חחחחח מה שכמובן הצחיק את שרי כפל כפליים... "אם זו היית את - מייד , ככה , על המקום ...הייתי מורידה לך את השחלה השניה! חחחחחחחח וכאןןןןןןןןןן, מה אומר ומה אגיד....לא יכולנו להרגע. (ברשותך,לא אספר על תנועות הביניים שהיו...:)) וכך טיפי יקר שלי : שרי, כן, כן זו החברה הטובה שלי...השאירה אותי כשסקרנותי בידי:)) אגב, אמרתי לה ברוב טובי שגם אם זו היתה היא נהניתי כמו שלא נהניתי זה זמן רב:) לא כל שכן אם זו לא היא:)) (איזה נשמה טובה אני , אה?!?:)) רגע, מי מוציא דיבה על שרי????? חחחחחח , תראה לי אותו/ה !!! עשית לי את היום יקר שלי:)) ממממממ...........................מהעיניים אמרת???
(הפעם דיברתי אני עבור שתיים - שכן שרי עדיין בהלם קרב:)))

שרי 43

New member
יצאתי מההלם ../images/Emo6.gif .......כמעט..... ../images/Emo4.gif

ולא יכולתי שלא לחשוב על הכינוי שבחרת לך.....טיפי [טיפ טיפה סיפרה לי אפרת :))]...כי מה שמתחיל בטיפה, אם לא נעצר בזמן, הופך לסכר גדול.... אחטא לאמת אם אומר שאין בי צער על שלא יצא לי לשוחח איתך, אך הבנתי שנאלצת לצאת למשימה חשובה, אז.... תודה על כל הסופרלטיבים שליוו את שמי (והכל כמובן בהתאם למה שאפרת לחשה לי חחחחחחח) ושמחה שאתה ממשיך להנות לקרוא את אשר אנחנו כותבות. אנחנו לא ממש זקוקות לאמבטית בוץ....אצלנו כל מה שצריך להאמר נאמר ומיד...טוב, אולי לא מיד....לקח לה איזה יום יומיים לספר לי חחחחחחחחחח אוףףףףףףףףף אתה לא יודע איך אני שמחה שנכנסת לפורום.....עכשיו סוף סוף תחזור השלווה לשכון בו......עלק חחחחחחחחחחואני אחזור להיות שרי 43. ולא יכולה שלא לשלוח חזרה חיבוק ונשיקה (האיקונים הפנימיים משום מה לא עובדים)

tipi

New member
חיוך רחב פשט על פניי

למקרא שורותיכן. אצלי שעת בוקר מוקדמת מאד, חשוך, העיר עוד ישנה, מזג האויר גשום, קר, ולהכנס לכאן מחמם לי את הלב. שרי לצאת מההלם - איזו רצינות יקירה
ולא היה לי ספק שתביני את שתי המשמעויות של השם - יפפפהההההה. אפרתי - ההתפלשות במטבח עדיפה, לפחות שם אתן מתלכלכות בדברים טובים ומתוקים, כי כוס קפה צרפתי/ישראלי לא יתקיים ללא עוגה ראויה לשמה. העינים אפרתי יש להן משמעות מיוחדת - הן ראי לנפשו של האדם, בהן תוכלי לראות על אמת עד כמה הוא עצוב, שמח, כעוס ועוד - חישבי על זה. לא אוכל להתעכב יותר - אוהב את שתיכן נשים יקרות שיהיה לכן יום מיוחד במינו, כמו כל הימים שאחריו. חג שמח מתוקות שלי
חזק ו-
היכן שתחפצנה.

שרי 43

New member
ואני הורגת אותך מצחוק ?????????

איך רצית שאני אגיב אחרי שקראתי את המשפט המצוטט הבא??????? "טיפי- מי שלא תהיה, אם אתה רואה הודעה זו - - - (חחחחח שרי, אני עדיין חושדת בך:))) שולחת חיבוק גדול וחם עם נשיקה עדינה ...בכל מקום שתרצה:) ותקראי טוב טוב את מה שכתוב בסוגריים חחחחחחחחחחחחחחח אז שאני?....אני?....אסתום את הפה????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואין צורך לרוץ ולשאול את שפרה חחחחחחחחחחחחח היא מיד תספר לך את ההיסטוריה המשפחתית שהחלה בפולניה, עברה לספרד של האינקויזיציה, משם ליוון והפינאלה בארץ. כי אצלנו כמו שכבר למדת אין דבר כזה....דיבור קטן חחחחחחחח אצלנו כל דבר זה סיפור חחחחחחחחחחחחחח

למעלה