שמחת הש"ס

מוציאים את הספר מהארון

וקצת מישתטים איתו אז מה? איזה תלמוד ואיזה ביצים מדבר הכותב החשוב מ``הארץ``? להשיתולל ולהזיע זה בריא בדיוק כמו לעשות ריצה קלה. אז מה אם רוקדים עם ספר תורה עטוף בנילון הרי הכי חשוב מי רוקד הכי יפה ומי מביא ``ביצועים`` כמו ``בדיסקועטק`` חג חברתי לכול דבר ומי שלא אוהב /יודע לרקוד לא ירביצו לו אם רק יעמוד בצד, ‏

מוציאים את הספר מהארון

וקצת מישתטים איתו אז מה? איזה תלמוד ואיזה ביצים מדבר הכותב החשוב מ``הארץ``? להשיתולל ולהזיע זה בריא בדיוק כמו לעשות ריצה קלה. אז מה אם רוקדים עם ספר תורה עטוף בנילון הרי הכי חשוב מי רוקד הכי יפה ומי מביא ``ביצועים`` כמו ``בדיסקועטק`` חג חברתי לכול דבר ומי שלא אוהב /יודע לרקוד לא ירביצו לו אם רק יעמוד בצד, ‏

estersh

New member
מסכימה עם הכותבת

כאוהבת תנך ותלמוד, גמני רוצה יום אחד בשנה לחגוג את זה בפומבי. אבל בלי הקפות- חוץ מכמה סיפורים הזויים, אנלוממש אוהבת את האר"י. ואנלויכולה לחגוג את זה עם החרדים, כי שמחה חוגגים בשיתוף מלא, ולא נראה לי שהם מצידם נותנים לי את הזכות לכך. אם כי, אני מניחה שלתנועות השונות של יהדות חילונית יש משו. (כי מישו היה צריך לקרוא את ההודעה באמת ולהגיב לתוכן שלה באמת)

estersh

New member
אהממ. הזכרתי את הארי

רק בגלל אחת התגובות. ההקפות לוממש קשורות. סתם הביך אותי פתאום לקלוט שכתבתי שטויות. אבל זה קורה הרבה.

למעלה