מתוקה לא ידעתי שאת בפורום
S s h e l i 1 היחידה New member 28/7/05 #38 אהא"מ זה השם הכי פצצתי ששמעתי כנסו א-->אני ה-->הרגתי -->את ---<מופסא... שפ חזק או לא.? אבל בדוגרי אין על לר"ב-->לא רואות אפ'חד בעיניים
אהא"מ זה השם הכי פצצתי ששמעתי כנסו א-->אני ה-->הרגתי -->את ---<מופסא... שפ חזק או לא.? אבל בדוגרי אין על לר"ב-->לא רואות אפ'חד בעיניים
ד דניאל קן רחובות New member 28/7/05 #39 פעם ברחובות הייתה קבוצה... שכיום היא גרעין בראשית וקראו לה דל"ת(די לראשי תיבות) *האמ האמ*...
S skate camera New member 28/7/05 #43 המדריך שלי משם!!! וגם הרכזת שלי!! גרעין בראשית הם הכי גדולים...
ה הגלקטי New member 28/7/05 #42 הפטריה הגלקטית והביטוי המוכר, שקיים לו גם סטיקר: "נקבות באות והולכות, אך פטריה לעולם נשארת..."
מ מוש המור New member 29/7/05 #46 גוואלד - קן גדרה שכבת י' רק אותי מעצבנים ממש כל השמות עם הראשי תיבות? זה מחרפן...
S shir bar8 New member 30/7/05 #50 הקבוצה הכי טובה היא קבוצת .... היא קבוצת יציאה מקק"נ (קן קרית נורדאו)
ד דנייל קן גילה מהפכה New member 31/7/05 #52 אוף מתי תבינו שמארכס עצמו דיבר על התקוממותו של פנגווין כמנהיג הפרולטריון כחלק הכרחי למהפכה. אין דבר כזה הקבוצה הכי טובה... יש רק את מי שבוחר בגלולה האדומה...
אוף מתי תבינו שמארכס עצמו דיבר על התקוממותו של פנגווין כמנהיג הפרולטריון כחלק הכרחי למהפכה. אין דבר כזה הקבוצה הכי טובה... יש רק את מי שבוחר בגלולה האדומה...