שמות משפחה

שמות משפחה ../images/Emo185.gif

OK,מחר אני עושה חיפוש בספר טלפונים [מרוב שעמום,במילא אין מה לעשות בחג...] של איזור הדרום לכל השמות האמיתיים/שמות בסדרה של השחקנים,ולכן אני צריך לדעת..מה השם המלא של השחקנים בסדרה ובמציאות,נתחיל: מיכאל אלוני/אדם הלוי הילי ילון/איה דביר ידידיה ויטל/ניני דביר עדי הימלבלוי/נטשה ??? [לא אמרו את השם משפחה..וגם לא נראה לי שיגידו..] דני לשמן/דורי ??? [יכול להיות שאמרו ת'שם משפחה ופספסתי,מישהו זוכר??] שירה וילנסקי/מיקה שקד דון לני גבאי/רוני מלכי [אני זוכר מכל ה"אלינור מלכי,אלינור מלכי" בחדשות וזה..] אבי קורניק/אבי מוסקוביץ' [אני זוכר שמיקה אמרה:"הווו הנה עוד מונולוג אהבה מפי אבי מוסקוביץ'] אז אם מישהו יכול לעזור בלמצוא ת'שמות משפחה של נטשה [אם הזכירו בכלל] ושל דורי [דיי בטוח שהזכירו..] וגם אם לא כתבתי נכון את השמות הנוכחים,בבקשה תתקנו.

אני גם יחפש ../images/Emo185.gif

מאיה דביר יונתן דביר רותם הלוי לילי דביר עמוס דביר/דדי דביר למרות שאני בטוח שלא יהיה.. אבנר הלוי דגנית דרור [בטוח שאמרו..לא זוכר] רוחל'ה/רחל קשתי העוזר
,סתם. דורון שקד ליאורה שקד גילה מוסקוביץ' זהו..יש עוד?? אבל דמויות ראשיות..

נעמקה19

New member
בקשר לדגנית

לשחקנית קוראים אדית חצור. או אידית חצור. אני עוד לא בטוחה... ואם את מוצאת את המספר טלפון שלה... בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה תני לי אותו. אני מעריצה אותה כל כך!!!!!!

נעמקה19

New member
אני יודעת שקוראים לי דגנית דרור

אבל לשחקנית קוראים אידית או אדית חצור

נעמקה19

New member
אני לא הייתי כל כך בטוחה

כי בחלק מהמקומות כתוב אותה ב"אדית" אבל במסך הזהב כתוב "אידית"...אני לא יודעת.. :)

לאו13

New member
תכנס!!

אולי תכנס לאתר של השמיניה בערוץ הילדים..רשום שם על הדמויות..!!

המבוגרים: ../images/Emo185.gif

מאיה דביר- אין. יונתן דביר- אין. רותם הלוי- אין. לילי דביר- יש אישה אחת. עמוס דביר- אין. אבנר הלוי- אין. דגנית דרור- אין. בן דרור- אין. רחל קשתי- יש קשת רחל אחת. דורון שקד- אין. ליאורה שקד- אין. גילה מוסקוביץ'- אין.

אני עושה את זה מתוך שעמום..../images/Emo185.gif

וגם מתוך סקרנות כמה "שמות מפורסמים" גרים ליד ביתי...ומישהו יכול בקשה להכנס לVOD ולהגיד לי?? בכל מקרה אני לא ממש זוכר..וגם איזה פרק זה היה? 2? 3?

למעלה