שמות של קבוצות תנו פה רעיונות לשמות לקבוצה או שתגידו ת'שם של הקבוצה שלכם
P perfect3 New member 26/7/05 #1 שמות של קבוצות תנו פה רעיונות לשמות לקבוצה או שתגידו ת'שם של הקבוצה שלכם
S s h e l i 1 היחידה New member 26/7/05 #2 לר"ב... אימפריהה... מי שמגלה מזה לר"ב מה שהוא רוצה...!! קן קריית שמונה אימפריהה... אל תגידו שלא.!
ד דניאל קן רחובות New member 26/7/05 #5 קבוצת קן רחובות D; כן כן, קוראים לקבוצה שלי קן רחובות :ם קבוצת קן רחובות!! וכל השאר פעורים...
ד דנייל קן גילה מהפכה New member 27/7/05 #6 הפנגווין מתפגר - PM "זכור את הפנגווין מתפגר..." יהושע כ"ז
ד דניאל קן רחובות New member 28/7/05 #18 אהה פנטופלעך... נטע בקבוצה הזאת נכון? היא הייתה איתי בחוג במד"צים, לא דיברתי איתה מאז, תמסרי לה ד"ש מדניאל מרחובות...
אהה פנטופלעך... נטע בקבוצה הזאת נכון? היא הייתה איתי בחוג במד"צים, לא דיברתי איתה מאז, תמסרי לה ד"ש מדניאל מרחובות...
S SHEX New member 27/7/05 #13 דניאל, ברגעים כאלו../images/Emo95.gif אני מודה על זה שאני באונו. תראי מה זה כל השמות פה... תחשבי - אם היית נשארת בבורוכוב הייתה עכשיו לא בנשר אלא ב"פיתה-חומוס" הקן שלנו מגניב
דניאל, ברגעים כאלו../images/Emo95.gif אני מודה על זה שאני באונו. תראי מה זה כל השמות פה... תחשבי - אם היית נשארת בבורוכוב הייתה עכשיו לא בנשר אלא ב"פיתה-חומוס" הקן שלנו מגניב
M melikeu New member 27/7/05 #14 את האמת שאם הייתי נשארת בבורכוב הקבוצה שלי לעולם לא היתה מתפרקת והייתי בקבוצת פלג אבל בסדר נשר יותר טוב ואונו בכלל יותר טוב (-:
את האמת שאם הייתי נשארת בבורכוב הקבוצה שלי לעולם לא היתה מתפרקת והייתי בקבוצת פלג אבל בסדר נשר יותר טוב ואונו בכלל יותר טוב (-:
מ מרווש New member 27/7/05 #12 מוש השור רולז... אבל בתכלס... אין כמו קבוצת ח' [עולה לט'] של קריית אתא... ננ"א... [נחש נשך אשך]
S Shiiii man New member 27/7/05 #15 CULOS LOCOS! שזה הישבנים המשוגעים בספרדית... בעברית זה נשמע מעאפן, בספרדית זה נשמע אקזוטי
נ נדב מנדלסון New member 28/7/05 #17 שיקו"ץ אימפריה! קבוצת שיקו"ץ (שמעון קווילי צדק גם צדק!),קן טבעון בלאגן בצפון! קשמיר החזיר שולט! יאללה באבט! חנה בבית....
שיקו"ץ אימפריה! קבוצת שיקו"ץ (שמעון קווילי צדק גם צדק!),קן טבעון בלאגן בצפון! קשמיר החזיר שולט! יאללה באבט! חנה בבית....