"שמחה רבה,שמחה רבה

"שמחה רבה,שמחה רבה

אביב הגיע,פסח בא!" נו,אז איך היה החג? אצל מי חגגתם? קראתם את כל ההגדה? היו מתנות?
מה לבשתם? חג שמחח

עונה לעצמי ../images/Emo6.gif

[מתי אני אלך לישון,מתי?] נו,אז איך היה החג?מצחיק אצל מי חגגתם?דודים קראתם את כל ההגדה?פלוס מינוס היו מתנות? כסף
מה לבשתם?חולצה עם פסים חומים ולבנים,מכנס שחור עם מלא כיסים,מגפיים חומים :] אעע

חייבת לשאול

גם אצלכם יש את הדוד הזקן בעל ה"רוח הצעירה" שמחביא את האפקימון ולא מסכים לגלות איפה זה גם אחרי 12?!?!? הוא החביא את זה במכונת כביסה פעם שעברה~!!!!

חצילע

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

תראי, זה עדיף על סבא שלי שמחביא כבר כמעט 8 שנים את האפיקומן באותו מקום, ועדיין בטוח כל שנה שאין לנו מושג איפה הוא שם אותו.

P i x i e s

New member
היי, לא לזלזל באפיקומן!! ../images/Emo46.gif

עד שהשנה מצאתי אותו כולם במילא קיבלו 50 ש"ח

P i x i e s

New member
חיפשתי בזלזול, לא כמו שנים שעברות

ודווקא עכשיו מצאתי. וגם אני ידעתי שכולם מקבלים כסף!! ):

Snow fairy

New member
היה מעניין../images/Emo3.gif

עשינו אצלנו בבית, ברור שלא קראנו את כל ההגדה
ואמא החליטה לעשות "סדר אלטרנטיבי" או משהו, אז היה משחקים וקטעי קריאה שלא מופיעים בהגדה וכאלהo_O לא היו מתנות
אבל החביאו את האפיקומן 3 פעמים כי האחיות שלי התעצבנו שכל פעם השניה מוצאת
לבשתי חצאית סקוטית עד הברך, חולצה לבנה מכופתרת קצרה חצי מגף פלטפורמה ועליונית שחורה:]

זונע

New member
היה מצחיק

חגגתי אצל דודים...למעלה הייתה מסיבה של 30 איש והם כל שניה שמו מזרחית אז היה קורע מצחוק לבשתי חולצה ומכנסיים אני מניח... חג שמח

שלום אני חדשה

והנה אני כאן, לא ידעתי בכלל שיש פורום כזה אבל כל יום מגלים משהו חדש. אני יעל מרמת גן לומדת בעירוני אק בת"א

MoonyAvFreak

New member
אצלי היה סבבה.

הסדר היה אצלינו. האנשים שהיו: המשפחה המצומצמת...ואז סבא סבתא מצד אמא ואחות של סבא והמשפחה המצומצמת שלהם שהביאה איתה את יוני שהוא סוג של בנדוד שנמצא עכשיו בארץ והוא יהודי אמריקאי שבא לעשות פה צבא. ורון ויעל - דוד ודודה שלי. :) ואז יש את אנה ואלי שהם חברים של המשפחה של סבתא והם בני 16 ו17 ואנה נמצאת פה במסגרת משלחת של לימודים כזאת אמריקאית של 4 חודשים. אלי היה בה לפני שנתיים והוא גם היה איתנו בסדר..עכשיו הוא בא לבקר וללכת לבומבומלה ולראות מה הוא יעשה בצבא כי גם הוא רוצה להתגייס (חמודים האמריקאים האלה) ואז גם הייתה זואי שהיא חברה של אנה מהמשלחת הזאת :) חמודות קיצר הן ישנות פה שתי לילות ^__^ הממממ הסדר התחיל באיזה 7 וחצי ככה..סיימנו בסביבות 10 הכל הכל כאילו ב10 וחצי ככה אנשים הלכו. בחוץ ה"צעירים" עשנו סיגר XD ואני לא יצאתי איתם כי נאבד לי המשאף ולא יכולה להיות בסביבת עשן ככה סתם. נממממ היה טעים. אני הכנתי עם אמא את חלק מהאוכל P: האוגות היו ממש טובות. אבל העוגת שוקולד הייתה ממש כבדה. ה-מ-ו-ן שוקולד. נראלי יש בעוגה 700 גרם שוקולד. חח שומנים חוגגים קיצר. ו...מה לבשתי... מכנס שחור גופיה שחורה ואליונית לבנה כזאת פלאפי חמודה שגנבתי לאמא. חפרתי! :) אה ואני ודודה שלי מצאנו את האפיקומן ביחד XD אני פתחתי את המגירה ולא ראיתי..ואז היא כזה הנה זה איך לא ראית XD אז אנחנו חציחצי ואבא אמר תחשבי על משהו שבאלך..אז אולי אני אבקש עוד חור חביב באוזן :)

NoFaRi1

New member
עכשיו לחד"כ להוציא לפחות חצי מהקלור

יות P: נו,אז איך היה החג? וואלה נחמד. שתינו יין היה מצחיק D: אצל מי חגגתם? בבית קראתם את כל ההגדה? הגדה מקוצרת P: היו מתנות? נו בטח מה לבשתם? משו יפה. D: אין לי כוח לתאר מה

Gadook

New member
אני לא אוהבת חגים.

היה אצל דודה, ישבתי בין הפטיש לסדן (AKA בין אמא לאבא). הם כל כך מטופשים שהם עדיין מתעקשים לעשות את הסדר ביחד. לא הסכמתי לקרוא כלום, גם בכלל הכאבי ראש וגם בגלל שדוגרי, לא היה לי שום רצון להיות שם. היה קצת כסף מהסבים, שיספיק בדיוק לנסיעה אחת הלוך ושוב
לבשתי ג'ינס, את הוואנס המשובצות (הקרועות
) ואיזו חולצה של האחות, שוויתרה לי כי היא ידעה כמה שאני לא אוהבת ערבים כאלה
הבני דודים ניסו להצחיק ולשיר בזיופים, קראנו הגדה קיבוצית אז זה היה לפחות קצר עד האוכל, אבא ודודה כל הזמן התווכחו על פוליטיקה ואני הייתי עסוקה בלהתכתב עם אחותי על צורות להתאבד
(הגענו ל15 שלא דורשות לקום מהמקום). שנה הבאה, אני מכריחה את ההורים להיזכר שהם גרושים '^^

majsbi

New member
טדאם

נו,אז איך היה החג?לא משו , כרגיל אצל מי חגגתם?אצלנו בבית לבד קראתם את כל ההגדה?כן, ועם תוספות שיש משום מה רק בהגדה של אבא שלי היו מתנות? אין, תמיד אין מה לבשתם?חולצה לנהןחצאית לבנה עם פיטים והסודרים שמגיעם עד למותניים בצבע ורוד . דווקא יפה

למעלה