שמות לבת...

queenieo

New member
שחר זה שם מאוד מאוד יפה

דווקא בעיני הוא יותר שם של בן, אבל נראה לי שזה בגלל שהיה לי שחר בכיתה בבית ספר יסודי. אבל היום אני שומעת את זה יותר לבנות. בכל אופן - שחר זה שם מקסים, עם משמעות יפיפיה!

queenieo

New member
מה המשמעות האישית?

גם אני רציתי בת. וכבר פעמיים קיבלתי! באיזה שבוע את?

אינ לא אוהבת אופל כי

אפשר לקרוא את זה גם OFELולא היתי רוצה שמישהו יתבלבל אפילו לרגע...המשמעות יפה (אבן טובה, לא?). בכל אופן קצת קשה להמליץ על שמות כי לכל אחד יש טעם אישי...אני אוהבת מטר, יש בשם הזה רעננות אבל גם בעלי נמנה כמו ענתש על השמרניים...

wonder 2

New member
ואפשר גם לחשוב שהכוונה ל OPEL../images/Emo73.gif

למרות שזה קצת מרחיק לכת...אבל לכי תדעי,מרצדס לבת כבר יש

למרסדס האוטו קוראים על שם הבת!!!!

זה סיפור ידוע שהאוטו הזה זכה באיזה מרוץ, ובאו כתבים למי שבנה את האוטו ושאלו אותו איך קוראים לאוטו. והוא בדיוק חיפש את הבת שלו, וצעק "מרסדס!" ואז הדביקו את זה לאוטו.

לא אהבתי

אבל זה פשוט לא הסגנון שלי אני אוהבת שמות של פעם, פחות מודרניים וחדשנים לנו צפוי בן, ומההתחלה באתי לבעלי עם רשימת חוקים לגבי השם, מסתבר שהוא חשב בדיוק על אותם חוקים ואף פעם לא דנו בנושא קודם. אבל תעזבי אותי..... מה שחשוב זה שאת ובעלך תאהבו את השם בכל מקרה לבת אני אוהבת: הדס (מה שתכננתי אם הייתה יוצאת בת) הילה נעמה - אבל יש כ"כ הרבה כאלה בזמן האחרון דניאלה

בר 79

New member
מה נראה לכן על השמות האלו.???...לבת

אוריין סתיו ליאב תהל אלינור (לא אהבתי, בעלי אהב) לפי סדר מהמעודף ביותר מבין אלו מה הכי נראה לכן?

מבין כל השמות שרשמת

אני מאוד אוהבת את השם אוריין או אורין אם לא היה לי אקס בשם אוריין אז ככה הייתי קוראת לילדה שלי גם השם סתיו , ותהל יפה

סימבונת

New member
עבדתי עם ילדה כ"כ מעצבנת....

בשם אוריין, וממש קשה לי לחשוב על זה בצורה נורמלית! בכלל, אסוסיאציות מפריעות לי בבחירת שמות!! גם לכן?? שם של משהו שהכרתם והאסוסיאציה ממנו שלילית, תגרום מיד לסלוד מהשם.. הגיוני?

ענתש

New member
רק אביגיל. לא סולדת, עצובה...

שם נורא יפה אבל בגלל הספר "אביגל מהר המלכים" בחיים לא אקרא לילדה אביגיל
ספר מילדותי שהשאיר אותי מאד עצובה...

בטח, זה ממש בעיה!

עד שאת מגיעה לגיל שאת מביאה את ילדייך לעולם, כבר פגשת מישהו בערך בעל כל שם בעולם שעצבן אותך ועשה לך מנחוס על השם. לפי דעתי פשוט יש להתעלם מזה, כי אחרת ממש כבר לא נשארו לי שמות, ואני אצטרך לקרוא לילדי מתושלח!

כרמיון

New member
בטח, יש מלא שמות כאלה

ושם שלא מעורר אסוציאציות שליליות כאלה אצלי - הרבה פעמים מעורר אצל בעלי. זה לא חייב להיות אפילו אסוציאציות נוראות לאנשים בלתי-נסבלים, מספיק ששם מסויים יזכיר לי או לבעלי מישהו שלא הייתה לי איתו כימיה גדולה - וכבר נפסול אותו. תהליך בחירת השם אצלנו כולל ניפוי כל שם שנופל במכשול הזה אצלי או אצל בעלי. אולי בגלל זה יצא בסוף שקראנו לבן הבכור שלנו בשם ייחודי למדי, שאומנם כבר שמעתי על כמה אנשים בארץ שזה שמם הפרטי אבל הם נדירים כל-כך שעוד לא יצא לאף אחד מאיתנו לפגוש אישית אף אחד מהם. ולבת שיש לי בבטן עכשיו עוד לא סגרנו על שם...

למעלה