שמות של דמויות

Rivendell

New member
תשלחי לי הזמנה, אז אולי

אני אראה
. מתי זה?

לי קראו ע"ש דמות ספרותית

מהשיר "הילדה מקרן אופל" של נתן יונתן (נו...מי אני ומה שמי? רמז- זה לא עוץ לי גוץ לי, אלא שם נפוץ מאד.) וכמו שקל לראות, גם הכינוי שלי מקורו בשם של דמות, - אנטוניה מ"אנטוניה שלי" של וילה קאתר. חוץ מזה - הרי מלאי השמות לבעלי-חיים-שאין לי-ואולי-עוד-יהיו-בעתיד: *לו היה לי זוג חתולים הייתי קוראת להם זֻהב ופרויים/ פוסט ומורטם/אד ואבסורדום/ אנגינה ופקטוריס/משכני ונרוצה (שיר השירים והפרחת נשיקה לפרדות מ"רומן רוסי"). *לחתולה הייתי קוראת אינפלואנזה- ע"ש וירוס השפעת שנתן את שמו לאשתו של ראש הכפר באסטריקס. *צב שיקראו לו סוקרטס או זנון, פשוט כי הוא נראה מהורהר. *ברווז שיקראו לו ארכימדס- לכבוד האמבטיה המפורסמץת וה"אאוריקה!" * לתוכי חייבים כמובן לקרוא פולינזיה, ממש אין אפשרויות אחרות. כלב בשם ג'יפ כבר היה לנו.

Boojie

New member
אני דווקא נורא רציתי נחש,

והתכוונתי לקרוא לו זיגמונד, או בשם חיבה זיגי. נדמה לי שדי ברור למה, למרות שזה לא ממש ספרותי. אבל אישי האהוב לא ממש שש לרעיון, וכדי לשכנע אותי לרדת מזה הסביר לי שחראם על הנחש, שעתיים אחרי שנביא אותו הביתה נראה את פיקסל (זאתי עם השפמות מההודעה הקודמת שלי בפתיל הזה) הולכת לה ונחש משתלשל לה משני צדי פיה. כיום אני מסתפקת בנחשים השחורים שמבקרים מדי פעם בגינה שלי, ומקווה מאד שצפעים - אין שם (אמרו לי שבעבר דווקא היו, אבל כרגע נראה שנקי).

rigoletto111

New member
אני דווקא יותר נהניתי מהגרסא מלפני

50 שנה של The Importance of Being Erneast בלי תרגום ועם סאונד קשה להבנה, אבל מה שהבנתי היה מצויין!

SilentWave

New member
לחתולות שלי קוראים תלמה ולואיז...

אמנם לא דמויות ספרותיות, אבל אותו רעיון

למעלה