שמות של קבוצות

רוני242

New member
קן כרמ"צ חיפה

אנחנו ניאגרה והסמל שלנו זה פומפה שהשם שלה : הנסיכה סופיסנדי חח כיתה ח' עולים ל ט'

באונו זה פשוט נוראי

צימצום מחשבתי לשמות קבועים מראש... פה זה רק השם, אבל זו שאלה של עיקרון. יגור, ברעם, שניר, סהר, ברק, נשר - גיב מי א ברייק... איפה היצירה העצמית?

בולה1234

New member
הופה הופה.... להירגע בבקשה!

בוא נתחיל מזה שאמרת שמות שבכלל לא קיימים. דבר שני, זה ממש לא צמצום מחשבתי. לא כופים על החניכים שמות, החניכים באונו יודעים שהמסורת היא לתת שמות חזקים, עם משמעות לכל קבוצה, שזאת מסורת ממש יפה... והם בוחרים מתוך רשימה ענקית של שמות כאלה. ויש עוד מסורת שלפיה קוראים לקבוצות החדשות ע"ש קבוצות שמסיימות יב'.. נגיד עכשיו לאחת הקבוצות ביב' קוראים ברק והם עוזבים, אז אחת הקבוצות בג' בחרה את השם ברק... ואם הם לא רוצים את אחד מהשמות של הקבוצות שעוזבות הם לא חייבים..... אז בבקשה לא ללכלך על המסורות של אונו.... כי זה אחד היתרונות שיש בקן שלנו.... =)

SHEX

New member
דוּגרי!../images/Emo95.gif

המסורות של הקן שלנו זה אחד הדברים היפים שיש בתנועה הזו
חוצמזה, שהמסורת היא לאו דווקא לבחור שמות מתוך רשימה, אלא לבחור שמות יפים. בשכבה שאני וענבל (בולה1234) הדרכנו שנה שעברה היו שני שמות חדשים שזו הייתה הפעם הראשונה שהשתמשו בהם בקן (אתגר ומרום) ובמקרה שנינו הדרכנו גם את אחת מהקבוצות האלה (קבוצת אתגר מעצמה) ככה שהחניכים כן יוצרים ויש פה בחירה חופשית של החניכים, פשוט הבחירה היא של שמות יפים... בדוגרי אם קבוצה תבחר שם מפגר היא גם תרגיש מפגרת ביחס לכל שאר הקבוצות, לא? ובכל זאת עדיין יש לנו כמה קבוצות עם שמות לא מסורתיים - שוקטה, בלאגן, בולדוג..

SHEX

New member
חחחחחחחחמודה../images/Emo95.gif

נעלבתי. הוצאת אותי מהחתימה שלך?! זה היה כל כך מיוחד.. ועוד אחרי שהתחריתי כל כך קשה על המקום שלי שם...

skate camera

New member
תות שטות וחמותו

על שם ערב התרבות המגניב בטירוף שתכננו... ולא הגיע אחד מלבד שטובי.. שבא לדקה והלך.

למעלה