שמחה מאוד!!!

אפרת10512

Well-known member
סוף סוף יודעים להעריך יוצרים בארץ!!! הרבה בריאות אושר והצלחה למירי שתהנה ותפרח בביתה החדש
🙏
🙏

Harrington

Well-known member
מנהל
סוף סוף יודעים להעריך יוצרים בארץ!!! הרבה בריאות אושר והצלחה למירי שתהנה ותפרח בביתה החדש
🙏
🙏

משען זה גוף ציבורי או פרטי? אם פרטי, אשריהו ואני שמח בשמחתך ובשמחתה של הגב' אלוני. אם ציבורי, עם כל הכבוד, לו הוא הגורם לקבוע למי מגיע דיור כזה ולמי לא. לצערנו הרב לא חסרים אנשים שמתקשים בישראל שזקוקים לכך לא פחות ממנה, רק שהם עם פחות יחסי ציבור.

כוכבית מצויה

Well-known member
משען זה גוף ציבורי או פרטי? אם פרטי, אשריהו ואני שמח בשמחתך ובשמחתה של הגב' אלוני. אם ציבורי, עם כל הכבוד, לו הוא הגורם לקבוע למי מגיע דיור כזה ולמי לא. לצערנו הרב לא חסרים אנשים שמתקשים בישראל שזקוקים לכך לא פחות ממנה, רק שהם עם פחות יחסי ציבור.
בבעלות ההסתדרות

שמלת תחרה1

Well-known member
מזדהה עם כול מילה שלך.

קר לי בך

Well-known member
🙏
🙏

אני הייתי שמח הרבה יותר אם מדינת ישראל היתה דואגת לאנשים מבוגרים למינימום של קיום בכבוד
עם כל השמחה עם הפתרון למירי אלוני הפתרון לא צריך לבוא מההסתדרות ואולי על חשבון זקן אחר שלא נהנה מפרופיל תקשורתי גבוה

אפרת10512

Well-known member
אני הייתי שמח הרבה יותר אם מדינת ישראל היתה דואגת לאנשים מבוגרים למינימום של קיום בכבוד
עם כל השמחה עם הפתרון למירי אלוני הפתרון לא צריך לבוא מההסתדרות ואולי על חשבון זקן אחר שלא נהנה מפרופיל תקשורתי גבוה

בתי אבות הם עסק בסופו של דבר, והיא תהיה סוג של פרזנטורית. אין שום קשר לדיור ציבורי וזה לא בא על חשבון אף אחד.

קר לי בך

Well-known member
בתי אבות הם עסק בסופו של דבר, והיא תהיה סוג של פרזנטורית.
לכן היא לא בחינם אלא תמורת שירות של יחסי ציבור
והנה השירות כבר מתחיל
אין שום קשר לדיור ציבורי
הקשר הוא מחסור בדיור ציבורי.
לדעתי מדינת ישראל צריכה לתת דיור נאות לחסרי היכולת.
וזה לא בא על חשבון אף אחד.
בדקת? אולי מישהו אחר נדחה ע"י משען?
לבתי האבות שלהם יש ביקוש גבוה.

עיני לא צרה במירי אלוני, להיפך, אני חושב שהיא מייצגת כשל של המדינה בדאגה לאזרחים החלשים והנזקקים.
פתרון שנותנת רשת של בתי אבות של ההסתדרות היא פתרון רק למיי אלוני ולא להרבה אחרים שנזנחו

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
🙏
🙏

שיהיה לה בשעה טובה.
סוף סוף קצת נחת בחיים הלא קלים שלה.

Harrington

Well-known member
מנהל
החיים שלה אכן לא היו קלים, בחירה שלה. היא עשתה בחירות לא נכונות, שקלקלו את מהלך חייה.
אין לי מושג לגבי אלוני במה מדובר, אבל זה שאנשים עושים בחירות שגויות במהלך חייהם זה נתון עובדתי. זה לא הופך את זה ל"בעיה שלהם" אם בהמשך חייהם הם סובלים מכך (אני יודע שלא כתבת זאת. בכל זאת).

למעלה