שמות לגדודים...

gorck

New member
שמות לגדודים...

אז ככה, בגלל שכולם עכשיו מחפשים שמות לגדודים אני מציע משהו כזה- שם שכבה/גדוד שלך: שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: שמות שכבות/גדודים בשבט: שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: יאללה, להתפרע! בוקר שוק לכולם

R o t e m G

New member
סבבה

אני פשוט ארשום שמות שיש/היו לנו בשבט: ברק, רעים, גולן, סופה, להב, רשף, אורן, אתגר.

טעות!!!

רעים ע"ש בן דיואן תודה רבה ויום טוב

גרייצ

New member
אני רוצהההה:]

שם שכבה/גדוד שלך: שכבת להב האימפריה:] שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: הדרכתי גולן, שובל והשאר חסוי.... שמות שכבות/גדודים בשבט: אוקי שכבת אתגר (ששמות הגדודים שלה חסויים כרגע...), שכבת ירדן (עוצמה, עוז ולביא), שכבת יובל (סהר, געש) שכבת מירון (גולן, פולג, אלון), גדוד אופק, גדוד איתן, שכבת יסעור, שכבת נופר ושכבת להב האימפריה כמובן. גדוד צמי"ד- שובל. שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: רעם, ברק, סופה, צפע.

gorck

New member
לא הספקתי להגיד לך שלום אתמול....

אבל ראיתי אותך....ואת לוי, אפילו דיברתי איתה... הייתי בשוק שהיא זיהתה אותי...

gorck

New member
אז ככה...

שם שכבה/גדוד שלך: שכבת סיני- אהבת חיי שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: הדרכתי שקמה בי', הייתי יו"ר של ברק שנה שעברה, והשנה רשמ"ד צפע שמות שכבות/גדודים בשבט: סיני,מיצר,ברק,סופה,פולג,מירון,שקמה,טיראן,נץ,ולהב שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: אית"ן, נופר,חרמון, גולן, עצמה, אביב

inbar kofman

New member
*+*+*+*+*+*

שם שכבה/גדוד שלך: איתן שם שכבה/גדוד שאתה מדריך:הדרכתי,דביר שמות שכבות/גדודים בשבט:גולן,דביר,אפק,אלעד,אלמוג,סער,להב,איתן,ארבל שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת:לביא,אופק,

yaeltyl

New member
יאללה:)

שם שכבה/גדוד שלך: איתן! שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: שנה שעברה הדרכתי געש, השנה..עדיף שלא ארשום שמות שכבות/גדודים בשבט: אוקיי בסוגריים זה או מה שיהיו כשיתאחדו או מה היו לפני שהתאחדו..: צבר,להב (דותן), דולב (געש, עוז), שניר (שביט, נדיר), גולן (בלוט, יובל), יהב (סער,בנטל), ברק (עמית), איתן (שחר, ארד), עומר (ירדן), חרמון. שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: טוב.. סופה,אופק,אפיק,חזק,צור,לביא,אלון,עוצמה,תמיד,דקל,שורק,נחל,ארבל,גלעד,איתמר.. נראהלי שזהו אם אזכר ארשום עוד

ענבל317

New member
אצלנו...

שם שכבה/גדוד שלך:שכבת נחל משפחה
שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: שנה שעברה הדרכתי שכבת שובל-גדוד גלעד שמות שכבות/גדודים בשבט:ד' גולן [שמות הגדודים לא ידועים] ה' להבות [להב, אופק ושחר.] ו' איתן [סופה ועוז] ז' שובל [ היוראם וגלעד] גדוד שב"א-רון ח' ארבל [היו ירדן ודורבן אם אני זוכרת נכון...] גדוד צמי"ד-עוצמה ט' שחף י' יובל [היו דקל ועוד משהו] יא' נחל
[היינו פולג ועוד משהו...] יב' אתגר. שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: ברק, אלמוג, דולב, עומר, עידן, כרמל, סהר, געש.

talbebchuk

New member
שבט דן בת-ים--> הדת האדומה!

אז ככה, בגלל שכולם עכשיו מחפשים שמות לגדודים אני מציע משהו כזה- שם שכבה/גדוד שלך: אופק! העתיד כבר כאן! (זה היה "רואים את העתיד באופק.." שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: ארבל! :) שמות שכבות/גדודים בשבט: ארבל, אופק :), דותן, כנרת, דקל, הראל, שחר, להב, שובל, אור, דובדבן.. שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: שחף, עומר, יובל, ניצן, ברק

דורסבג

New member
יאללה

שם שכבה/גדוד שלך: להב! אימפריה שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: שהייתי שישיסט הדרכתי גלים, ושנה שעברה הדרכתי את מרום והשנה אני מראשגד את נחשול שמות שכבות/גדודים בשבט: פלג, אלמוג, גלים, נחשול, מרום, אופק, שחף, מצוק ולהב שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: דולב, כפיר, עוצמה, עוז

cohen shir

New member
אהבתי../images/Emo99.gif כנסו יש פה מלאן שמות...

שם שכבה:שכבת אשד
שם גדוד והשכבה שאתה מדריך:אז ככה, בשישית הדרכתי את גדוד תומר המהמם והמושלם בשבט שהוא חלק משכבת שחר, בשביעית ראשמ"דתי את גדוד ארז שהוא גם מהמם בעליל והוא חלק משכבת עמית.... שנה הבאה חסוי, אבל אלללללללללללללללה אלון!!!!! שמות שכבות/גדודים בשבט: אני אכתוב את שנת ההתחלה - כלומר ד' ואת השמות של השכבה והגדודים שהרכיבו אותה. 2006 - עמית -מורכב מגדודים - ארז, דקל. 2005 - שחר - מורכב מגדודים - תומר, אפק. 2004 - סיני - היו גדודים - סער, אמיר. 2003 - להב - היו גדודים - כרמל, גולן. 2002 - ברק - היו גדודים - דרור, גלעד. - צמי"ד - גדוד תפוז. 2001 - שכבת דולב - היו גדודים - יובל, דביר. - צמי"ד - גדוד שקד. 2000 - שכבת ארבל. 1999 - שכבת אשד. 1998 - שכבת עומר. 1997 - שכבת ירדן. 1996 - שכבת תמיר. 1995 - שכבת תמיד. 1994 - שכבת תבור. 1993 - שכבת רגב. 1992 - שכבת אפק. ומפה אני מתחילה להתבלבל בשנים.... שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: אחד מעל כולם, מלך המלכים - אלון!
בנוסף יש גם- אלמוג, תמיד, אפיק, לביא, מגל, פלג, פולג, דן, מירון, רגים, שניר, יהודה, נמרוד, אלעד, שחף, אורן, אילן, לוטם, סופה, תדהר, דותן, ערבה, רכס, שגיא, כנען, עוגן, עוז, שקמה, אריאל, כרם, דקר, יובל [כמו חמישים שנה], זוהר, יונתן, מצדה, איתן, יעד, עתיד, רעם, צבר, מכבים, אביב, אופק, חרמון, מטר, כנרת, עידן, עופר, שלהבת, אחווה, אייל, אתגר, דגן, הדר, אדר, לפיד, רעות, מגן, בזק, הראל, נחשון, אמיר, חורש, חצב, כפיר, נתיב, יסעור, שובל, ארד, אדיר, שרון, מרום, מצוק, שגיב, שגב, ברוש, נופר.... וזה לא נגמר! יש עוד מיליונים!

cohen shir

New member
חחחחחח, כנסי.../images/Emo9.gif

זו רשימה שיש לי ממזמן ממתי שהייתי שישיסטית ועשינו רשימת שמות בשביל לבחור שם לגדוד שלנו. בסוף הוא גדוד תומר המושלם!

מיכלוסי

New member
יאללה (=

שם שכבה/גדוד שלך: קורס כרמל שמות שכבות/גדודים בשבט: סער וגולן, ניצן וירדן [יפתח], פולג, אלון, רמון, שחר ודרור שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: הראל, איתן, יובל..

אניניינ

שם שכבה/גדוד שלך: שכבת מצדה שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: הדרכתי את יהודה והשנה מרשג"דת את חרמון שמות שכבות/גדודים בשבט: חרמון, יהודה, תבור, אמיר, גולן, סוסיתא, מירון, כרמל - כן כן לכולם שמות של הרים ומקבלים את השם לפי מחזוריות בשבט, נדמה לי שאנחנו היינו האחרונים שהמציאו לעצמם שם.. שמות שכבות/גדודים יפים ששמעת: דולב, דביר,ברק ואני לא זוכרת עוד..

yo yoel

New member
אללה שכבתומר!!

שם שכבה/גדוד שלך: תומר, שכבתומר!!! שם שכבה/גדוד שאתה מדריך: אני מדריך השנה ה', גדוד אלון ב' (אצלנו יש שני גדודים א' וב' לא שני שמות שונים, ובז' הם הופכים להיות גדוד אלון...) שמות שכבות/גדודים בשבט: אצלנו זה מחזורי... שמיניסטים שעוזבים מעבירים את השם לד'... אז אני אפרט לפי שכבות תשיעיסטים לעתיד (כאילו שעזבו השנה): שכבת ברוש שמיניסטים: שכבת ערבה שביעיסטים: שכבת ארז שישיסטים: שכבתומר!! אללה ט': גדוד שקד שיהפכו לשכבת שקד ח': גדוד נופר ז': גדוד תדהר ו': גדוד דקל א' וגדוד דקל ב' ה': גדוד אלון א' וגדוד אלון ב' ד': גדוד ברוש א' וגדוד ברוש ב'

למעלה