"שמחה רבה,שמחה רבה

B a m b o o k

New member
../images/Emo156.gif

נו,אז איך היה החג? נחמד+ אצל מי חגגתם?פה, אצל סבתא. עם דודים+מישו שבא מאמריקה קראתם את כל ההגדה?דא
היו מתנות? בדרך... אני מצאתי את האפיקומן
מה לבשתם?שמלה לבנה

shula 1 6

New member
אהמממממ

טוב הסדר היה נחמד,סבא וסבתא שלי משני הצדדים היו אצלנו, ההורים של אבא שלי חילונים,הם לא מכירים כמעט כלום..אבל הסתדרנו.. קראנו את כל ההגדה,<אח שלי ניסה לקרוא כמה שיותר מהר בלי שאבא שלי יתחיל לפרש> והאוכל הגיע ממש מהר! גמרנו ב12 בערך..זה היה ממש מהיר,הכי טוב
לבשתי חצאית שחורה וחולצה גרוזינית ביותר בגווני סגול
גם ככה שמתי מעל זה ז'קט ענקי שחור של אמא שלי אז לא ראו.. אה ואחותי הקטנה נרדמה,אז לא היה מי שימצא תאפיקומן.. וגם ככה אבא שלי לא החביא אותו
ובכל מקרה אני מקבלת מתנה!<יומולדת שבוע הבא> וזהו.

P i x i e s

New member
התלבשתי מהמם אז כנסו באמאשלכם! ../images/Emo13.gif

נו,אז איך היה החג? חחח היה שווה. השנה לא צחקתי בניגוד לשנים שעברות. (בוא נאמר ככה- בן דוד שלי מאד היפראקטיבי, כשהסדר אצל הדודים בבית הוא עושה פשוט שטויות, פעם הוא קפץ מכיסא על הכלבה שלהם ועשה קולות של קראטה. התחלתי להתפוצץ מצחוק. פעם הוא נבח על החלון או משהו... לא יודעת, זה כזהההההה קורע.) צחקתי אבל קצת
אני ובת דודה שלי דיברנו פה ושם וגם אחרי זה יצאנו לסיבוב בחוץ והיה נחמד מאד. אני אוהבת אותה!
אצל מי חגגתם? סבא וסבתא בחולון. קראתם את כל ההגדה? דווקא כן!
תהיו גאים בנו. היו מתנות? חחח היה 50 ש"ח לכל אחד לכבוד האפיקומן. למרותתתת שאני מצאתי אותו. מה לבשתם? אוהווו. אז ככה: ג'ינס סקיני כחול מארה"ב מ-ה-מ-ם שיושב עליי ממש יפה:] חולצה לבנה עם נקודות קטנות שחורות קלאסית לגמרי עם שרוולים תפוחים, פפיון קטן שחור, מחשוף עגול כמו סטרפלס כזה אבל גומי מתכווץ. נווווו נעלי בובה שחורות מגניבות של קסטרו עגילים עם פפיון, פנינה בצבע שמנת ויהלום קטן מדיווה שרשרת מוזהבת עדינה לאללה עם תליון של מפתח, מנעול ולב. ארה"ב ג'קט מחוייט ממש ממש ממש יפה לבן עם כפתורים כסופים וחגורה על הג'קט. ארה"ב ליפסטיק של איב סאן לורן. אעעעע יצא יפה :] נכון אני פורום אופנה לאללה? את מי זה מעניין בכלל?

זדבין אבא בתרייי זוזי

נו,אז איך היה החג? חביב. הגיעו לפה שתי משפחות והרגשתי גן לילדים קטנים. אבל היה משעשע אצל מי חגגתם?בבית קראתם את כל ההגדה? כן, למרות שהייתי מתה לדלג לשולחן עורך ישר אחרי קדש או משו היו מתנות? יהיו [אבא הבטיח 4 דולר. בחיי, זאת הקמצנות היקית שלו שמתלגה כל פסח מחדש..] מה לבשתם? גופיה שחורה ומעל חולצה ורודה וחצאית קצרה ומגפיים כוסיות. ועכשיו באלי להקיא [TMI]

אני =]

נו,אז איך היה החג?החג היה מעולה! אצל מי חגגתם?אצל דודים מצד אבא.. בכפר סבא קראתם את כל ההגדה? כמעט הכל.. חיפפנו בסוף היו מתנות? בערך מה לבשתם? אמממ חצאית וסטווטשרט של blind

סליחה שזה רק עכשיו, פשוט

רק היום חזרתי
נו,אז איך היה החג? אממ....די נחמד אצל מי חגגתם? בבית מלון באילת קראתם את כל ההגדה? האמת שהרב די מיהר כי אמרו לו שהוא צריך להגיע לשלב של האוכל די מוקדם...אז אחרי זה נראה לי שהמשיכו אבל אני לא בטוחה כי סיימנו לאכול ועלינו לחדר היו מתנות? אממ....לא יודעת אם זה נחשב, אבל קנו לי מלא דברים באילת מה לבשתם? לפרט? נו טוב. חצאית עד מעל הברך שהיא חצי ג'ינס חצי בד, גופייה שחורה איקס כזאת, ומעלייה חולצה ארוכה לבנה (את הגופייה שמתי בגלל המחשוף
וגם כדי שלא יהיה לי קר) שיש עליה הדפס יפה כזה של לב שתקועה בו חרב, ולבבות על השרוולים...חח והייתי עם סניקרס (כמו אולסטאר רק חיקוי) חצי כאלה, נראה לי שהן שחורות (בזמן האחרון הן נראות יותר ויותר כחולות למרות שמתי שקניתי אותן הן היו שחורות).

אפשר עדיין לענות?../images/Emo108.gif

נו,אז איך היה החג? היה נחמד =] אצל מי חגגתם? בבית, והזמנו 6 אורחים (דודים ובני דודים..) קראתם את כל ההגדה? ממש לא.. אפילו לא חצי D: היו מתנות? אממ גרביים D: חחח ושוקולד... מה לבשתם? ג'ינס סקיני כהה וחולצה קצרה פסים אפור לבן.

להלהלהלהלהלה../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

נו,אז איך היה החג?פפפפפפפפצצצצצצצות(:) אצל מי חגגתם?בבית קראתם את כל ההגדה?ניראלכם?! עד לאוכל ויאלללה...חחחח
היו מתנות? אחי הקטן קיבל 50 שקל על זה שהוא מצא את האפיקומן..חחחח אני אפילו לא חיפשתי אותו.. מה לבשתם?טרנינג..

למעלה