שמות משפחה

KiShKooSh

New member
חחח לא חכם../images/Emo3.gif

הם בטח חסמו את המספר שלהם מה 144 ומהספר טלפונים הגיון בריא, אבל בכל מקרה, דבר זה הינו דירה לפרטיות האדם ואני מתנגדת לכך בכל תוקף

לא!! לא הבנתם אותי נכון! ../images/Emo185.gif

אני לא רוצה למצוא ת'טלפון שלהם,גם כי בטח חסמו וגם כי אני דיי בטוח שאף אחד לא מהם לא גר באיזור הדרום אני רוצה למצוא שמות של אנשים כמו של אנשים בסדרה,לדוג': הלוי אדם-12 אנשים. הלוי אבנר-2 אנשים. וכו',וכו',קפיש??

אין לדורי ונטשה..../images/Emo185.gif

שמות משפחה
,בפרק אמר רק אבי מוסקוביץ' ומיקה שקד..וזהו..אמר דורי ונטשה..

sz10

New member
את שמות המשפחה של נטשה ודורי

לא הזכירו בסדרה..

Giodor

New member
מצטער אבל עשיתי את זה כבר...

באתר של 144. תסתכל בפוסט על צירוופי מקרים.

כן,מזה עלה לי הרעיון ../images/Emo185.gif

אבל אתה עשית מצומצם,רק על משפחת דביר/דמויות מרכזיות ממש ובכל הארץ,אני יבדוק כל דמות [מרכזית כמובן] ושם פרטי [רק של השמינייה] אם יש באיזור הדרום.

כן,ידעתי |שןקו|

בהתחלה כתבתי ככה: דגנית ??? [בטוח שאמרו,לא זוכר] ואז נזכרתי ושכחתי למחוק ת'סוגריים.

חשוב לציין! ../images/Emo185.gif

שבספר טלפונים מופיעים אנשים רק מגיל 18 ומעלה ככה שאין ממש סיכוי שנמצא הרבה,כי השמות בסדרה הם שמות "חדשים" יחסית,אני מתחיל.

יאללה,התוצאות: ../images/Emo185.gif

מיכאל אלוני- אין אדם הלוי- למקרה שאדם ואיה התחתנו,יש שני אנשים בשם הלוי איה הילי ילון- אין איה דביר- אין ידידיה ויטל- אין ניני דביר- אין עדי הימלבלוי- אין דני לשמן- אין שירה וילנסקי- אין מיקה שקד- יש שקד אבי אחד,יש 3 שקד רוני. דון לני גבאי- אין (אין גם רוני גבאי) רוני מלכי- אין אבי קורניק- אין. אבי מוסקוביץ'- אין. עכשיו נעבור למבוגרים,סיכוי יותר גדול שנמצא.

למעלה