תומר בן גילך של בר שלך, ולכן הוא יושב בכסא (בן שנה וחצי). אני אסתדר - סביר להניח שיש לי רכב ואם לא - מקסימום אגיע במונית (אני משתדלת לא לעשות זאת, אבל אם אין לי ברירה - אז אין ברירה. אין טעם שאסע עמך, כי אנו עלולות לקבל דו"ח תנועה, ולפחות נהגי מונית לא מקבלים דו"ח תנועה על ילד ללא כסא בטיחות). איפה בדיוק קבענו? בכניסה למכון מצד שמאל (ליד אולם "ויקס")?
לא משתגעת על זה. שמעתי על: 1. לי תל-אביב (כשם פרטי, חכו יש גם שם משפחה אחרי זה) 2. עתיר. 3. מיקאלה (שזו התינוקת החדשה של מריאנו) 4. סקיי (כמו שמיים באנגלית...). בהחלט לא עושה לי את זה.
כשנתנו שם לקוקי שלנו, לא חשבנו שהוא מיוחד. פשוט אהבנו את השם והיינן מודעים לעובדה שהוא לא נפוץ במיוחד. אחרי הלידה, כשהתחלנו לספר איך קוראים לו, היו הרבה תגובות מוזרות ומופתעות. אה... וקוראים לו הילל.
שקיבלנו היו: "למה לתת שם דתי?" זה די עיצבן אותי כי יש כל כך הרבה שמות לועזיים בארץ היום ואף אחד לא מרים גבה... אמרתי שאין דבר כזה שם "דתי" - יש שם עיברי או שם לועזי.
פעם - לפני כמעט 29 שנים - כשנולדתי וקראו לי רוני, זה היה ממש לא מקובל... רוני? לבת? היום לכל ילדה שלישית קוראים רוני. לאוצר שלי קוראים רותם, אני אוהבת שמות כמו:אייל, יעל, תמר, ואלה. אני לא אוהבת שמות שאחרי שאומרים אותם צריך הסבר...
שקרא לבת שלו סורי? לילדים של הסלבריטי יש את השמות הכי מוזרים בעולם (אפל??) צחקתי עם בעלי שאם תהיה לנו בת ונקרא לה סורי אז יהיו לנו סורי וירדני (כי לבן שלי קוראים ירדן...)